ÇEÇEN-DER 'den Mültecilere Kurban Kampanyası

Mülteci kamplarında bulunan savaş mağduru ailelerin kurbanda yüzlerinin gülmesi için başlatılan kampanyada toplanan gelirle kamplarda kurban kesilerek mültecilere sunulacak

ÇEÇEN-DER 'den Mültecilere Kurban Kampanyası

Çeçen İçkerya Dayanışma Derneği (ÇEÇEN-DER) önümüzdeki Kurban bayramında Çeçen mültecilerin faydalanması amacıyla kurban kampanyası başlatıyor.

Mülteci kamplarında bulunan savaş mağduru ailelerin kurbanda yüzlerinin gülmesi için başlatılan kampanyada toplanan gelirle kamplarda kurban kesilerek mültecilere sunulacak. Kampanya için belirlenen kurban bedeli ise 200 YTL , Ayrıca dernek Mağdur ve mazlum Çeçen kardeşlerimiz için nakdi ve ayni yardımlarıda kabul ediyor . Kuru gıda, erzak ve giysi yardımlarınızın yanısıra yardımları derneğin banka hesap numaralarına yatırabilirsiniz.

Çeçen İçkerya Dayanışma Derneği başkanı Mustafa Kılıç konuyla alakalı şu açıklamayı yaptı.

'' Şu anda Çeçenistanda devam eden ve üstü örtülmeye çalışılan bir katliam sözkonusu 300 binin üzerinde sivil kaybı ve bir o kadar da mülteci var. Mülteciler başta Türkiye olmak üzere çeşitli komşu ülkelere dağılmış durumda , bizler sadece Türkiyedeki mülteciler için değil aynı zamanda Türkiye dışındaki mazlum ve mağdur Çeçenlerede bu yardımları Türk halkı adına ulaştıracağız. Şu an Türkiyede Ümraniye , Beykoz ve Fenerbahçe kamplarında bulunan yüzlerce Çeçen mağdur aile var onların sağlık ve iaşe ihtiyaçlarınıda bu yardımlar sayesinde karşılayacağız , umuyoruzki Türk halkı kafkasyadan gelip Türkiyeye kardeşlerine sığınmış olan yaralı Çeçen kardeşlerini unutmayacaktır.''

Çeçen İçkerya Dayanışma Derneği savaş mağduru yaralı ve mülteci durumunda olan Çeçen halkına yardım için geçtiğimiz aylarda kuruldu. Konyadan toplanan yardımların ilki de İstanbulda bulunan Çeçen mülteci kamplarına gönderildi. Dernek çalışmalarına devam ediyor, yardım faaliyetlerinin yanı sıra dernek bünyesinde bir basın yayın enformasyon birimide kuruluyor böylece bölgeden gelen haberlerin Türk basınına da servisi yapılacak. Ayrıca önümüzdeki sene başlarında da bir sağlık birimi oluşturulup yurt dışı ve içindeki mültecilere yönelik sağlık taraması faaliyetlerinede girişilecek. Derneğe bağışta bulunmak isteyenler aşağıda bulunan banka hesap numaralarından yardımlarını yatırabilirler , ayrıca kuru gıda ve giyecek yardımlarınıda iletişim adresleriyle ulaşarak derneğe yapabilirler.

Dernek irtibat numaraları:

0332 350 79 90

0506 242 05 43 (KONYA)

ÇEÇEN İÇKERYA DAYANIŞMA DERNEĞİ BANKA HESAP NUMARALARI

ZİRAAT BANKASI

YTL HESABI

0461 (şube kodu)
48843546/5001

DOLAR (USD) HESABI

0461 (şube kodu)
48843546/5003

EURO HESABI

0461 (şube kodu)
48843546/5004

İŞ BANKASI

TL HESABI: 4509 304400 736687 (Konya-Zafer)

DOLAR (USD: 4509 161815 (Konya-Zafer)

EURO : 4509 161829 ( Konya- Zafer)

AKBANK

TL HESABI: 221 68385 (Konya-Zafer)

DOLAR (USD): 221 68387 (Konya-Zafer)

EURO : 221 68386 (Konya-Zafer)


-- http://www.cecen.org/haber_detay.php?haber_id=246

-----------------------------------------------------------------

"DOĞRU DÜŞÜNCE OLMADAN DOĞRU DÜŞÜNCE FAALİYETİ DE OLMAZ"


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.