BASIN BİLDİRİSİ

BASIN BİLDİRİSİAvrasya Edebiyat Günleri çerçevesinde düzenlediğimiz Azerbaycan ve Türk Dünyası Edebiyatı’nın Değerli Kalemlerinden Anar’ın edebi şahsiyeti ve eserlerinin değerlendirileceği 70. YAŞ GÜNÜ kutlama toplantısına teşrifleriniz bizleri onurlandırır. Program:AçılışSinevizyon GösterisiProtokol konuşmalarıOturum YöneticisiProf. Dr. Ahmet Bican Ercilasun KonuşmacılarAyşe Atak- Yazar/AraştırmacıHikâyeleri ile Anar Doç. Dr. Orhan SöylemezRomanları ile Anar Fikret QocaŞiirleri ile Anar Ali Akbaş-Şair“Ak Koç Kara Koç” Romanlarından Haeketle Anar’ın Türk Dünyası Hayalleri Tarih: 23 Şubat 2008Saat: 14.00Yer: Milli Kütüphane. Bahçelievler, Ankara İrtibat için312.212 6200312.287 80430533 255 26 60 Dr. Yakup Deliömeroğlu Avrasya Yazarlar Birliği Başkanı
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.