Çete liderinden şok açıklama... Ergenekon'un hedefi Erdoğan'dı

Çete liderinden şok açıklama...
Ergenekon'un hedefi Erdoğan'dı

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde çete kurmak suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Bağbars Çetesi'nin lideri Engin Bağbars, Ergenekon'un Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a suikast hazırlığı içinde olduğunu iddia etti.

Sakarya'da çete kurup yönettiği iddia edilen Engin Bağbars, 1.5 yıl önce kokain sattığı, 20 adamıyla birlikte çete oluşturduğu suçlamasıyla gözaltına alındı. Polis sorgusunun ardından savcılığa sevk edilen Bağbars ve adamları, tutuklanarak Kandıra F Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Bağbars hakkında daha sonra "kokain sattığı", "çete oluşturduğu" iddiasıyla İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 20 sanıklı davanın son görüşmesi 31 Ocak'ta görüldü. Mahkemede savunma yapan Bağbars ilginç iddialarda bulundu.

"ERGENEKON'U BEN DEŞİFRE ETTİM"

ANF Haber Ajansı'nda yer alan iddiaya göre polis sorgusunda ve mahkemede daha önce verdiği ifadelerde 29 Ocak tarihinde operasyonla çökertilen Ergenekon Çetesi'ne yönelik önemli bilgiler verdiğini, verdiği bilgilerden sonra Üsküdar Emniyet Müdürü'nün görevden alındığını kaydeden Engin Bağbars, "Bu çeteyi ben deşifre ettim" diye konuştu. Verdiği bilgilerden sonra ölüm tehditleri aldığını, Sakarya'da çete ve kokain satma iddiasının komplo olduğunu öne sürdü.

BAŞBAKAN'A MEKTUP YAZDIM

Bağbars, çetenin Başbakan Recep Tayip Erdoğan da dahil önemli kişilere suikast hazırlığı içinde olduğunu iddia etti. Başbakan Erdoğan'a bir mektup yazdığını kaydeden Bağbars, mektupta Ergenekon Çetesi'nin kendisine suikast düzenleyeceğine dair uyarılarda bulunduğunu belirtti. Bağbars, "Başbakan Erdoğan'a mektup yazdım. Tehlikeyi ona da söyledim" şeklinde konuştu. Bağbars, daha önce Ergenekon çetesi elemanlarıyla tanışıklığı bulunduğu için çete hakkında bilgi sahibi olduğunu ifade etti.


--
Korkaklıkta mahçup olmak,ilerlemekte şeref var.İnsan,korkaklık gösterek, kaderin cilvesinden yakasını kurtaramaz.
لا احب الكذب احب الصدق في كل شيء

Web Sitemiz: http://www.gencmusalli.com/
Bloglarımız: http://gencmusalli.blogspot.com/
http://islamiegitim.blogspot.com/
http://dusunceufuklarinda.blogcu.com/
Hasan Ahmet Evliyaoğlu
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. korkaklık bugün türkiye sınırları içerisinde yaşayan ülkeyi açıktan dış ülkelere satan vatan hainlerini korkusuzca hayatını ortaya seve seve gözünü kırpmadan atansa dogrudur biz korkuyoruz ama allahtan sizin gibi orada burada birşeyler yazmıyoruz diyeceğimizi ortaya konuşuyoruz o yüzden biz bugün başı dik bir şekilde yürüyoruz hasan ahmet evliyaoğlu keşke isminin hakkını verseydin yazık sana bu ismi takanlara

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.