ŞOk ŞOk Teniz Baykalla gisli röportaj

ŞOKKKKKKKKK ŞOK ŞOK AÇIKLIYORUZ. GİZLİ RÖPORTAJ

Fındık Kabuğun Gastesinin gündemle ilgili sorularını cevaplayan Teniz Baykal ÜKLEYİ SARSACAK açıklamalar yaptı. Sadece bizde var. Başka yerde arama. FK-Sayın Baykal Koç sizin koyunlara sulanıyor ne bu meselden nasıl kurtulacaksınız. Baykal. Sorun değil hallederiz milletin gözünü türbanla bağladık mı koçun boynozu kırılır. Bu dönek tacizciden kurutluruz FK-Sayın Baykal Türban kelimeyi şahadet yerine geçti diyorsunuz. Doğrumudur.Baykal- Evet aynen öyle diyorum. FK- Efendim asıl şahadet nasıl getirilir yapında memleket aydınlansın Baykal- Mahalle baskısı yapmayın, bizde Müslümanız. Ben her sabah onuncu yıl marşına başlamadan önce şahadet getirim. Bütün kongrelerden önce okunmuş su içerim. FK- Dini bilgileriniz nereden geliyor Baykal- Eyüp sultandan aldığım kitapta var. Bütün dualar var. Hepsini torunuma da öğrettim bizde Müslümanız. Bayram namazına beraber gidiyoruz. FK- Mahalle baskısından bahsedildi ne diyorsunuz.Baykal- Evet vardır biz gençliğimizde ne mahalleler bastık. Pardon bizim mahalleyi bastılar. FK- Asker türbana taraf olmalı mı?Baykal: Onlar işine baksın. Cumhurbaşkanlığı seçiminde onlara güvendik. Onların ipi ile kuyuya inilmez. FK- Bilmem kaç küsur yıldır siyaset yapıyorsunuz. Millete ne faydanız oldu. Baykal.- Daha ne yapayım millete ya kardeşim. AKP tek başına iktidar yaptım. MHP sayemizde meclise girdi. DTP liler eskiden sayemizde bizimle meclise geldi. Daha ne olsun. FK- Liderler koltukta ölüyor. Siz ne zaman gençlerin yolunu açacaksınız.Baykal- Yollar kar yağışından önce açıktı. Karayolları çalışmalara devam ediyor. Açacaklar. FK- Efem siyaset yoluBaykal- Oda açık Rodosa kadar. Yüzme bilen gelsin. FK- Parti başkanlığından bahsediyorum efem.Baykal- Hangi parti başkanı FK- efem sizin partiBaykal- Bizimki hangisi FK – CHP efemBaykal- ha o mu. Kapımız herkese açık biz Edebali’nin torunuyuz. Koltuk sevdalısı değiliz. Geçen evde koltuk vardı kapıcıya verdik. Koltuk sevdalısı olsak verir miyiz? FK- Koltukta mı öleceksinizBaykal- Takdiri ilahi. Azrailin nerede geleceği belli olmaz. HASAN MAHİRhttp://www.hasanmahir.com/

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.