(anadoluhaber) Rize'de cephanelik taksi!

Rize'de cephanelik taksi!


Gün geçmiyor ki bir yerlerden silahlar, bombalar bulunmasın... Bu kez haber Rize'den geldi. Güvenlik güçleri bir takside küçük bir cephanelik ele geçirdi. Sivil ve asker 9 kişi gözaltında...




Rize'de cephanelik taksi!
Rize'nin Pazar ilçesinde bir takside, el yapımı 7 tabanca ve mühimmat bulundu. Olaya ilişkin taksi sahibi ile 1 iş adamı, 2 astsubay ve 1 uzman çavuşun da aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltında...   
Alınan bilgiye göre, Ardeşen yönünden gelen 53 T 5165 plakalı taksideki kişiler, Kirazlık Mahallesi Hopa Caddesi'nde uygulama yapan trafik polislerini görünce aracı terk ederek kaçtı.
Zanlıların olay yerinden ayrılmasından sonra fark ettikleri araçta arama yapan ekipler, bagajdaki çuvalda el yapımı 7 tabanca ve şarjörler ile silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi.
Araç, Cumhuriyet savcısı ve polislerin incelemesinin ardından emniyete götürüldü.
Taksinin sahibi M.K'nin (29) gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
1 İŞ ADAMI, 2 ASTSUBAY VE 1 UZMAN ÇAVUŞUN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 9 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI
Rize'nin Pazar ilçesinde, bir takside, 7 tabanca ve mühimmat bulunmasına ilişkin, 1 iş adamı, 2 astsubay ve 1 uzman çavuşun da aralarında bulunduğu 9 kişi daha gözaltına alındı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kirazlık Mahallesi Hopa Caddesi'nde terk edilen 53 T 5165 plakalı taksinin bagajında 7 adet el yapımı tabanca, şarjörler ve silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmesinin ardından başlatılan araştırma sürdürülüyor.
Gözaltına alınan söz konusu taksinin sahibi M.K'nın verdiği bilgi doğrultusunda çalışma yapan Rize Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Fındıklı ilçesindeki çeşitli yerlere düzenlenen operasyonda, iş adamı O.S, 2 astsubay, 1 uzman çavuş ile esnaf ve taksicilerin de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.
Bu kişilerin üzerlerinde ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda da 6 tabanca, uyuşturucu madde ve kaçak içki ile çok sayıda mermi ele geçirildi.
Gözaltına alınan astsubaylar ile 1 uzman çavuş Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı, diğer şüpheliler ise Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
aa


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.