(anadoluhaber) KENAN EVREN ASKERIYENIN ICINDE MEVLIT OKUTTU!

General lojmanlarında mevlit!

Ülkemizde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kürtçe Mevlit'ten sonra "Paşa Mevlidi" de okundu. Emekli bir paşa Mevlit Kandili dolayısıyla General lojmanlarında mevlit okuttu. Peki kim bu Paşa ve bu irticai eylemi hangi şehirdeki askeri tesiste gerçekleştirdi? İşte cevapları;
 

Giderayarak Evren Paşa da değişmeye başladı netekim! 12 Eylül Askeri darbesinin haşmetli generali ve 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren Mevlit Kandili münasebetiyle haftasonu bir mevlit okuttu.

Mevlidi erler mi okudu?

92 yaşına giren Evren, İzmir Güzelyalı'da ikamet ettiği Hava Eğitim Komutanlığı General Lojmanları'nda mevlit okuttu. Erlere mi yoksa Diyanet imamlarına mı okutulduğu, nasıl bir mekanda okunduğu ve kimlerin katıldığı henüz öğrenilemeyen bu programdan sonra gece yeniden rahatsızlanan Kenan Evren, 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.



Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.