COCA COLA GAZETELERİ ZAMAN VE YENİ ŞAFAK'I BOYKOT EDİYORUZ!


Amerikan emperyalizminin sembol markası ve soykırımcı siyonist işgalcinin en büyük destekçilerinden olan Coca Cola'nın reklamına tam sayfa yer veren Yeni Şafak ve Zaman'a yönelik tepkiler sürüyor.

Tüm dünyada Müslümanlar, yıllık gelirinin bir bölümünü siyonist işgal şebekesine bağışladığını gizlemeyen Coca Cola'yı boykot çağrıları yaparken, Yeni Şafak ve Zaman'ın işgal destekçisi bu markanın tam sayfa reklamını yayınlamaları duyarlı Müslümanları harekete geçirdi.

Bir grup duyarlı Müslüman, Coca Cola ve işgalci katillerin destekçisi benzeri markaların reklamlarına yer vermeye devam ettikleri sürece Yeni Şafak ve Zaman'ın boykot edilmesi yönünde kampanya başlattı.

Aşağıda da göreceğiniz gibi Zaman isimli gazetenin arka sayfası tam sayfa olarak Amerikanın sembolü olan Coca Cola reklamına ayrılmış!

Mutluluğa Kapak aç şeklinde ki reklamın Neyin ve Kimlerin mutluluğuna hizmet ettiği malumunuzdur.

Biz de bu Boykot Kampanyasına destek veriyor ve Coca Cola Gazeteleri olan Zaman ve Yeni Şafak isimli Siyonist ve Amerikan emperyalizmine cola reklamlarını yayınlayarak destek veren bu iki gazeteyi boykot ediyoruz...

İşte COCA COLA Gazetesinde çıkan Tam sayfa İbretlik Reklam!

İLGİLİ DİĞER HABER

ZAMAN YAZARI MUTLULUĞA KAPAK AÇMIŞ

Zaman Gazetesi hakkında bir süre önce arka kapağında tam sayfa Coca Cola Reklamı yaptığı için internet ortamında ve çeşitli basın yayın kuruluşlarında haber edilmiş ve ardından duyarlı kesimlerce bir boykot kampanyası başlatılmıştı. Başlatılan bu Boykot Kampanyası hala daha sürerken aynı günlerde Zaman Online sayfasında yazan GÜNSELİ ÖZEN OCAKOĞLU isimli Zaman yazarı Amerikan Emperyalizminin sembol markası COCA COLA'nın Mutluluğa Kapak Aç Reklamını bakın nasılda övmüş!


79 yorum:

  1. O Zaman her Kola içenide Boykot Edelim Veya Kim bir Yahudi malı almışsa onuda boykot edelim bakalım geriye kim kalıyor...Şunu iyi Düşünmemiz gerkiyor.Biz yut dışında bir mülk alınca iyi oluyorda onlar bizden mülk alınca neden vatan satılmış oluyor ?
    Onlar bizde okul açınca vatan elden gidiyorda biz açınca neden birşey olmuyor ? müslüman hayatı gözleri ilemi yaşar yoksa İNANDIKLARIYLA MI ? bir reklam görüncehemen onu alırmıyız ?
    Bu konuya alet olanlar iyi düşünsünler islami basını kimler istemez ? Bizi birbirimize düşürüp güçlülerimizi zayıflatmak kimin işine yarar ? Bizim işimize yaramayacağı besbelli ...
    Zaten basının %90 kimin elinde belli bu fanatiklerin yüzünden 0 %10da gidince meydan onlara kalınca ağlamayın ama ...
    Bugün ergenekon ortaya çıkmışsa partilerimiz bir başarı kazanıyorsa darbe yapılamıyorsa bu o kızdığınız gazetelerin mücadelesi neticesindedir... Bir düşünün sizlerin sesini kim duyuyor ? Yırtınsanız ne yazar .Ama o gazeteler bir yazınca ses geliyor.Bundan kim rahatsızsa aklı selimi olan için aynı katağoridedir. hangi cenahtan olursa olsun. Lütfen sağ duyu.
    Bir gazete Genele hitap eiyorsa bazı koşullara uyucaktır .Burda iş din kardeşime düşer.Kızacağına yahudinin parassını aldık ama kolasınıda asla içmeyecegiz demeliyiz Niye kızılıyor anlayamıyorum ? Reklamı görüpde içen varsa o zaten reklam olmasada içer.Bu gazeteleri bahane etmesin.
    zaten bir düşünün bu ülkede bu markalar satışta kaçıncı sıradalar bir düşünün kim içiyor bunları ? siz içmiyorsanız çocuğunuz içmiyorsa Allah aşkına kim içiyor bunu ? Önce bu soruya cevap verelim...

    YanıtlaSil
  2. herhalde bunlarin yaptiğini rasmussen yapamazdi

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar cahilce, kusura bakmayınız ama, AHMAKÇA bir yorum!

    YanıtlaSil
  4. Gazetelerin bahane olduğu doğru, asıl olan emperyalizmin uşağı ve çığırtkanı, ABD yalakası hükümetin şakşakçısı, müfteri ve ahlaksız, gazetecilik nedir bilmeyen yanaşmaların köşe yazdığı gazetelerden kurtulmak. Coca Cola'yı da haztırlamadığım kadar uzun zamandır içmiyorum. İçmeyin, içirmeyin. Üstelik sadece emperyalist düzene finans sağladığı için değil, tüm iç organlarınızı kavuran bir asit olduğu ve bağımlılık yarattığı için. İptila kötüdür, değil mi?

    YanıtlaSil
  5. deliyürekNisan 28, 2009

    Sayın Talha Medeni;
    Boykot etmek demek varolmak demektir.Varolmak yani DİK DURMAK !
    AB-D emperyalizmine karşı dik duran bu süreçte kazanacaktır bundan şüphemz yok!
    Zaman ve Yeni şafak gazeteleri değil aslında mevzu bahis olan..Zaman ve Yeni Şafak'ın nezdinde Irakta ve Afganistan ile Filistinde katledilen Müslümanların kanını döken zihniyetledir mücadele.Zaman ve Yeni Şafak isimli iki gazete yapıyorda diğerleri mil,hür,sabah,,vatan vs.... yapmıyormu bunları ? Yapıyor ...
    o halde zaman ve yeni şaak'ın bunlardan bi farkı yoktur..bunu anlamak gerek.

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar Müslüman Ferasetlidir.geçmişte biz bu oyunları çok gördük.Hep bir bahaneyle bizi birbirimizle kavğa ettiriyorlar bu ülke içindede böyle islam ülkeleri arasındada böyle ortada ne var ? varsa dış güçlerin menfaati vardır kavğamızdan.
    Dedigim tamda budur.yani siz yahudiyi sevmiyorsunuzda sevenmi Var ? Kim diyebilir bunu bana ...Allaha sığınırım ben bu durumdan.Ben içimizden birileri olaki hatada yapmış olabilirler diye onları hemen dışlamamalıyız .onları kazanmalıyız demek istiyorum.Onu dışla bunu dışla O pis bu kirli biz bu islam davasına kimle devam edecegiz ? Bize adam lazım basın lazım tv lazım yetişmiş adam lazım .Onlar yanlış yapınca onları boykotla ,küfürle dışlamanın bu davaya yaramayacağını söylüyorum gelin onları ikaz edelim doğrusunu anlatalım,ama bunu ulu orta kırıp dökmeden içimizde haledelim .
    Bununda bir metodu vardır..din için bir çivi çakmamış kişiler ömürlerini dine adamış kişilere din adına bir şeyler söylerken bir düşünmeli ! Her mümin bir söz söylerken kendini ön plana çıkarmadan kavğaya sebebiyet vermeden barış adına ,uzlaşma adına VAHDET adına bir katkı için konuşmalaı yada susmalı .
    kavğayla işimiz yok bizim.Din hizmet bekliyor .
    Kim hata yapmışsa ona birileri bunu usulca anlatır.vazgeçirir.
    Bunun yolu var yordamı var.Kim kavgayı küslügü istiyorsa Bilsinki bunun dine dindara faydası yoktur.Bunun din düşmanlarının amacına hizmet olduğunu bilsinler.
    Filistinliler başta olmak üzere tüm yahudi zulmundan muzdariplerini unutan yoktur.Duygu sömürüsüne gerekte yok.
    yahudi malları bu ülkede ve islam ülkelerinde satış rekorları kırıyorsa biz degilsek bile bir çok yakınımız mutlaka kullanıyordur.olayı küçültmeyelim Ben bu olayın başında gelin mal almamayı degil gelin mal satan yerlerden mal almayalım demiştimde tık çıkmamıştı yahudi malı stanların yerindednde mal almayalım varmısınız ?En fanatiklerin yahudi malını satıp ben işime bakarım dediklerini çok iyi biliyorum..
    Büyük düşünelim kavğa etmeyelim.Birlik olalım.
    hata herkes yapabilir.Allah af ediyor biz kimiz ?
    Birde genele bakalım ömrünü dine hizmete adamış birilerini en küçük hatada dışlamayalım ...

    YanıtlaSil
  7. şimdi yeni şafak ve zaman gazetesini almasak hangi gazeteyi alacaz gidip sabah, star posta vs. alsak daha iyi mi? bir yanlışı görüpte onu tümüyle karalamak yanlış. bu bizim dinimizde de yoktur.bir çok yanlışın içinde bir doğru olsa bile o şey karalamamak gerekir.kaldı ki iki gazete hizmet ediyor.
    ben reklam mevzusunu bir arkadaştan öğrenmiştim dedi ki bize paket şeklinde geliyor değiştirme imkanları yokmuş.bilmiyorum artık.
    Ne olursa olsun bi yanlışı büyütmemek gerekir.diğer icraatlarına bakmak gerekir.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.

    YanıtlaSil
  8. "Ne olursa olsun bi yanlışı büyütmemek gerekir.diğer icraatlarına bakmak gerekir"
    diğer icraatları derken çeto?
    "şimdi yeni şafak ve zaman gazetesini almasak hangi gazeteyi alacaz gidip sabah, star posta vs. alsak daha iyi mi?"
    hacı başka gazete mi yok... al milli gazete, al yeniçağ...

    olaya bir de şu gözle bakın:
    gazze zulmu... peşinden gelen bie kola boykotu... o kadar başarılı oluyor ki bu boykot milli eğitim bakanlığı okullara bildiri gönderiyor: sakın ha boykot uygulamayın...
    peşinden de akepe nin resmi yayın organları olan "zaman, vakit ve yenişafak" gazetelerinde tam sayfa reklamlar...
    neymiş efendim... reklamını gördük diye içecekmiymişiz... yavrum reklamı niye yapıyorlar o zaman... bu gazetelere bağış olsun diye mi?

    amaç müslümanların gözündelki durumunu düzeltmek... bizim müslüman (ama cahil olan) halkımız diyecek ki... lan zaman,yenişafak bide falan gfazeteleri artık tam sayfa reklamını yapıyor... adamlardan iyi müslümanmıyız... derler aga derlerr... dersiniz hacım dersiniz...

    YanıtlaSil
  9. türkiyede sadece zaman gazetesimi cocacola reklamı veriyor sanki.bukadar saçma ir yaklaşıımı ilk kez görüyorum yani... nsaf insaf el insaaaaaafffff

    YanıtlaSil
  10. Mucahid47
    yazıklar olsun. çağdaşlık dedikleri bu olsa gerek
    aKILLININ BİRİ!!! diyorki;
    "türkiyede sadece zaman gazetesimi cocacola reklamı veriyor sanki"
    eyy akıllı kişi!!! başka gazeteler cocacola reklamı verebilir. bu normal
    ancak dindar kesimi temsil eden gazeteler veremez. bu anormal
    SELAM VE DUA İLE

    YanıtlaSil
  11. Mucahid47
    bazı arkadaşlar nasıl hüküm veriyorlar anlamıyorum.
    neymiş efendim. "yahudinin parassını aldık ama kolasınıda asla içmeyecegiz demeliyiz" diyor. şu yorum bugunkü müslümanların durumunu net bir şekilde ortaya çıkarıyor. düşünün yahudi size niye para veriyor. yahudi boş yere para verir mi?
    ama parayı görünce herşeyi unuttup paraya endekslenen insanlara bunu anlatamazsınız.onlar parayı alır FETVAyı da ona göre uydururlar.
    son olarak "Bir düşünün sizlerin sesini kim duyuyor ? Yırtınsanız ne yazar ." gibi abuk sabuk bir kelime etmiş. biz insanların değil, ALLAH(cc)ın rızasına talibiz. o razı olduktan sonra bizim sesimizi duyurur. ama kalp gözleri kör olanlar bunu anlayamaz. anlamalarını beklemiyorum. şuurlu müslümanlar bunu anlar.
    Size rağmen zafer gelecektir.
    zafer yakındır, zafer inananlarındır..

    YanıtlaSil
  12. bir şeyin reklamını yapmak demek o nu desteklemek değildir....gazetecilik büyük iştir....hemen 1 reklamdan daolayı eleştirmek yanlış...bir de bu iki gazeteden biri islami medyayı en iyişekilde temsil ederkennnnn...not:zaman gazetesinin günlük tirajı ; 760.000 dir.bir ara 900.000 satıyordu...ve şuan ençok satan gazetedirrrr..posta:550.000 satıyo..ki en yekın rakibi arasında dağlar kadar fark var............bir şeyi boykot ederken İYİ DÜSÜNMEK LAZIM..

    YanıtlaSil
  13. Banane trajdan yahu bu ne şuursuzluktur böyle..Posta ve Hürriyet,vatan vs.vs.. zaten coca cola gazetesi..Bunu yapan güya müslüman zaman ve Yeni şafak yuh artık! Kim olursa olsun..AB-D 'nin katliamlarını unutturmak kimsenin haddine değildir..vesselam

    YanıtlaSil
  14. SİZİ ALLAH cc VE ONUN RESULÜNE ŞİKAYET EDİYORUM.
    HELE, HELE ( ZAMAN ) EKİBİNİ HİÇ AMA HİÇ AF ETMEM.
    İSRAİLDE KATLEDİLEN NE KADAR BEBEK VARSA ONLARIN AHI BU İKİ MÜSLÜMAN GEÇİNEN GRUBUN ÜSTÜNE OLSUN

    YanıtlaSil
  15. cemaldurraNisan 30, 2009

    Selamun Aleyküm,
    Filistin davasında İsrail yandaşı ve finans kaynağı olarak artık sembolleşmiş bir ürün olan ve boykot edilmesi için ısrarla hakkında kampanyalar düzenlenen Coca-Cola denen zıkkımın bu gazetelerde özellikle müslümanların gözüne soka soka bu şekilde tam sayfa ilan ile yer almasının hiçbir açıklaması olamaz.
    Ayrıca bir süre önce okullarda İsrail ürünlerinin boykot edilmemesi yönünde verilen talimatlarla birlikte düşünüldüğünde ülkede nasıl bir ihanet çemberinin var olduğu açıkça görülebilir.
    Tüm inananlara feraset, basiret ve hatta hidayet temenni ediyorum...

    İbrahim Ethem Hazretlerinin bir beyitini ilave edeyim;

    "Yamadık dünyamızı yırtarak dinimizden
    Din de gitti dünya da gitti elimizden..."

    ALLAH'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  16. Vakit'i mailinizden çıkartın. Haksızlık yapmayın.

    YanıtlaSil
  17. Sayın Süleyman ve diğer ziyaretçilerimize duyurulur...

    "Vakit Gazetesi'nin mevzuu ile alakası yoktur."

    Coca Cola reklamını yayınlayan 2 gazete vardır.*Bizim haberlerimiz bu sayfalarda yayınlanır ve kendi mail grubumuz ile üyesi olduğumuz mail gruplarına dağıtılır.Haberlerimizin ayrıntıları sadece ve sadece burada yazılanlarla sınırlıdır.Diğer kişilerin haber sayfalarımızdan kopyalayıp değiştirerek veya değiştirmeyerek yolladığı maillerden veya haberlerden ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ mesul değildir.COCA COLA AB-D Emperyalizminin sembol markasıdır.Boykot etmekte her müslümanın görevidir.

    Vakit gazetesi de şayet yayınlamış olsa idi bu şekilde bir reklam belirtirdik!Ayrıca Müslümanların COCA COLA boykotu Gazze saldırıları ile Türkiye çapında yayılmıştır.İsrail'e hizmet edici ve AB-D emperyalizmini destekleyici bütün marka ve kuruluşlara karşı BOYKOT hakkımızı sonuna kadar kullanacağız! Bu adı geçen iki gazeteden bu mevzuuya dair bir açıklama gelmemiş olması BOYKOT'un haklılığına'da delil teşkil etmekte olup Vakit Gazetesinden Sayın Hasan Karakaya'nın da mevzuuya dair yaptığı "alakamız yoktur" açıklamasını haklı buluyor ama VAKİT gazetesi kendisini alçalmış ve karalanmış olarak hissettiren bu tür haberlere verdiği tepkiyi bu gazetelere ve ABD emperyalizmine karşı da göstermesini ve Müslümana yaraşır bir ses vermesini hem okurları olarak hem de bir müslüman birey olarak istiyoruz!

    saygılarımızla

    ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ EDİTÖRÜ

    YanıtlaSil
  18. hiçbir şekilde savunulacak bir tarafı yoktur bu olayın. Zaman ve Yenişafak gazetelerini şiddetle kınıyorum. Talut ve Calut kıssasını Kurân-ı Kerim'den bir daha okumanızı tavsiye ederim. Nehrin suyunda içenler (coca coladan) mecalsiz bir şekilde yolda kalır. Yolda kalan kalsın ama kimseyi yolda bırakmasınlar. selam ve dua ile...

    YanıtlaSil
  19. hiç içmediysen boykt et

    YanıtlaSil
  20. gazete değil coco cola boykot edilmeli bence.

    YanıtlaSil
  21. devir para devri herkes isini bapiyor yani ABD ye calisiyor
    ancak bizim zorumuza giden kendi gazetemiz olarak bildigimiz ZAMAN gazetesinin bunu yapmasi .
    ha bide yanlislik olmustur diye dusunmeyelim cunku gazeteciler yanlis bisey yazmazlar sadece tepki alinca yanlislik oldu derler

    YanıtlaSil
  22. Merhabalar,
    Her hatanin bir bedeli vardir.
    Bu reklam dogruysa eger, boykot isteginde bulunanlara katiliyor ve destekliyorum. Daha önce Israil`in isgali altinda bulunan mescid-i aksa icinde namaz kilan cemaate coca cola sarigi giydirerek yapilmis bir reklam vardi, hem mukaddesata sahip cikacaksiniz, hemde daha önce yapilan rezillikleri görmeyip yapanlarin reklamini yapacaksiniz. Bu cezasiz kalmamali, ve yapanlar reklamdan elde ettikleri gelirin cok fazlasini kaybetmeliler. Duyarli olan herkese tesekkürler.

    YanıtlaSil
  23. inanmıyorum biz şimdi hangi gazeteyi alacağız zaman gazetesi dolu bir gazeteydi bu hatayı neden yaptılar

    YanıtlaSil
  24. sayın talha bey.
    bu yapılananlat buzdagının görünen kısmı ya görünmiyenler onları burada yazmaya yerimiz müsait degil.boykoyu yürekten destekliyorum

    YanıtlaSil
  25. burcak

    sen zaten zaman gazetesi alan biri olamazsın,
    zaman gazetesi okuyucuları düşünüp karar veren ve doğruları öğrenmek isteyen insanlardır.
    ayrıca zaman okurları reklamlara bakıp o reklamlardakileri de yine nasıl yorumlayacağını iyi bilir.Sen onların yerine üzülme bu konu ile ilgili
    sen kendi haline üzül sırf o gazetelerin başarısını hazmedemediğiniz için böyle yollara başvurup kendinizi alçaltıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  26. use_your_mindMayıs 02, 2009

    sen zaten zaman gazetesi alan biri olamazsın,
    zaman gazetesi okuyucuları düşünüp karar veren ve doğruları öğrenmek isteyen insanlardır.
    ayrıca zaman okurları reklamlara bakıp o reklamlardakileri de yine nasıl yorumlayacağını iyi bilir.Sen onların yerine üzülme bu konu ile ilgili sen kendi haline üzül sırf o gazetelerin başarısını hazmedemediğin için böyle yollara başvurup kendini alçaltıyorsun.

    sanırım yorumumu beğenmediniz onun yayınlanmadı siz ne yazmamı isterdiniz bir zahmet bir kenara not edin de bizde onları yazıp size gönderelim

    YanıtlaSil
  27. o zıkkımı ve yahudi ürünü hiç 1 şeyi kullanmadığım için istediğim kadar eleştirebilirim 2 yüzlü amerikancı özü sözü 1 olmayan şerefsizleri Rabbim cezasız koymaz inş sizleri

    YanıtlaSil
  28. Napolyon ne demiş:" pere,pere,pere"

    YanıtlaSil
  29. CanMardini
    BU SAYFANIN KÖR EDİTÖRLERİ VE SAHİPLERİ SİZİ KINIYORUM.. SEBEBİ DE COCA COLAYI ELEŞTİRİKEN SAYFANIZIN SAĞ KENARINDA BAĞIRTA BAĞIRTA SİZE YAPTIRILAN EFES PİLSEN REKLAMINA ALET OLMANIZ.. UTANACAĞINIZI ÜMİT EDİYORUM..

    YanıtlaSil
  30. CanMardini;
    SANIRIM GÖZLERİNİZİN PASI SİLİNDİ.. BENİM YORUMUMU YAYINLAMAMANIZ ELBETTE NE KADAR KENDİNİZLE YÜZLEŞEBİLECEĞİNİZİ ORTAYA KOYDU.. AYNAYA BAKTINIZ VE YAPTIĞINIZDAN UTANDIYSANIZ SİZE HAKKIMI KENDİ ADIMA HELAL EDERİM.. İNŞAALLAH BU YAPTIĞINIZ YANLIŞLARDAN DÖNER MÜSLÜMANLARIN BİRLİĞİ İÇİN ÇALIŞMAYA HIZ VERİRSİNİZ..

    YanıtlaSil
  31. Can Mardini! GOOGLE REKLAMLARINDAN DOLAYI YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ELEŞTİRİNİN HAKLILIĞI COCA COLA GAZETELERİNİ BOYKOT KAMPANYASINI ETKİLEMEYECEKTİR.UTANMAMIZ GEREKEN HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORUZ.GOOGLE REKLAMLARINI ENGELLEYEBİLİRİZ AMA ZAMAN İLE YENİ ŞAFAK GAZETELERİ DUYARLI DAVRANIP MÜSLÜMAN KATLİAMLARINA ORTAK OLAN BİR AB-D MARKASINI ENGELLEMEK ADINA BİR GİRİŞİM YAPMAYACAKLARDIR..GOOGLE TARAFINDAN YAPILAN EFES PİLSEN REKLAMI ENGELLİDİR VE SİTENİN SAĞ TARAFINDA BÖYLE BİR REKLAM ÇIKMAMIŞTIR..ÇIKMAYACAKTIR..SİZ ZAMAN VE YENİ ŞAFAK İSİMLİ GAZETELERİN YAYINLADIĞI REKLAMLARA NE DİYORSUBUZ ? BUNU BİR AÇIKLASANIZ
    EDİTÖR

    YanıtlaSil
  32. CanMardini;
    Hatanızı anlayıp bu hatadan döndünüz.. sizi uyarmamdan bir süre sonra bu banneri engellediniz.. elbette tebrik ederim.. inşaallah bundan sonra daha dikkatli davranırsınız.. Lakin "...VE SİTENİN SAĞ TARAFINDA BÖYLE BİR REKLAM ÇIKMAMIŞTIR.." ibarenizden hala kör dövüşü ve laf oyunu yapmaya çalışmanızı anlayamıyorum.. Cocacola reklamlarına gelince; samimiyetle dinini öğrenmeye ve yaşamaya gayret gösteren birisi olarak özellikle islam dünyası üzerindeki oyunların baş sponsorlarından olan Cocacola, mcdonalds vs.. ürünlerine verilen her kuruşun vebal olduğunu kesinlikle kabul ediyorum. Hatta her ülkede üretilen cocacola markalı içeceklerin içeriğinin farklı olduğunu ve Türkiyede ve özellikle Malezyada yaşadığım süredeki gözlemlerimden biliyorum.. İsrail markalı bir çok gıda ürününde olduğu gibi amerikan markalı gıda ürünlerinde de hedef ülke gençliğinin sağlığı konusunda tehdit oluşturabilecek ilaveler yapıldığını tahmin ediyorum.. Bunu farklı ülkelerde cocacola içenler tatların farklı olduğunu söyleyerek teyit ediyorlar.. Bunları bildiği halde bir müslümanın bu ürünleri desteklemesi katliamlara ortak olmak anlamına gelir.. Bu hususta zaman gazetesi ve yeni şafak gazetelerinin sevenlerine bir açıklama yapma borcu var.. Başka zamanlarda bu gazetelere yaptığım bazı eleştirilere reklam verenlerin paket olarak belirli ajanslar tarafından yönlendirildiği ve bir kısım reklamları bu paketin içinden ayıklayarak yayınlanması halinde diğer reklamların da kendilerine verilmeyeceği şeklinde savunma yapılmıştı.. bu ne kadar anlaşılır bir savunmadır bilinmez.. haklı yanları olabilir.. yeni yeni ayağa kalkmaya başlayan müslüman medyası bir birini yemek yerine dayanışma içinde olmalıdır diye düşünüyorum.. Bir geminin içinde dokuz cani 1 masum olsa o gemi batırılmaz.. bu medya organlarının yüzlerce hasenesi arasında bir kaç seyyiatı olabilir.. üsluplu bir şekilde birbiri kardeşane uyarılabilir.. kavga edip başkalarını güldürmeye ne hacet var.. Ayrıca bu konu ile ilgili olarak Zaman Gazetesine yazdığım bir kınamayı da size mail edeceğim.. RABBİM MÜSLÜMANLARI ONUN İPİNE SARILMAKLA KAFİRLER KARŞISINDA AZİZ VE ŞEREFLİ KILSIN.. AMİN

    YanıtlaSil
  33. inanmıyorum ya bunudamı sindireceğiz neymiş efendim bir gazete verdiği reklamla değerlendirmemeli peki bu gazete yahudinin reklamını para için yapacaksa nerde bunun muhafazkarlığı bu durumda herşey mubahmı oluyor..vay dinini paryla satanlara bunlarıdamı görecektik yavaş yavaş kendilerini bize benimsettiler(yahudiler)önce dinler arası diyalok sonra yahudilere para kazandıracak ürünlerin reklamı öylemi dilimizle küfredip kalbimizle sempati duymayamı başladık zaten zaman gazetesi suya sabuna dokunmazdı herkese mavi boncuk dağıtır sev beni seveyim seni felsefesi içerisinde idi bunu biliyoruz ne diye kendini bukadar komik duruma düşürdüki yazık trajı düşecek paraları gidecek yeni şafak ın hükümetin avukatı olduğunu biliyoruz ...o halde ne mutlu milli gazete okuyana :-)

    YanıtlaSil
  34. inanamıyorum ya daha düne kadar fetvalar veren gazeteler bu gün kendi yaptıklarına bak bu ne pişkinlik bunlar bizimle dalgamı geçiyor ...ne oluyorsunuz muhafazakarlar yahudiye hizmet etmeyedemi fetva arıyorsunuz adamın parası var diye bizi satınmı alacak bir muhafazakar gazeteye yakışırmı sen kimin sesisin müslümanınmı yahudinin mi bunlar diliyle yahudiye küfr edip kalbiyle sempatimi duyuyorlar .... zaman gazetesi sen iyi alıştın herkese mavi boncuk dağıtmaya şuana kadar suya sabuna dokunmam diyordun ne oldu çokmu para verdi sana cocacola sen bunada bir kılıf bulursun çok merak ediyorum doğrusu .. yeni şafak hükümetin avukatlığını yapıyordun yetmedi şimdide cocacolanın reklamınamı kaldın ...böyle 2 kuruş için saf değiştirenler tükürdüğünü yalanlayanlar .... bundan sonra bende var gücümle çalışıp sizi boykot edeceğim ...ne mutlu milli gazete okuyanlara

    YanıtlaSil
  35. CanMardini Yazıyor;

    BİRKAÇ SÖZ DE ZAMAN VE YENİŞAFAK GAZETELERİNİN YÖNETİCİLERİNE;

    SİZİ SEVEN VE HERGÜN YİYECEK PARASI KALMASA BİLE DAVAMIZIN SAVUNUCUSU GAZETELER DİYEREK PARA VERİP SATIN ALAN İNSANLARA VE ÜSLUPLARINI TAKDİR ETMEZSEM DE ÇOK HAKLI OLARAK SİZİ ELEŞTİREN MEDYA ORGANINA MAKUL VE KABUL EDİLEBİLİR BİR AÇIKLAMA YAPMA BORCUNUZ VAR.. LÜTFEN BU AÇIKLAMAYI İHMAL EDİP GECİKTİRMEYİNİZ.. ÜZERİNİZDEKİ İSTİFHAM PERDESİNİ KALDIRMANIZ BU DAVAYA GÖNÜL VERMİŞ İNSANLARA KARŞI GÖREVİNİZDİR... LÜTFEN MÜSLÜMAN İNSANLARIN HASSASİYETLERİNİ GÖZ ARDI ETMEYİNİZ.. DAHA ÖNCE DE ZAMAN GAZETESİNDE TÜRK GENÇLİĞİNİ DEJENERE ETMEYİ AMAÇLAYAN VE YİNE COCACOLANIN SPONSOR OLDUĞU, TÜRK TELEKOMUN ÇANAK TUTTUĞU ROCK'N COK ADLI SAPIK FAŞİNG TOPLANTILARININ REKLAMI YAPILDIĞI İÇİN YİNE ZAMAN GAZETESİ YÖNETİCİLERİNİ, "CEHENNEME ÇAĞRI" BAŞLIĞIYLA BİR MESAJLA UYARMIŞ VE KINAMIŞTIM. LAKİN GAZETEDEN EN UFAK BİR AÇIKLAMA ZAHMETİNE DAHİ KATLANILMAMIŞTI. ÖNÜMÜZDEKİ TEMMUZ AYLARINDA YAPILACAK OLAN BU SAPIK TOPLANTININ REKLAMI YİNE YAPILACAK MI TAKİPÇİSİ OLACAĞIM.

    SAMİMİYETLE DİNİNİ ÖĞRENMEYE VE YAŞAMAYA GAYRET GÖSTEREN BİRİSİ OLARAK ÖZELLİKLE İSLAM DÜNYASI ÜZERİNDEKİ OYUNLARIN BAŞ SPONSORLARINDAN OLAN COCACOLA, MCDONALDS VS.. ÜRÜNLERİNE VERİLEN HER KURUŞUN VEBAL OLDUĞUNA KESİNLİKLE BEN DE KATILIYORUM. HATTA HER ÜLKEDE ÜRETİLEN COCACOLA MARKALI İÇECEKLERİN İÇERİĞİNİN FARKLI OLDUĞUNU VE TÜRKİYEDE VE ÖZELLİKLE MALEZYADA YAŞADIĞIM SÜREDEKİ GÖZLEMLERİMDEN BİLİYORUM.. İSRAİL MARKALI BİR ÇOK GIDA ÜRÜNÜNDE OLDUĞU GİBİ AMERİKAN MARKALI GIDA ÜRÜNLERİNDE DE HEDEF ÜLKE GENÇLİĞİNİN SAĞLIĞI KONUSUNDA TEHDİT OLUŞTURABİLECEK İLAVELER YAPILDIĞINI TAHMİN EDİYORUM.. BUNU FARKLI ÜLKELERDE COCACOLA İÇENLER TATLARIN FARKLI OLDUĞUNU SÖYLEYEREK TEYİT EDİYORLAR.. BUNLARI BİLDİĞİ HALDE BİR MÜSLÜMANIN BU ÜRÜNLERİ DESTEKLEMESİ KATLİAMLARA ORTAK OLMAK ANLAMINA GELİR.. BU HUSUSTA ZAMAN GAZETESİ VE YENİ ŞAFAK GAZETELERİNİN SEVENLERİNE BİR AÇIKLAMA YAPMA BORCU VAR.. BAŞKA ZAMANLARDA BU GAZETELERE YAPTIĞIM BAZI ELEŞTİRİLERE KARŞILI; REKLAM VERENLERİN PAKET OLARAK BELİRLİ AJANSLAR TARAFINDAN YÖNLENDİRİLDİĞİ VE BİR KISIM REKLAMLARIN BU PAKETİN İÇİNDEN AYIKLAYARAK YAYINLANMASI HALİNDE DİĞER REKLAMLARIN DA KENDİLERİNE VERİLMEYECEĞİ ŞEKLİNDE SAVUNMA YAPILMIŞTI.. BU NE KADAR ANLAŞILIR BİR SAVUNMADIR BİLİNMEZ.. HAKLI YANLARI OLABİLİR..

    YENİ YENİ AYAĞA KALKMAYA BAŞLAYAN MÜSLÜMAN MEDYASI BİR BİRİNİ YEMEK YERİNE DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. BİR GEMİNİN İÇİNDE DOKUZ CANİ BİR MASUM OLSA O GEMİ BATIRILMAZ.. BU MEDYA ORGANLARININ YÜZLERCE HASENESİ ARASINDA BİR KAÇ SEYYİATI OLABİLİR.. ÜSLUPLU BİR ŞEKİLDE BİRBİRİ KARDEŞANE UYARILABİLİR.. KAVGA EDİP BAŞKALARINI GÜLDÜRMEYE NE HACET VAR.. RABBİM MÜSLÜMANLARI ONUN İPİNE SARILMAKLA KAFİRLER KARŞISINDA AZİZ VE ŞEREFLİ KILSIN.. AMİN

    YanıtlaSil
  36. Sevgili Can Mardini , ABD nin isminin anıldığı veya her geçtiği yerde ve mekanda COCA COLA ismide geçmektedir.COCA COLA 'nın neyi amaçladığının farkına varmışsınız lakin zaman ve ismi geçen diğer gazetenin neyi amaçladığının farkına varmamışsınız gibi geliyor.ABD nin Anadoluda ki gönüllü reklamcılık faaliyetlerini yürütüyorlar.Üstelik sadece coca cola reklamını yayınlayarak değil Irak ve Afganistanda ki katliamları görmeyerek ve göstermeyerekte...Bunu görebilmektemisiniz?

    YanıtlaSil
  37. CanMardini Yazıyor;

    Sevgili kardeşim, BENCE YOLUMUZ VE METODLARIMIZ NE OLURSA OLSUN OLUMLU ADIMLAR ATARAK İNSANLIĞIN GELECEĞİNE HİZMET ETMEKTE YARIŞMALIYIZ.. ÖNYARGILI BAKMAKLA BİR ÇOK GÜZELLİĞİN FARKINA VARAMAYABİLİR ASIRLIK ÇINARIN HEYBETLİ DURUŞUNA, KOCA CEVİZ AĞACININ MEYVELERİNE DEĞİL GÖVDEDEKİ KURTLARA BAKIP TAKILIP KALABİLİRİZ.. LÜTFEN YAŞANAN KOCA BİR DESTANI GÖRMEZDEN GELMEYELİM.. EMİN OLUNUZ Kİ;

    GÖZÜNÜ KAPAYAN YALNIZ KENDİSİNE GECE YAPAR..

    Aşağıdaki linklere bir bakarsak, bu konuda tartışmanın anlamsız ve zaman kaybettirici olduğunu görebiliriz.. AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ..
    http://www.tumgazeteler.com/?a=4440439
    http://www.tumgazeteler.com/?a=224116
    http://www.bizimantalya.com/afganistanda_turk_okullari-8517.html
    http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=842028&title=turk-doktorlar-iki-gunde-1000-afgani-muayene-etti
    http://www.turkokullari.net/index.php?option=com_content&task=view&id=243&Itemid=1
    http://www.m-fgulen.org/content/view/16520/11/
    http://www.turkokullari.net/index.php?option=com_content&task=view&id=243&Itemid=1

    YanıtlaSil
  38. milli gençMayıs 05, 2009

    Türk okulları,Türk Okulları ,Türk Okulları.....Allahım akıl ve feraset versin .....İnsanlığa hizmet iddiası çok büyük ve manası itibarı ile de büyük bir ideale işaret etmektedir.ABD'DEN izin alınmadan o mekanlarda TÜRK OKULLARI açılabilecekmiydi? Bakın kuzey ırakta da Türk Okulları veya KÜRTÜRK OKULLARI AÇMAK İÇİN FAALİYET BAŞLAMIŞ! ABD izin vermese idi TALEBANİ-BARZANİ ikilisi bu okullara izin verirmiydi*

    YanıtlaSil
  39. Kardeş sen boykotun ne demek oluğunu biliyormusun. Uyarıyoruz aklınızı başınıza alın biz okuyucular rahatsızız diyoruz. Ne var bunda niye rahatsız oluyorsun. Yok Kola içenleri de falal filan diyorsun. Destekliyorum Anadolu Haberi, Coca Cola gazetelerini almayalım, boykot edelim. Kardeş katline ortak olmayalım...

    YanıtlaSil
  40. "burcak

    sen zaten zaman gazetesi alan biri olamazsın,
    zaman gazetesi okuyucuları düşünüp karar veren ve doğruları öğrenmek isteyen insanlardır.
    ayrıca zaman okurları reklamlara bakıp o reklamlardakileri de yine nasıl yorumlayacağını iyi bilir.Sen onların yerine üzülme bu konu ile ilgili
    sen kendi haline üzül sırf o gazetelerin başarısını hazmedemediğiniz için böyle yollara başvurup kendinizi alçaltıyorsunuz.
    Mayıs 02, 2009"

    Elhamdülillah diyorum arkadaşım senin bu yazdıklarına, vay be bahaneye bak hele zaman okurları neyin ne olduğunu bilirmiş, miş miş mişide var mı bunun. Filistini de biliyorlar mı, hani babasının arkasına saklanmış bir yavru vardı hatırladın mı? Onuda biliyorlar mı biliyormusun?

    Coca Cola gazeteleri sizi, ABD ciler sizi,İsrail işbirlikçileri sizi. Yazık be yazık, bir de utanmadan savunuyorsunuz.

    Talha Medeni bey sizide bir çift lafım var ağzınızdan çıkanları kulaklarınız duysun. Filistinde ki Müslümanları öldüren İsraile verilen destek ortada iken( Coca Cola gelirinin bir kısmını oraya veriyor) sonra birileri para kazanacak diye benim kardeşlerim ölecek. İsminden utan ismin den bir kere. Medeni, Medine ile alakalı bir isim, Coca Cola'yı ve Onun gazetelerini savunanlar yuh olsun size...

    YanıtlaSil
  41. içkiyi alanda satanda melundur hadisi şerifini cocacolaya yorumlayabiliriz sanırım gazete arayanlara milli gazeteyi öneririm

    YanıtlaSil
  42. "zaman gazetesi okuyucuları düşünüp karar veren ve doğruları öğrenmek isteyen insanlardır." Cümlesi beni çok güldürdü )))
    Zaman Gazetesinin kime hizmet ettiğini anlamak için anaokulu öğrencisi olmak bile kafi.

    YanıtlaSil
  43. zulümleri sayfaların da işleyen bir gazete o zulümleri görmemecesine o zulümleri destekleyen firmaların reklamını yapmak ne kadar doğru
    hoşgörü bu demek değildir onları kazanmak reklamını yapmak değildir islami hassasiyeti olan bir gazete nasıl olur da böyle bir işe alet olabilir yukarıdaki yorumlarda onları almazsak hangisini alacağız diyor altarnatifleri var yetr ki tarafsız yaklaşalım tarafsız dergen taassup ehli olmayalım sadece benim gazetem hizmet eder diye yoksa şunu her her zaman savunurum taraf olmayan bertaraf olur sloganını allah bize şuur ve ihsan versin kalplerimizi istikametten ayırmasın

    YanıtlaSil
  44. Coco cola hiç içmeyen parmak kaldırsın?


    Sonra konuşsun...

    saygılar...

    YanıtlaSil
  45. Tamam Milli Gazeteyi okuyalım Arkadaşlar...

    çünkü kimse gazete diye tarafına bakmıyor...

    haksızlık yaparak, hak ve hakikati anlatabiliyor
    birde ne biçim gazetecilik ya grafik proğramını yeni öğrenen öğrencilere mi yaptırıyor dizaynını.

    (bazı) değerli yazarlarına saygılar ...

    YanıtlaSil
  46. milli gençMayıs 08, 2009

    Milli gazeteyi karalayan @Adsız
    Senin okuduğun 'saman'gazetelerine benzemediği için bu yola başvurdun değilmi?
    ha ha ha güldürdün beni ..Milli Görüşün kalelerinden birisidir Milli Gazete Amerika ve İsrail mallarını da yayınlamaz bazıları gibi görebilmektemisin?

    YanıtlaSil
  47. .......z emperyal uşakları ne olucak

    YanıtlaSil
  48. emperyal uşakları kim?

    basiretsiz beceriksiz pısırık sığ düşünceli bu editör mü ?

    evet......


    ZAMAN GAZETESİNİn mürekkebi olsaydın bir söz olurdunuz

    okunan düşünülen sayfalarda

    şimdi kuru bir lafsınız

    bir birine söven adamların ağzında......


    Seni bugün bir zaman gazetesi almaya ve okuduktan

    sonra eleştirmeye davet ediyorum...

    gel o zaman beraber eleştirelim...
    var mısın

    pısırık

    EDİtor herif

    alihaydar_durna@hotmail.com

    YanıtlaSil
  49. alihaydar_durna@hotmail.com

    Bu mail ile yukarıda yazan şahıs bir provokötördür...(Bu mail adresi ona ait olmayabilir)Anadolu Haber Günlüğü' ile ilgili oraya buraya saçma sapan mailler atmış ve Yayınlanan haberlerin altınada birsürü saçma sapan küfürlü yorumlar yazarak ve bu sayfada da bazı yorumları yazarak insanlara Zaman Gazetesini savunmak adına hakaretler etmektedir.Zaman Gazetesinin bunun gibi savunucuları varsa yazık! .Ama kendisini bir Zaman Gazetesi fedaisi zanneden bu şahıslarla Zaman Gazetesi işini yrütüyor ise vay haline o gazetenin!

    Adı geçen şahsa çağrımızdır.Bu mekanlar seni bozar sen git sizin mekanlarınızda borunu öttür yoksa İP adresini alıp yetkili mercilere Provokotörlük yapıyor diye bildireceğiz!

    Tekrar ediyoruz bu şahıs bir Provokötördür..BOYKOT KAMPANYASINI baltalamayı ,karalamayı hedef almıştır.Oysa ki bu boykot kampanyasının Başlatılması sadece sitemie ait olmayıp bir yığın duyarlı Müslüman Sitelerde de aynı anda başlatılmıştır...

    Anadolu Haber Günlüğü takipçilerine duyurulur..

    editör

    YanıtlaSil
  50. Sayın editör amma da yaptınız ali haydar bilmem ne provakatör diye. Bu gibi saman kafalılar zaten provakatör ayrıyeten söylemenize gerek yok. Ali haydar olamamış kütük dinle, senin pek bir muhterem hocan mı verdi o reklamın talimatını. Gazzeli çocuklar öldürülsün bunun içinde para lazım, zaman de reklamı çıksında bol bol kurşun alacak paraları olsun diye talimatmı verdi senin hocan...

    Bizim kafamız saman kafa olmadığı için unutmuyoruz. Hocan göz yaşlarına boğuluyor hıçkırıklara boğuluyordu, "ölen İsrailli çocuklar gözümün önüne geliyor diye" aynı zamanda bizlerinde müslümanların da çocukları İsrail bombaları altında can veriyordu. Ama senin o hain hocan Müslümanları bırakmış, Yahudiye ağlıyordu. Çocuk başka bir şeydir Yahudiden tavır koyma başka bir şeydir.

    Sizin kanınızda sorun var, kanınız bozuk sizin, şahsiyetiniz bozuk, sinirleriniz alınmış sizin. Ümmetin hainlerisiniz, kardeşini Yahudiye satan ajanlarsınız siz. Coca Cola gazatesisiniz, Coca Cola'cısınız, Amerikancısınız siz. hadi oradan dümbük seni..

    YanıtlaSil
  51. Şeref kavgası veren ve şereften bir nebze nasiplenememiş anti emperyalist olduğunu zanneden ama aslında bi b.. olamamış, bu vatana hizmet ettiğini zanneden ama kılını kıpırdatmayan, Müslümana hizmet ettiğini iddia edip en büyük ahmaklıkları yaparak en büyük zararı veren..... işine gelince her türlü mukaddesi satmaya hazır olan ...cıklara söyleyecek hiç bir söz olamaz...
    Hucurat suresi araştırmadan hüküm verilmemesini emrederken meselenin özünü anlamadan her türlü hakareti etmeyi kendine görev bilen, zerre kadar akıl ve iz'andan nasiplenememiş sizler. Ben C.C. içmiyorum yahudi malı kullanmıyorum ne olursa olsun bunlardan uzak duruyorum diyebiliyor musunuz. Burada esas tartışılması gereken konu bu. Var mı beyaz eşyada alternatifin. Var mı deterjanda alternatifin. (Hammaddde bile yahudi) Yediğin domates salatalık bile yahudi. Diş macunun şampuanın yahudi. Peki çözümün ne? Yaşasın İran malları.

    YanıtlaSil
  52. Yukarıda ki sözlerin ve kelimelerin sahibi arkadaşım....Çok doğru kelamlar etmişsiniz.Kelamlarınızın sonuna kadar destekçisiyiz.Bize duyduğunuz kin veya husumetten bile kaynaklansa doğru her zaman doğrudur.Yalnış olan bizim samimiyetimizi sorgulamanız zaten!

    Anti Emperyalistim diyebilmek çok önemlidir.Ve Anti Emperyalist olmakta çok önemlidir.İnş söylediklerinizde samimisinizdir....Velhasıl bu ülkede vatana hizmet ettiğini zannedenler ve hatta Müslümanım diyenler kendilerini bir yerlere koyarak halkımıza yapmadığı eziyeti bırakmamışlardır.Başörtüsü de bunlardan birisidir.Teferruat veya füruat falan filan diye bacılarımızın kafasında ki örtüleri dahi açabilme cüretini gösteren insanlara sizin söyledikleriniz küpe olsun..Siyasi ve manevi dinamiklerin Anadolu'dan ve Anadolu İnsanının değerlerinden alınması tek temennimiz.ABD den ve diğer Anadolu Ruhunu dinamitleyen merkezlerden icazet almak hiç bir müslümana yakışmaz...


    Editör...

    YanıtlaSil
  53. YİNE YAKALANDINIZ "SİZİ GİDİLER SİZİİİİ"

    SAYFANIZDA AMERİKANIN EN ÖNEMLİ BANKALARINDAN VE ABD SÖMÜRGECİLİĞİNİN ULUSLARARASI ARENADAKİ TEMSİLCİSİ "CİTİ BANK" REKLAMINI YAYINLAMANIZ BUNA RAĞMEN SÜREKLİ ETRAFINIZA SALVOLAR ATMANIZ ÇOK TRAJİK VE KOMİK BİR VAKIA DEĞİL Mİ?

    "TENCERE! DİBİN KARA" ÖYLEMİ "SENİN Kİ BENDEN KARA"

    YanıtlaSil
  54. HER REKLAM YAYINLANMALIMI.........HELE EMPERYALİZMİN BARİZ SİMGESİ OLAN ŞEYLER.FİKRİ

    YanıtlaSil
  55. Bu kadar safça bir anlayış olamaz. Coca cola içilmesin doğru bunu anlarım. Ancak reklamı çıktı diye bir gazetenin alınmaması tavrına da gülerim. Madem ABD ye bu kadar düşmanlık yapacaksınız ben size bir şey sorayım..cebinde kredi kartı olmayan kaç tane arkadaş var ?..Visa veya mastercard için kime para ödeniyor..bu blog ta yazan veya okuyan herkes faizsiz bankamı kullanıyor ?..Veya milli gazete veya başka gazete okuyanlar..o gazetelerin basıldığı matbaaların ve gazete kağıtlarının tamamen yahudi iş adamlarından alındığını bilmiyorlarmı acaba..Bu çok çocukca. Bazı arkadaşlar efendimizin tebük seferine çıkarken müslüman olmayandan borç para almasını o zaman olsaydılar boykot ederlerdi herhalde..Bunlar protest tavırlar. Mesele cola meselesi değil ki..zaman veya yeni şafak CAPPY ve benzeri Coca cola üretimi mamüllerin reklamını alsa kimse tepki göstermezdi. Hassasiyet doğru mecra ve yön yanlış..

    YanıtlaSil
  56. hey gidi dünya...

    Heyyy...

    Kimin eli kimin cebinde belli değil....

    Boşu boşuna savunmanın bir manası yok...

    Biz zaman gazetesini bacılarımızın başörtüsü kadar aziz görür öyle okurduk...

    Ben inanıyorum ki hiç bir bayan kardeşimde coca-cola desenli baş örtüsü takmaz...

    YanıtlaSil
  57. zamane takımı bunlar....Resmen bazılarıda bu yalnışı savunmaya devam ediyorlar.Kardeşim ortada yalnış var! ABD markasını destekliyor ve reklam ediyor ise bir gazete onun neresini savunacağız ki....Müslüman Uyanmalısın Müslüman! diye seslenen bir hocamız geldi aklıma. birde yazarları var zamancıların mutluluğa kapak açanlardanmısınız diye başlık atarak COCA COLA yı öve öve bitirememiş ..Bir ah çeksem karşıki dağlar yıkılır kardeşlerim....

    YanıtlaSil
  58. GÖNÜL KUŞU RUMUZLU KARDEŞİM, ALLAH SENDEN RAZI OLSUN... SAYFALARLA ANLATILMASI GEREKEN BİR MESELEYİ BU KADAR NET VE ÖZET OLARAK BİR KAÇ SATIRDA AKTARABİLMENİZİ, EFENDİMİZİN CEVAMİ-UL KELİM SIFATININ, ÜMMETİNİN BİR FERDİ OLARAK SİZDE YANSIMASI OLARAK GÖRÜYORUM.. ANLAMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞKA SÖZE HACET KALMAMIŞ.. ANLAMAK İSTEMEYENLERE İTHAF OLUNUR..

    "GÖZÜNÜ KAPAYAN YANLIZ KENDİSİNE GECE YAPAR"

    YanıtlaSil
  59. KARA MURAT

    AYIP KARDEŞİM AYIP...ZAMAN VE YENİŞAFAK SİZİ VE SİZİN SOYUNUZU SOPUNUZU KORUMAYA ÇALIŞIRKEN, SİZLERİN SOPAYLA ONLARA ARKADAN SALDIRMANIZ HANGİ MÜSLÜMAN AHLAKINA SIĞAR..
    Not: Bu birkaç cümleyi herkesin anlayabileceğini sanmıyorum??

    YanıtlaSil
  60. bla bla ayranlari diye bir marka gun gelip de tum dunyada tuketilir hale gelirse ve firma ust duzey yetkilileri "gelirimizin bir kismini muslumanlara su veya bu sekilde bagisliyoruz" diye aciklamada bulunursa, bu aciklamasi firmanin resmi internet sayfasinda "ortadogu soylentileri" basliginda yalanlanmaz ise, o zaman musluman olmayan toplumlarda baslaticalak olasi bir boykot (boykot ne anlama geliyorsa gelsin ve nerde yasatiliyorsa yasatilsin)hareketine "cifte standart" ve "baska ne beklenirdi" dememiz mi gerekecek? bu bir soru degildir. sarki yarismalarini uzaydan baslatan toplumlar oldugu soyleniyor. bir de, ozellikle sigara kullananlarin, gunde en az 2 domates yemelerinin faydali olacagi belirtiliyor. cankiri corum farketmez alayimiz angaraliyiz diyenler de var.

    YanıtlaSil
  61. 1) Ulke capinda bastiginiz gazete dagitmak icin kullandiginiz kamyonu kim uretti? 2) Islami icerikli yayin yapan uluslararasi bir TV kanaliniz olsa kullandiginiz uydu icin kimlere para verecektiniz? 3) Sitenizi internette yayinlamak icin kullandiginiz firma kimin, bilgisayarlari kim uretti? Musluman kardeslerimizi elestirmeden once bunlari kendi ic dunyamizda bir cevaplayalim dilerseniz.

    YanıtlaSil
  62. ZAMAN GAZETESİ MÜSLÜMANLIĞI TEMSİL EDEMEZ ARKADAŞLAR. KUSURA BAKMAYIN AMA MENFAATLER ÜZERİNE KURULMUŞ İLİŞKİLER VARSA O İŞ BİTMİŞTİR. ZAMAN GAZETESİNİN YÖNETİCİLERİDE AMERİKAN'DAN YÖNETMİYORMU ZATEN GAZETEYİ. DİNLER ARASI DİYALOG SÖYLEMLERİYLE NE YAPMAK İSTENİYOR. BİR MÜSLÜMAN İLE BİR YAHUDİ VEYA HIRİSTİYANI AYNI ÇATI ALTINA KOYMUYORLARMI. SÖYLENECEK ANLATILACAK ÇOK ŞEY VAR AMA ANLAYABİLECEK İNSAN GERÇEKTEN AZ.

    YanıtlaSil
  63. ben anlıyorum sen yaz kardeşim..
    Allah bizleri bizlerle imtihan ediyor.Çok zor ve ızdıraplı bir durum.Adamlar ortalığı karıştırıyor,köşelerinden oturup bizlerin kavgalarını izliyor.Bırakın onu bunu herkes bir müslüman olarak kendine baksın .ne yapabilirimin sancısıyla kıvransın.Çünkü bizler bireysel olarak Allaha karşı olan sorumluluklarımızı önce yerine getirelim.Hz. Alinin çok güzel bir sözü vardır çokta beğenirim ve zaman zaman hayatıma geçirmek için sebepler oluşur.der ki Hz Ali (r.a)KENDİ KUSURLARIMI DÜŞÜNMEKTEN BAŞKALARININ KUSURLARINI GÖREMİYORUM..
    SELAM VE DUA

    YanıtlaSil
  64. Selamun Aleyküm Dünyada hatasız insan yoktur.(Peygamberler hariç)Günümüz Türkiyesi ve Dünyasında her şey birbirine o kadar karıştıki birinin ak dediğine diğerimiz kara diyebiliyoruz.Elbetteki bir Müslümanın yada Dünyada hiç kimsenin burnunun bile kanamasını istemeyiz.Nasılki diğer Dindekiler kendi dindaş ve vatandaşlarının istemezse, akla karanın doğru ile yanlışın iyi ile kötünün karıştığı ve seçilemediği bir dünyada yaşıyoruz.Hata ve kusur insanoğlu için yalnız bu güzel ülkemizde birbirimizi daha çok anlamaya çalışmalıyız.Kısa yoldan bu şunu yaptı şu bunu yaptı bunlar şimdiye kadar iyi idi şimdiden sonra şunu yaptılar artık kötü bunları protosto edelim anlayışını bırakmamız lazımdır.Gerçekten bir Müslümana bir insana zarar veren bir kuruluş varsa biz ona zaten karşıyız ve karşı olmak zorundayız..Herkes şuurlu olduğu zaman mesele kendiliğinden çözülür.(zamanın birinde bir gazetede bir fıkra okumuştum fıkra bu ya Dünya batmış Turtistler cehennemi ziyarete gelmiş.Bakmışlar her Milletin başında bir Zebani kim kafayı çıkarsa geri basıyor kaynar suya, birde ne görsünler bir tek Milletin başında Zebani yok bu hangi Millet demişler.Türk Milleti cevabı almışlar.Neden diye yetkiliye sormuşlar gerek yok onlara demiş yetkili Zebaniye birisi kafayı çıkarttımı diğeri hemen kafasını geri bastırır.)Tabiî ki bu fıkra nerde ise o hale gelmek üzereyiz demekde istemiyorum ama ben Türk Milletinin örnek Millet olduğuna inananlardanım.(Bu ülkede yaşayan Herkes Türk Milletindendir) ve örnek olmak zorundadır.Bizler Fatihlerin İmamı Azamların torunlarındanız onun için birbirimizi kırmamamız ve üzmemiz gerekmektedir.Onun için diğer kardeşlerimizde hatasını düzeltmesi gerekmektedir.Saygılarımla

    YanıtlaSil
  65. SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLER,DOSTLAR,ARKADAŞLAR BU GAZETELERİN AVUKATI DEĞİLİM HATTA PAHALI OLMASI NEDENİ İLE ELEŞTİREN BİRİYİM BÜTÜN GAZETELER DİNİ KİTAPLAR VERİRKEN BU RAMAZANDA BU GAZETELER UYUMAKTALAR VEDE DAHA PAHALI OLMALARINA RAĞMEN KİTAP VERSELERDE DAHA ÇOK KUPONA KİTAP VERMEKTELER.YALNIZ ŞUNA İNANIYORUMKİ BU GAZETELERDE ÇALIŞNALAR EN KÜÇÜĞÜNDEN SAHİBİNE KADAR BİR MÜSLÜMANA BİR ŞEY OLDUĞUNDAN EN AZ BİZİM KADAR ÜZÜLÜP VİCDANLARI SIZLIYORDUR.REKLAM KONUSUNDA EVET DİKKAT ETMELERİDE GEREK DİYEDE DÜŞÜNENLERDENİM AMA YARGISIZ İNFAZDA YAPMAMAK LAZIM.ONUN İÇİN BİRBİRİMİZİ ÜZMEDEN KIRMADAN ŞU MÜBAREK RAMAZAN GÜNÜNDE YAPICI OLARAK ELEŞTİRİLERİMİZİ YAPMALIYIZ. -CENGİZ AKSU-HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM-SAYGILARIMLA----ÇORUMDAN KIRIKKALEYE SELAMLAR

    YanıtlaSil
  66. DECCALIN GAZETE VE TELEVIZYONLARINA PRIM VERMEYELIM; CÜNKÜ BUNLAR HER YANLISI DOGRU GIBI GÖSTERIP
    INANAN MÜSLÜMANLARI YOLDAN ALIKOYMAKTADIRLAR;
    EY MÜSLÜMANLAR BU DECCALE UYMAYIN; BUNLAR DECCALIN ALAMETLERIDIR

    YanıtlaSil
  67. bi adamı 40 gün sırtında taşırsın 41. gün indirince suçlu olursun... ibrahim as. ateşe atılırken iki kuş-karınca- geliyor. birinin ağzında çöp diğerinin bir damla su. ibrahim as soruyor. ne gerek vardı diye? çöp taşıyan: düşmanlığımız belli olsun diyor. su taşıyan ise: dostluk belli olsun, safım belli olsun. eğer zaman ve yeni şafak KÂFİR GAZETELERİ ise boykot edin. safınız belli olsun. ama ya değilse? ben bayiye varınca: zaman, yenişafak, taraf, bugün, star, takvim hepsini alıyorum. hepsi yaşasın. hepsi benim hakkımı savunsun. neymiş reklam almışmış. signal, ipana colgate panpers, prima, GILETTE.internette pg.com.tr yazın da bir bakın. sonra dönün vicdanınıza ASIL BOYKOT EDİLMESİ GEREKENİN KENDİNİZ OLDUĞUNU ANLAYIN UTANMAZLAR

    YanıtlaSil
  68. Zaman gazetesinin cocacola reklamını vermesi o gazetenin misyonunu göstermektedir. Bu ülkede her dönem müslümanları bu tür hareketlerle devamlı olarak yanıltan güdümlüler türetilmektedir. Tüm gücünü ve şımarıklığını Amerikadan alan bu gazeteyi okumamak ve okutmamak gerekir. Bir taraftan islami değerlere yer verirken diğer taraftan Amerika ile organik bağları artık açıkca bilinen bu gazeteye çok dikkat etmek gerekir.Bu husustaki duyarlılığınızı kutlar başarılar dilerim.Saygılarımla ilayda çakır

    YanıtlaSil
  69. İnsanlar üzerine bir an gelecek ki, sadace Kur-an'nın merasimi ve müslümanlığın adı kalacak.onlar müslüman ismini alırlar.Halbuki kendileri müslümanlıktan insanlığın en uzağıdırlar.(Ramizul Ehadis)

    Hiçbir sebeple yahudi ve hıristiyanları dot edinmeyin.Bunun için ürettiğiniz her gerekçe yalandır.(hadis)

    Onlar size gelen gerçeği inkar etmişken, siz onlara sevgi gösteriyorsunuz.(Mümtehine-1)

    YanıtlaSil
  70. nihat cosgunEylül 21, 2009

    ne olduklari zaten belirsiz
    nihat cosgun

    YanıtlaSil
  71. Ne diyor italyan'lar bile atasözünde "tanrım beni dostlarımdan koru düşmanlarımdan ben korunurum"
    tebessümle kalmak için zarılzarı ağla...

    YanıtlaSil
  72. Zaman ve Yeni Safak gazetesinin Amerikan Emperyalizminin sembol icecegi olan Coca-Cola`nin reklaminin yapilmasini hicbir gerekce hakli kilmaz. Bu gazetelerin bu büyük yanlisini farkli gerekcelerle savunmaya (!?) kalkisan kardeslerimizi hic ama hic anlamiyorum. Acaba bu durum Milli Gazete`nin basina gelseydi yine bu kadar kör ve sagirmi davranacaklardi? Ama Milli Gazetemizin basina asla ve kat`a böyle bir olay gelmez ALLAH`in izniyle, zira öyle olacak olsa MILLI GAZETE olmaz!! Zaman`in tirajini diline pelesenk eden arkadaslar! Hakkin ölcüsü asla cokluk veyahutta azlik degildidr, HER ISINDE HAKKA ittibadir! Vesselam

    YanıtlaSil
  73. gercekci bir haber

    YanıtlaSil
  74. Allah zaman ve yeni safak yazarlarina tekrar iman etmeyi nasip aetsin hepsi amerikan usagi

    YanıtlaSil
  75. Talip GencalHaziran 05, 2010

    Türkiye'ye ve dünyaya beyni yıkanmış, mankurtlaşmış sözde müslüman insanlar yetiştiren ve piyasaya süren Fethullah Gülen en son olarak İHH organizasyonuna ve İsrail saldırısına karşı yaptığı iğrenç yorumuyla gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş oldu... Artık söyleyecek tek şey kaldı:

    Diyalogcular için Yaşasın Cehennem...

    Allah selamet versin...

    YanıtlaSil
  76. EY İNSAN OĞLU ABD Yİ KINIYORSUN İSRAİLİ KINIYORSUN ZAMAN GELİYOR İNSAN KENDİ YAPTIĞI İŞİDE BEĞENMİYOR , ÇOK GÜZEL AMA SEN KENDİNE Bİ BAK KULLANDIĞIN ELEKTRONİK CİHAZLAR SİLAHLAR GIDA ÜRÜNLERİ SENİN BAHÇENDENMİ ÇIKIYOR ALLAH AKIL VERMİŞ SAĞLIĞINA VE MENFATİNE UYMUYORSA COCA COLA YI İÇME SANA ZORLA İÇİRENMİ VAR. GAZETELERE GELİNCE İŞİNE GELMİYORSA OKUMAZSIN BEN BÜTÜN GAZETELERİ FIRSAT BULDUKÇA OKURUM COCA CALA YIDA İÇMİYORUM, SADECE A GAZETESİNİ VEYA B GAZETESİNİ OKUMAKLA BİR YERE GİDİLMEZ BİZİM DİNİMİZ NE DİYOR İLİM ÇİNDE DE OLSA ARAYIP BULACAKSIN DEVE KUŞU GİBİ KAFANI 1 METRE KUMA GÖMÜP BU KUM BENİM DEMİYECEKSİN BÜTÜN KUMLARIN ALTI ÜSTÜ MÜSLÜMANINDIR... HASAN TOPCU 14.11.3010

    YanıtlaSil
  77. boykot coca cola ve zaman.. boykot edelim.. Gavurun icadi herseyi boykot edelim.. motorlu tasitlardan inip merkebe binelim. uçaga, trene, tramwaya binmeyelim.. ampül kullanmayalim,mum yakalim.. avro dollar gibi ecnebi paralari kullanmayalim. televizyon,beyaz esya gibi ecnebi hatta yerli mallari almayalim(kapitalizmi boykot edelim.) sogan biber domates gibi sebzeleri ekmek için tohum satin aliyoruz..bundan sonra ekmeyelim,tohum sanayisi israilin elinde. çin mallarinida almayalim,siyonist sermayesi ile kuruludur.. elmas yani "tek ta$" yüsüklerden uzak durun.. elmas ve altin siyonist güçlerin elinde.. ..yobazligimi ho$ görün.. bu msj'i yazarken kullandigim laptop'a baktim da..hakkinizi helal edin.

    YanıtlaSil
  78. zaman'ın coco cola reklamı.

    "zaman" yapmaz bu yalandır photoshop'tur inanmıyorum. falan fistan diyenler için video bulduk paylaşıyoruz.

    https://www.facebook.com/photo.php?v=4188148474896

    YanıtlaSil
  79. Biliyoruzda.... Bari bu kadar aciktan yapma be kardesim.... Milyonlarca insam ôlüyor hemde müslüman din kardeslerimiz..BAri aklimizi basimiza alalimda cephanesini biz yollayip zulme ortak olmayalim.. Zulmun yaninda olan zulmu yapmis gibidir bence..Allah sizin kalbinizden merhameti almissa biz napalim..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.