AFGANİSTAN'A OBAMA HEDİYESİ!150 SİVİL ÖLDÜ


Afganistan'da Taliban bahanesiyle yapılan saldırılarda sivillerin öldüğü ilk kez uluslararası bir kuruluş tarafından da teyit edildi. En az 150 sivil hayatını kaybetti...


Uluslararası Kızılhaç komitesi, dün ABD uçaklarının Afganistan'ın batısında düzenlediği hava saldırılarında, 150'den fazla sivilin öldüğünü bildirdi.

Kızılhaç sözcüsü, son iki günde yaşanan çatışmalar nedeniyle evlere sığınan onlarca Afgan sivilin öldüğünü, ölenler arasında kadın ve çocukların da bulunduğunu belirtti.

150'den Fazla Kurban Var!

Afganistan'ın Ferah vilayeti polis şefi de, Amerikan işgal güçlerinin operasyonunda 150'den fazla sivilin öldüğünü söyledi.



Washington'da bulunan Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai, saldırıların ardından inceleme başlatılması talimatı vermiş, Amerikalı yetkililer de iddiaların incelendiğini söylemişti.

Obama'nın Afganistan Hediyesi

Karzai, bugün ABD Başkanı Obama ile görüşecek. el-Cezire Afgan polisinin açıklamasına dayandırarak ölü sayısının 150'den fazla oldugunu söyledi. Afganistan'daki katliam Obama döneminin ilk katliamı olarak kayıtlara geçti.



6 yorum:

  1. Bu haberi Benim e mail adresime gönderen Ali Serdar bolat

    e-KomploTeorileri@googlegroups.com adresiyle

    işçi partili yöneticilerin yazılarını da gönderiyor...

    bu ne yakınlaşma.!.!.!

    Sayın editör bir açıklama bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. milli gençMayıs 08, 2009

    Obamanın Koyunu sonra çıkar oyunu...İçimizde bazı batıcı yayın basın vs'ler Obama geldiğinde ona methiyeler düzmüştü...Yazık ki bunların arasında güya adı müslüman filan diye kendini gösteren basınve yayın kuruluşları da vardı...Ilımlı Amerikan islamının yandaşları bu katliama ortak değillermi?

    YanıtlaSil
  3. Adsız olarak en üsteki yorumu yazan şahıs!

    Ne demek şimdi bu? Biz anlamadık dediğinizden birşey!

    birde siz açıklayın ne demek istediğinizi?!!!

    Siz hangi partidensiniz ki? Sizde partiniz adına bu haberleri her yere yayabilirsiniz!Serbestsiniz efendim..Kıskançlık yapmayınız !

    Biz anti-emperyalist bir haber bloguyuz.Haberlerimizin içeriği de bu minvaldedir..Her hangi bir açıklamaya da ihtiyaç duymuyoruz!

    editör

    YanıtlaSil
  4. sana yorum yazanlara daha saygılı ol

    en azında seni kaale alıyorlar ne öyle adsız madsız...

    YanıtlaSil
  5. Afganistan kan ağlarken bazıları ise leş kargaları gibi ABD 'DEN YANA SAF TUTUYORLAR HALA .....150 masumun kanına ortak oluyorlar...

    YanıtlaSil
  6. Siyasi görüş, ideoloji şu saatten sonra hiç bir fayda vermez. Olan müslüman kardeşlere, olan size bize oluyor. Yazık uykudaki dünyaya yazık bu ölümlere sessizce televizyon başından bakanlara :( ercanteke

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.