TÜRÜT AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!


İsmail Türüt, yine tartışmaya yol açacak nitelikte bir şiir okudu. İZLE

Rizeli sanatçı İsmail Türüt, İstanbul'da düzenlenen ve Kaçkar TV'den canlı yayınlanan programda sözde Ermeni soykırımını tanıyanlar için tartışmaya yol açacak nitelikte bir şiir okudu.

Söylediği 'Plan Yapmayın Plan' isimli türkü ile tartışmalar yol açan ve bazı çevrelerin tepkisini çeken Rizeli ünlü sanatçı İsmail Türüt, yine tartışmaya yol açacak bir şiirle gündeme geldi. Merkezi Rize'de bulunan Kaçkar TV'de Karadenizliler gecesine katılan Türüt, sözde Ermeni soykırımından dolayı Ermenilerden özür dileyen Türk aydınlar için Ozan Arif tarafından yazılmış bir şiir okudu. Tartışmalara neden olacak şiirin sözleri şu şekilde:

"Sahte aydın gönleri giyenler kulak versin
Özür denen şu haltı yiyenler kulak verdi
Hepimiz Ermeniyiz diyenler kulak versin.
Kıbleye karşı yaptı alayınız çişini.
Sizin gibi aydının 7'den 70'ini.
Alayınız Nobellik Orhan Pamuk'sunuz.
Hatta bana göre ondan da yamuksunuz.
Türk'ün canı yandı mı gözleri yumuksunuz.
Kör olur görmezsiniz Ermeni tedhişini.
Sizin gibi yazarın 7'den 70'ini.
Meşhur ata sözüdür: 'Domuz gönü post olmaz'
Ermeni'den dost olur, ama sizden dost olmaz.
Bir ülkede ihanet bu kadar serbest olmaz.
Ah kardeşim bulmak zor Türkiye'nin eşini.
Sizin gibi aydının 7'den 70'ini"

Türüt programda ayrıca Plan Yapmayın Plan isimli tartışmalara yol açan türküyü de söyledi. İsmail Türüt türkünün son kıtasındaki "Vatan satsa bir kişi anında biter işi" sözünü de, "Vatan satsa bir kişi anında serilir leşi" olarak değiştirerek okudu.



3 yorum:

  1. helal olsun türütüm hepimiz arkandayizzzzzzz milliyetçi laz ahmet kayaaa

    YanıtlaSil
  2. Haçlı seferleri hala devam ediyor.bizi savaşta yenemediler.Bölerek yenmeye çalışıyorlar.Fitne ile.Ama onaların gücü yetmet bizi bölmeye,yenmeye...Vatan hainleri,hem bu vatanın suyunu içiyorlar hem ihanet ediyorlar...ermenileri katletmişiz,,,Buna kargalar bile güler...esas onlar bizi akamızdan vurdular...katl edililseydi zamanında FATİH SULTAN MEHMET İstanbul' u alınca tüm ecnebilerin boynunu vurdurudu..Biz FATİH' in torunlarıyız.......zekiye çakır

    YanıtlaSil
  3. Türk-İslam coğrafyasında Türüt'ten başka delikanlı kalmamış!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.