T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35351] 18-19 Eylül Kafkasya Bölgesi Haber özetleri

Prague Watchdog Dokka Umarov röportajıyla ilgili isteğe sonunda cevap verdi

Prague Watchdog, 2 aydan fazla bir sure önce yayınlanan Kafkasya Emiri'yle yapılan röportajla ilgili isteğe sonunda yanıt verdi.Kavkaz Center editörleri Emir Dokka Umarov tarafından verilen yanıtlar ya da röportajın ses kayıtlarının çevirisi hakkında şüphelendi ve PW'dan yayınlanan röportajın ses kaydını sağlamasını istemişti. "Kavkaz-Center" PW karşı hiç bir suçlama öne çıkarmadığını hatırlatmak iyi olacaktır.

haberin devamı... www.shamilonline.org

***

Moskova Kavkaz Center'a karşı yeni bir saldırı başlattı. Bu sefer bir başka yoldan

İsveç haber yayını Media vaerlden'e göre Rusya Federasyonu Başsavcılığı Kavkaz Center haber ajansı internet sitesini kapatması için İsveç yetkililerine tekrar çağrıda bulundu. Bu sefer Moskova bir başka yoldan gitmeye karar verdi.Kremlin'in "endişesinin" resmi nedeni "KC internet sitesinde barışsever sivillere karşı tehdit ve resmi görevlilere karşı şiddete çağıran yayınların" yapılması oldu.

haberin devamı... www.shamilonline.org

***

Dağıstan, Shamilkale ve Derbent te Çatışmalar

Shamilonline nin İmarat Kavkaz Dağıstan sektörü haber kaynaklarından aldığı bilgilere göre, dün (16.Eylül Çarşamba) Shamilkala, (eski Mahachkale) civarı Tarki-Tau dağı eteklerinde, Mücahidler ile yerel mürtedler ve işgalcilerin Komando askeri birlikleri arasında silahlı çatışma meydana geldi. ilk verilere göre 3 yerel güvenlik askeri yaralandı.

haberin devamı... www.shamilonline.org

***

Dağıstan, Jamaat Shariat ın Ahkasızlık ve Pislik Yuvası İşleten Ticarethanelere Duyurusu

Shamilonline nin İmarat Kavkaz Dağıstan sektörü silahlı kuvvetleri haber kaynağı Jamaat Shariat tan aldığı verilere göre, Dağıstan Cemaat Şariat İmarat Kavkaz Dağıstan Vilayetinde bulunan, Sauna,Otel,Eğlence yeri gibi ticari sektöre ( özellikle Otel Gunib ve onun Sahibi M.Abdullaev) varlık, ahlaksızlık, pislik, yolsuzluk ve bireysel sorumlulukları hakkında bir uyarı mektubu yayınladı.

haberin devamı... www.shamilonline.org

***

Dağıstan, Khasvyut ta Genç Bir Adam Kaçırılmak İstendi.

Shamilonline nin İmarat Kavkaz Dağıstan sektörü haber kaynağından aldığı habere göre, Dağıstan, Khasavyurt ta  bugün (17.Eylül.Perşembe) yerel saatle 12:00 sıraları Kadirovsky mürtedleri genç bir erkeği kaçırmaya kalktı. Düzinelerce insanın önünde gerçekleşen bu olaya kimse müdahale etmedi.

haberin devamı... www.shamilonline.org

***

Kabardey-Balkaria , Nalchik te Mürted Bir Polis yaralandı

Shamilonline nin İmarat Kavkaz Kabardey-Balkaria ve Karachay sektörü haber kaynağından aldığı bilgilere göre, 17. Eylül. Perşembe (dün) akşam saatlerinde (yerel saatle 20:30) Kabardey-Balkaria Nalchik şehir merkezinde mürted bir polise saldırı yapıldı.

haberin devamı... www.shamilonline.org

***

Çeçenistan Caharkale de Şehadet Saldırısı Sonrası Videosu

haberin devamı... www.shamilonline.org

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.