Azerbaycan 5 Ermeni askerini öldürdü


Ermenistan işgali altındaki Karabağ yakınlarında meydana gelen silahlı çatışmada beş Ermeni askeri öldürüldü.

Azeri APA Ajansı'nın Karabağ bürosunun haberine göre, Azeri ve Ermeni güçleri arasındaki çatışma bu sabah işgal altındaki Akdam Şehri'nin Karağaçlı Köyü yakınlarında çıktı. Azerbaycan basını, Azerbaycan ve Ermenistan silahlı kuvvetleri unsurları arasında çıkan çatışmada 5 Ermeni askerinin öldüğünü, 7 askerin de yaralandığını iddia etti.

Azeri basınında çıkan haberlerde, bir bölümü işgal altındaki Ağdam bölgesinde konuşlanmış Ermeni güçlerinin, aynı bölgede bulunan Azeri askeri güçlerine yönelik saldırıya geçtiği bildirildi.

Ermeni güçlerinin saldırısına karşı koyarken Azeri askerlerinin açtığı ateş sonucunda Azeri özel ajansı APA'ya göre 5 Ermeni asker öldü, 3'ü ağır yaralandı. Bazı kaynaklar da ölü sayısını dört olarak verdi.

Bu sabah yerel saatle 9.23 civarında gerçekleşen saldırıda bir Azeri askerin de yaralanarak, askeri hastaneye kaldırıldığı haberde belirtildi.

Ermeni askeri yetkilileri çatışmayla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Azeri yetkililer 19 yaşındaki Yusubov Parviz Gulbala adlı askerlerinin yaralandığını öne sürdü. Azeri yetkililer yaralanan askerlerinin durumunun kritik olduğunu kaydettiler.



4 yorum:

  1. Ermenistan,israil gibi küçük ama şeytani bir devlet.Batı dünyası bunları kullanıyor.Türkiyede Haççolara destek veriyor.

    YanıtlaSil
  2. Helal Olsun Azerbaycanlı kardeşlerime.

    YanıtlaSil
  3. ben azeri bir 15 yasinda cocugum .benim vetenim ermeniler tarafinda isgal olundu , ben fuzili rayonu yuxari seeyindehmedli kendinenim. benim alilem ordan zornan cikarrildi o zxaman ben duyaya gelmemisdim.am aermeni benim dusmenimdir eger bugun ermeni asgerinin 5 olduse ,1992.1993 yilarinda bizim milyonlarca insanimiz oldu. o zaman olenlerin kani yerdemi qalcaq . ben sulh isdemiyorum sulh olbda bir ermeni halqini qards edceyik kendimize , hayr etmem .olenlerin kani o zaman yerd3mio kalacak eger bir muharibe olarsa en ireli siralardada ben olcam. bayragimin.dinimin .ve dunyada bana en eziz olan insanlarin usdune yemin ediyorum ki.onlrin kani yerde qalmiyacaq .ermeni ha;qi hep kotu olmusdur kotu isgalci bir halq kimide qalacaq . onlar hep ruslara guvendi .ama gun gelecek ruslar onlara guven meyecek.yazan Tural quliyev /bir gelecek azeri asgeri. bir ermeni dusmanidir,,,,,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tural quliyev

      Agzina saglik KArdesim Allah sana ve halkina yardim edecek Sen cesur bir gencsin Inandim.

      Sil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.