.:: Komplo Teorileri ::. 82 ANAYASASI'NI OYLAMAYA DAVET!

82 ANAYASASI’NI OYLAMAYA DAVET!

12 Eylül’ün yıl dönümünde Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı olarak 82 Anayasası’nın sembolik seçimle yeniden oylanması için Beşiktaş Meydanı’na sandık kuruyoruz. 

Hepimizin bildiği gibi, 12 Eylül darbesiyle iktidara el koyan askeri cuntanın hazırladığı ve demokratik olmayan çağdışı yöntemlerle (şeffaf zarf, güvenlik kuvvetlerinin denetimi vb) onaylattığı bir anayasayla yönetilmeye devam ediyoruz.

Üstelik 1961’den sonra doğmuş hiçbir vatandaşımız bu seçimde oy kullanamadı. Bugün TBMM’de milletvekili olanların dahi birçoğu yaş itibariyle oy kullanamamıştır.

Biz Saadet Partisi olarak bu gidişatın demokratik, sivil, katılımcı ve saydam bir anayasayla değişmesini kaçınılmaz olarak görüyoruz. Bu nedenle 12 Eylül 2009 günü Beşiktaş Meydanı’na koyacağımız seçim sandıklarında darbe ürünü, anti-demokratik ve ülkemizde bugün çözümünü tartıştığımız onlarca sorunun da temel kaynağı olan 82 Anayasası’nı yeniden oylamak, sonuçlarını da vatandaşlarımızla paylaşmak istiyoruz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’un katılımıyla, 

82 Anayasası’nı sembolik biçimde yeniden oylamaya sunup sonuçlarını açıklayacağımız eylemimizi; demokratik, çağdaş, sivil, yeni bir anayasa talebimizi yineleyerek bitireceğiz. Bu faaliyetin Türkiye’nin demokratikleşme sürecinde bir ilk olması bakımından da önemli bir kilometre taşı olacağına inanıyoruz.

Sizleri de bu eylemimizde oy kullanmaya davet ediyoruz.

Bu anlamlı ve önemli günde siz dostlarımızla birlikte olmaktan, tam demokratik, sivil, katılımcı ve saydam bir anayasa talebini dillendirmekten kıvanç duyacağız.

Selam ve saygılarımla.

Tarih  : 12 Eylül 2009 Cumartesi

Yer    : Beşiktaş Meydanı                                                                      

Saat  : 11.00

 

Erol ERDOĞAN

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı    



__________ Information from ESET Smart Security, version of virus signature database 4390 (20090902) __________

The message was checked by ESET Smart Security.

http://www.eset.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.