T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36086] TÜM MUSTAFA KEMALCİLER DERİN DEVLETÇİ OLMALI // Miktat Algül



Tüm Mustafa Kemal'ciler Derin Devletçi olmalı


Derin Devlet örgütlenmesi, Teşkilat-ı Mahsusa ve İttihatçıların örgütlenme tarzının bir devamı niteliğinde olup, bir ülkenin sigortasıdır.Ayrıca zaman içinde özellikle Küresel Kapitalizmin Vatansever derin devlet örgütlenmesine karşı bir alternatif derin örgütlenme gerçekleştirmiştir.Bu alternatif örgütlenme NATO merkezli bir örgütlenmedir. Asıl kuruluş amacı ise mevcut sömürü düzeninin karşılaşabileceği demokratik-devrimci-Ulusalcı ve ilerici milliyetçi yurtsever tepkilerin sindirilmesi, toplumsal kaos ve kargaşa ortamının yaratılması, sivil irticai darbe ve provokasyonlar düzenlenmesi, Vatansever aydınların ve muhalif insanların katledilerek ortadan kaldırılması ve bir korku toplumunun yaratılmasıdır. Bu şekilde, NATO'nun temsil ettiği batı emperyalizminin dünya üzerindeki kirli ve aşağılık sömürüsünün sürdürülmesi sürecinin sağlamlaştırılması hedefi amaç edinilmiştir.
Türkiye'de Vatansever derin devlet örgütlenmesinin mimarı, Atatürk ve İsmet İnönü'dür.
M. Kemal ve Cumhuriyet kadrosu, Türkiye'de bir Vatansever yol açmış, her türden gerici ve irticai muhalefeti çok sert tedbirlerle yok etmeye çalışmış, her türden işbirlikçi ve hain düşünsel farklılığı tehdit unsuru olarak göstermiş ve bir Cumhuriyet rejimi kurmuştur. Türkçülük üzerinden vatandaşlık kavramını oturtmuş, Misak-ı Milli sınırları içinde emekçilerin iktidarı olan demokratik 'TÜRKİYE' yi kurmuştur. Kürtler ve Hıristiyan azınlıklar olmak üzere tüm farklı kimlikleri demokratik yaşam içinde tutmuş, Türk milli bilincine dönük bir o kadar da demokratik politika izlemiş, sırtını halka-vatansever sınıflara dayayan bir iktidar ve meclis oluşturmuş, ülkenin kaynaklarını Türk Milletine açmış, devrimlerle demokratik-halk devrimi sürecini yaşama geçirmiş, yoksulluğu ve sefaleti yaşayan bir halkına refah seviyesi yüksek demokratik bir yaşam sunmuş, ekonomik-sınai devrimlerle destekleyen bir eğitim-yaygınlaştırma sürecine girmiş sonuçta gerici-feodal iktidarının önüne geçmesiyle ülkede her türden gelişimi sağlamıştır.
Teşkilat-ı Mahsusa bir derin devlet örgütlenmesi idi.Yani her türlü toplum merkezli çalışan bu örgütlenme birikimli bir beyin üzerine kurulu olduğu için ülkenin bekasının sigortası olmuştur.

Mustafa Kemalin mimarlığını kurduğu vatansever bu örgütlülüğü yaşama geçirmek veya sürekliliğini kılmak bir yurttaşlık görevidir.

 

Miktat Algül

 

Gazeteci-yazar




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.