[anadoluhaber:37381] 16.Ocak.2010 Kafkasya Bölgesi Haber Özetleri

Kukla Kadirov'un 2010 Planı; Umarov'u Öldürün
Çeçenya'daki Mürted çetenin başı Rus kuklası Ramzan Kadirov gene her zaman olduğu gibi zırvaladı ve emrindeki mürted polis çetesine 2010 yılı planını bir toplantıda açıkladı: Umarov'u öldürün !
Baş Kukla Kadirov, 11.Ocak.2010 tarihinde emrindeki diğer kukla yönetimin İçişleri Bakanlığında bir toplantı yaptı ve diğer kukla yandaşı İçişleri Bakanı Alkhanov'a  "2010 yılında ilk önceliğin, Kavkaz Emirliği Emiri Dokku Umarov'un öldürülmesidir" emrini verdi. Kafirov Kadirov, 2009 yılında İçişleri Bakanlığının çete elemanlarını da bu arada överek, "2009 yılında Militanlara karşı başarılı operasyonlar yürütüldüğünü, iyi sonuçlar aldıklarını ve en az 150 militanı yok ettiklerini" söyledi.


haberin devamı... www.shamilonline.org

****

İnguşetya Nazran'da Mürted Polislere İki Ayrı Saldırı Yapıldı; 4 Ağır Yaralı, 2 Ölü Var

Shamilonline'nin İmarat Kavkaz İnguşetya sektörü haber kaynaklarından edindiği habere göre, Dün (14.Ocak) akşam saatlerinde (yerel saat ile 19:20 sıraları) İnguşetya Nazran'ın merkezinde 10 dakika arayla Kukla MVD yönetiminin çeteci mürted polislerine iki ayrı saldırı yapıldı ve 4 mürted polis ağır yaralandı 2'si olay yerinde öldü.


haberin devamı... www.shamilonline.org
****
 
Kadirov: Putin için 100 kez ölürüm

Rus güdümlü Çeçen Başkan Ramzan Kadirov, patronu Rusya Başbakanı Vladimir Putin’e sadakatini bu kez “Onu kötü bir duruma düşürmemek için Kadirov 100 defa ölür” sözleriyle ortaya koydu.

Cersia.ru’dan Elena Sevrükova’ın soruların yanıtlayan Kadirov, Çeçenya’da federallerin çıkardığı engeller yüzünden iş yapamadığından da yakındı. İşte Kadirov’un Kadirovca sözleri:

 


haberin devamı... www.shamilonline.org

****

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.