[anadoluhaber:37651] Hemoroid problemine çözüm bulundu!!

Bahçeli'nin 'sildiği' medya patronları 

TBMM'deki kavganın ardından bugün bir basın açıklaması yayınlayan MHP lideri Bahçeli, Erdoğan'a yüklenirken, medyayı karşısına alan siyasiler kervanına katıldı. Bahçeli dört büyük medyanın patronu için ağır konuştu, "unutmayacağız" dedi...

TBMM'deki kavgadan sonra medyanın partisini karalayıcı yayınlar yaptığını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sabah - atv grubunun sahibi Ahmet Çalık, Bugün gazetesi ve Kanaltürk'ün sahibi Akın İpek, Habertürk grubunun sahibi Turgay Ciner ve NTV-Doğuş Grubu'nun sahibi Ferit Şahenk’in isimlerini vererek, bu isimlerin ellerinde medya gücünü MHP'yi karalamak için kullandığını öne sürdü.

Saydığı bu dört medya grubu için "güdümlü medya" ifadesini kullanan Devlet Bahçeli, "servetinin kaynağı şaibeli olan ve elindeki medya gücünü ticari faaliyetleri için iktidara kiralayan medya patronlarından Ahmet Çalık, Akın İpek, Turgay Ciner ve Ferit Şahenk’in elindeki haberleşme vasıtaları ve elemanları ile partimize yönelik karalamaların odağı haline geldikleri görülmektedir." dedi.

MHP lideri saydığı medya patronu ve gruplarını bu tarz yayınlarını noktalamaması içinse tehdit vari bir üslupla uyardı. Bahçeli şunları söyledi: " Söz konusu olan medya temsilcilerinin gerçeğe aykırı ve ahlaken sorunlu yayınlarının devamı halinde, aziz milletimiz bunları affetmeyecek ve milliyetçi -ülkücü irade ise bu ahlaksızlığı asla unutmayacaktır."

MHP lideri Bahçeli açıklamasında konuya ilişkin şunları söyledi: "Nitekim, Mecliste yaşananların ardından güdümlü medya gücü tarafından partimize yönelik tek taraflı ve AKP’yi masum göstermeye çalışan çarpıtılmış haber ve yorumlar bu kirli ittifakın açık belgesi olmuş ve sözde tarafsız yayın yaptıkları iddiasında bulunanların ise kirli yüzlerini ortaya çıkarmıştır. Bu konuda AKP destekli hısım ve akrabalardan oluşan medyadan çarpıtılmış haberler beklenmek doğaldır. Ancak servetinin kaynağı şaibeli olan ve elindeki medya gücünü ticari faaliyetleri için iktidara kiralayan medya patronlarından Ahmet Çalık, Akın İpek, Turgay Ciner ve Ferit Şahenk’in elindeki haberleşme vasıtaları ve elemanları ile partimize yönelik karalamaların odağı haline geldikleri görülmektedir. Söz konusu olan medya temsilcilerinin gerçeğe aykırı ve ahlaken sorunlu yayınlarının devamı halinde, aziz milletimiz bunları affetmeyecek ve milliyetçi -ülkücü irade ise bu ahlaksızlığı asla unutmayacaktır."

Haber 7

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.