erbakan hocadan çok önemli açıklamalar....TÜRKİYE israile vilayet yapılmak isteniyor...




....TÜRKİYE israile vilayet yapılmak isteniyor...

Türkiye`yi İsrail`e vilayet yapmak istiyorlar

Türkiye`nin İsrail`e vilayet yapılması için bir oyun oynandığını dile getiren Erbakan, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi`nin geçtiğimiz günlerde İsrail`e yaptığı ziyaret sırasında İsrail`in de AB`ye girmesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulunduğu hatırlattı. "Biz AB kapısına bağlandığımızda İsrail de AB`ye girecek" diye konuşan Erbakan, "Böylelikle İsrail ile tek devlet olacağız. Sonra `bu AB çok büyüdü bunu bölümlere ayıralım, Ortadoğu ayrı olsun` diyecekler. Ortadoğu`da Türkiye ile İsrail ayrı bir birlik olacak. Böylece Türkiye İsrail`e vilayet yapılacak" dedi.

Öğretmenlik mesleğinin en şerefli ve o derece de mesuliyetli bir meslek olduğunu söyleyen Erbakan, Başbakan iken Kahramanmaraş`ta bir okulun açılışında kalbinin titrediğini kaydetti. Bugünkü eğitim sisteminde çocukların kalbine hiç bir şeyin konmadığını ifade eden Erbakan, "Okul açılışında ilk defa kalbim titredi. Binlerce çocuğun sadece dünyası değil ahiretine taalluk eden bir işlem yapıyoruz. Ama bu çocuklarımıza ne öğreteceğiz? Kalbine ne koyacağız? Okul demek, öğretmen demek bu demektir" şeklinde konuştu. Eğitim ve öğrenimin baştan sona kadar hakka dayanması gerektiğini ifade eden Erbakan, şöyle konuştu: "Öğrenimin temeli, evlatlarımıza mutlaka tarihimizi, imanımızı, kimliğimizi ve ruh kökümüzü tanıtmaya dayanmalıdır. Bizim çocuklarımız tarihimizi bilmedikleri için bu yanlış maarif yüzünden bugünkü hallere düşüyoruz. Bir sene içinde hapishanelerde uyuşturucudan mahkûm olan çocukların âdeti 10 binden 23 bine çıktı. Böyle eğitim olursa böyle sonuç alırsın"

Milli Gazete


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.