[anadoluhaber:38195] GAYYA EREN ERDEM

GAYYA'nın ilginç bir serüveni var. Bu kitabı yazma kararı aldığımda, bu kitabın insanlarla buluşacağına pek ihtimal vermiyordum. İçinde yazanların ''tarih boyunca prangaya vurulmuş'' düşünceler kategorisinde olması, biraz ümitlerimi kırıyordu.

Neyse ki, kitap yazıldı ve basıma hazırlandı. O sırada bir yayınevi ''ben bu kitabı basarım'' dedi. Ankara'da faaliyet gösteren bir yayınevi (Gündüz Yayınları).

Gittik, anlaştık gerekli ödemeleri yaptık. Bize ; ''7 Eylül'de'' kitabın kitapçılarda olacak dediler. Büyük bir heyecan hissettim.

7 Eylül oldu, 7 Ekim oldu, 7 Kasım oldu.

Yayınevi kitabı eleştiriyor, verdiği sözleri tutmuyordu. Dolayısı ile bizler de ''duyurduğumuz tarih konusunda sıkıntı yaşıyorduk''. Netice itibari ile ne kitabımız basıldı, ne de ödediğimiz para geri döndü...

Tam ümidi kesmişken, ''Ozan Yayıncılık'' çıktı karşıma. Büyük bir erdem ve kararlılıkla bu çalışmayı sahiplenip sizlere sundular.

Mustafa ağabeyi hiçbir zaman unutmayacağım...

Tabiiki ''Gündüz Kitabevi Yayınları'nı'' da... :)

Kitabımız artık okurlarıyla buluştu.

Umarım Hayırlı olur...

Sevgi ve Muhabbetle

Eren Erdem 

http://www.gayyakuyusu.com/
erenerdem1@windowslive.com


Hotmail: Ücretsiz, güvenilir ve zengin e-posta servisi. Hemen edinin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.