[anadoluhaber] ABD'nin Dost/Müttefik ve Düşmanlarına Gizli Saldırı Eylemleri

ABD’NİN DOST/MÜTTEFİK VE DÜŞMANLARINA

 GİZLİ SALDIRI EYLEMLERİ

 

 

 

            ABD’nin dost/müttefik ve düşman ülkelere karşı operasyon yürüttüğü ortaya çıkmıştır. ABD’nin merkezi Komutanlık Komutanı General David PETRAEUS’un ABD Özel Operasyon Birlikleri Komutanlığı’na gönderdiği emirle ABD’nin “dost ve düşman ülkelere operasyon” yürüttüğü ortaya çıktı. PETRAEUS Tıme Gazetesinin 30 EYLÜL 2009 tarihli sayısında genelgede şu talimatı veriyor:

 

            “Dost ve düşman ülkelere sızmak, istihbarat toplamak, bir askeri harekat durumunda harekatın nereden ve nasıl yapılacağı konusunda keşif yapmak, vurulması elzem köprü, geçit ve benzeri hedefleri belirlemek, hedef ülkeye saldırıyı kolaylaştırmak, yandaş şebekeler kurmak. Sözde dost ve müttefiklerimizin faaliyetlerini ibretle sizlere sunuyorum:

 
            Haber “Pentagonun Askeri Tesislere Örtülü Saldırı Talimatı” başlığı adı altında basında yer almıştı. Anılan emir kapsamında ABD Özel Operasyon Birlikleri, General PETRAEUS’un 30 EYLÜL 2009 tarihli genelgesi gereği Ortadoğu, Orta Asya ve Afrika’nın kuzeydoğu ülkelerinde yıkıcı eylemler, sabotajlar tertiplemeye başladılar.

 

         Dikkat edilirse General PETRAEUS’un saldırı talimatının tarihiyle PKK eylem timlerinin saldırı tarihleri ne yazık ki bire bir örtüşmektedir.

 

            Bahse konu General, SÜLEYMANİYE’de Türk Özel Kuvvetler Mensuplarının başlarına çuval geçirilmesi olayında perde arkasındaki isim olarak da bilinmektedir.

 

            Hükümetin dost bildiği, bir İsrail Projesi olan Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)’ nin Eş Başkanlığını yürüten Sayın Başbakan umarım bu önemli bilgiden sonra Türk Dış Politikasına ülkenin yararına bir yön verir.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

30.06.2010

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.