[anadoluhaber] Bahçeli, Kılıçdaroğlu, Şener, Pamukoğlu ve Siyasi Partiler

BAHÇELİ, KILIÇDAROĞLU, ŞENER, PAMUKOĞLU ve Siyasi Partiler

Mersin İçel Burak Canlı

 

Sayın Bahçeli yılların siyasetçisi. Yılların adamı. Büyük bir amacın başında bulunan kişidir. Seveni olduğu kadar sevmeyenlerinin de bulunduğu isim olmaktadır.

 

Sayın Baykal gidince veya gönderilince yerine Sayın Kılıçdaroğlu gelmiş ve CHP’ye güç katmak üzere çalışmaya başlamıştır. Yeni kan katamamış birisi değildir. Mutlaka Sayın Bahçeli’nin karşıtları gibi Sayın Baykal’ın da karşıtları bulunmaktaydı. Bu açıdan CHP Kılıçdaaroğlu ile daha bir canlanmıştır. Diğer bir taraftan ise Çarşambanın gelişi Perşembe misali gibi olursa sadece Baykal karşıtları değil artı olarak da CHP’ye ilaveler olacağıo kesindir.

 

Solun önü açıldı mı bilemem ama CHP’nin mutlaka ki önü açılmıştır. Buna karşın MHP yılların üzerinde biriktirmiş bulunduğu amaçlarını daha ne kadar daha Bahçeli’yle devam ettirecektir.

 

Sayın Bahçeli yıllarca Partiyi ileri götürmüş ve pek çok olumsuzluğu bertaraf etmiş birisidir. Buna karşın yaşı ve siyasette ki uzunca geçen yıllar artık değişimin ister istemez gerekli olduğunu halkta hissettirmiştir.

 

Sayın Bahçeli yerini terk etmelidir. Gitmemelidir. Baykal gibi kalmalıdır. Ama şartların daha iyi olabileceği birisine devretmelidir. Bu konuda MHP tabanının en azından azımsanmayacak bir kesiminin böyle düşündüğünü görmekteyim. Bahçeli iyi veya kötü yönetmiştir. Bahçeli yöentmiştir. Sağlam bir kişilik ve ilerici politikalarını uygulamıştır. Lakin zaman yenilik zamanıdır.

 

Sayın Şener ise gerek kurmuş olduğu Türkiye Partisiyle ve gerekse de geçmiş de ki siyasi hayatıyla Türkiye için büyük bir öneme sahip bir isimdir. Bu açıdan gerekli desteği kamuoyundan şu an için bulamamış olması bulmayacağı anlamına da gelmemektedir. Kendisi hiç düşünmeden desteklenebilecek bir yapıya sahiptir.

 

Sayın Pamukoğlu’nun da Hak ve Eşitlik Partisi’yle HEPAR yükselişi gerçekten de takdire şayan bulunmaktadır. Kısa süre de tüm beyinlerde ve kalpler de kendisi yerini bulmuştur. Medyatik bir kişilik halini almıştır. Kendisinin ve Partisinin ileri zamanlar da sürpriz isimler arasında yer aldığını söylemek yerinde bir davranış olacaktır.

 

Demeden geçemeyeceğim Sayın Şener gidecekmiş gibi durmaktasın. Biliyor ve hissediyorum ki dünya nimetlerin de gözün bulunmamaktadır. Makam ve şöhret senin için plan dâhilin de dahi değildir. Bu açıdan takdire şayansın. Oysa bu bir Parti ve Liderlik işidir. Sen bir an önce kararını vermelisin. Ya varsındır. Ya da yoksundur. Varsan var olduğunu ispat et. Çünkü bizler bilmekteyiz ki her güzel şeye layık bulunan sen bunu hak ettiğin kadar Türkiye de seni hak etmektedir.

 

Son olarak diğer siyasi partiler konum ve durumlarını gözden geçirmek zorundadırlar. Yakınmak yerine harekete geçmek beklemek yerine hedef belirlemek gerekmektedir. Vicdanı ve düşüncesi hür bulunan Ülkeye ve insanlığa hizmet yarışına girmiş tüm Partilerimize Mersin İçel İlinden selamlar olsun. Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.