[anadoluhaber] BEDAVA KiTAPLAR VE PROGRAMLAR (kaçirmayin, hemen indirin)



----- Weitergeleitete Mail ----
Von: R. AyKaN <recep.aykan@yahoo.de>
An: bu_firsati@kacirmayin.com
Gesendet: Samstag, den 19. Juni 2010, 2:56:37 Uhr
Betreff: BEDAVA KiTAPLAR VE PROGRAMLAR (kaçirmayin, hemen indirin)

(1):
YALÇIN iÇYER hocamiz 2 kitap 1 CD, resimli ve sesli ARAPÇA ÖGRETiM SETi çikartti. Burada internet sayfasini veriyorum. Hem Almanya"dan hem de Türkiye"den temin edebilirsiniz.
 (Almanyada hediyesi toplam 15 Euro'dur, Türkiye'yi bilmiyorum. Sayfaya girerek irtibata geçiniz).

 
(2):
Kuranin Isiginda BALANS AYARI (Recep Aykan) isimli 300 sayafalik bir kitabim herkese hediye (kitap ektedir. Yazılar 6 dergide yayınlanmistir) (ektedir ve bedavadir).

(3):
Ayrica Pinar Yayinlari"nda 5 baski yapmis olan 1000 sayfalik alfabetik (Türkçe), onbin konulu KUR"AN FiHRiSTi (Recep Aykan)"isimli kitabimin da kullanildigi bir programi (HASENET 4) buradan ücretsiz indirebilirsiniz. (Dünyanin en gelismis Kuran Arastirma Programidir. 100.000'den fazla insan indirdi, siz de indirin). TIKLAYIN www.hasenat.com

(4):
Dünyanin her tarafindan bu alisveris platformuna ücretsiz kaydolabilirisniz. Ürünlerinizin resimlerini ve videolarini dahi yükleyebilirisniz. Yakinda bu sayfanin cok trafigi olacaktir. Yakinda bu sayfanin televizyon programlarini baslatacağiz (izin sezonundan sonra düsünüyoruz). www.islamic-commerce.com

 

Recep Aykan

Facebook adresim: Recep Aykan-Kuran Fihristi

msn adresim: kuranianlamak@hotmail.com

 

İkisini de ekleyebilirsiniz

 



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.