[anadoluhaber] Emperyalistlerin Dehşet Sahneleri

EMPERYALİSTLERİN DEHŞET SAHNELERİ

 

 

 

 

 

Sizlere üç terörist devletin işlemiş oldukları katliamlarla ilgili üç örnek vermek istiyorum.

 

            İşin üzücü tarafı Müslüman devletlerin bu yapılan katliamlara seyirci kalmalarıdır. Bu katil devletlerde cinayetlerine duyarsız kalınmasından cesaret alarak daha yeni katliam planları yapmalarına sebep olunmaktadır.

 

            Siyonist katil İsrail Filistin kamplarında kurşunlayarak üst üste dizmiş olduğu şehitlerin kanları birbirlerine karışmıştı. Adeta insandan adacıklar oluşturmuşlardı.

 

            1950’lerde TÜRKİSTAN’a giren işgalci kalabalık ÇİN birlikleri ülkeyi ele geçirdikleri günlerde doksan bin mücahidi aynı günlerde idam etmişlerdi. Aynı zamanda Müslüman Türk halkını sindirebilmek için aralarında kadın ve çocukların da bulundu daha pek çok kişiyi idam etmişlerdi.

 

            AFGANİSTAN’ı ekonomik çıkarları gereği 1979 senesinde işgal eden kızıl kominist ordu savaş uçaklarının ve tankların saldırısına uğrayan köyden kaçıp bir su tüneline sığınan Müslüman Afganlılar ki çoğu yine çocuk ve kadınlardan oluşan 150 köylüyü öldürmek için Ruslar yanıcı gazlar kullandılar. Önce suyu keserek, tünele gaz püskürtüp 150 kişinin yanarak ölmesine sebep olup şehit ettiler.

 

            Hala “Dinler Arası Diyalog” aldatmacasıyla Hıristiyan ve Yahudilerin peşinden koşturan ‘politikacılara’, ‘hoca efendilere’ aşk olsun.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

23.06.2010



Windows 7: Gündelik işlerinizi basitleştirin. Size en uygun bilgisayarı bulun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.