[anadoluhaber] KEMALİST BİR ÇABA: İZMİT ADD // Av. Ertuğrul KAZANCI -- ADD Önceki Genel Başkanı



Kimden: ADD İZMİT <addizmit@hotmail.com>
Tarih: 11 Haziran 2010 14:26
 
 
 

KEMALİST BİR ÇABA: İZMİT ADD

                                                                              Av. Ertuğrul KAZANCI

                                                                             (ADD Önceki Genel Başkanı)

 

        1995-2000 Yılları arasında Kocaeli ADD Şube Başkanlığında bulundum. O zamanlar, Belediye Bşk. Yrd. Görevini de üstlenmiştim. Kocaeli Şubesinin etrafında yer alan Kemalistler, İl düzeyinde Şubeleşme eylemselliğinin öncüsü de oldular. Son derece uyumlu bir eşgüdüm içinde çalıştık.

       Daha sonraları ben; Genel Sekreter ve Genel Başkan olarak örgütsel çalışmalarımı sürdürdüm. Kocaeli ADD örgütünün  yurt düzeyine yansıyan performansı beni örgütte üst görev ve sorumluluklara getirdi.

     Şu anda Kocaali’de yer alan tüm ADD  Şubeleri, zor koşullar arasında özverili bir çalışma sergilemektedirler. Zor koşullar bellidir. İlki, ülkenin yaşadığı olumsuzluklarla dolu ortamdır. ADD’nin, karşıdevrimce hedef sayılmasıdır. İkincisi de sadece kendi üyelerinin desteklerine dayalı bir özveridir. Ne birtakım karanlık fonlar ne de kaynağı meçhul desteklerin, ADD örgütselliğinde yeri yoktur.

     İzmit ADD Şubesi, Türkiye’deki Şubelere örnek bir çalışma performansı göstermektedir. Tüm ADD  Şubelerinin çalışmaları alkışlanmaya değer ama şu anki konumuz İzmit ADD’dir.

      İzmit ADD Yönetimin çalışmaları sonucunda; mükemmel bir yönetim merkezine, kütüphaneye, salona sahip olmuştur. Ayrıca yüksek öğrenim öğrencilerini barındırmak üzere yerler hazırlamıştır. Aynı İzmit ADD’nin,19 Mayıs 2010 gecesi yaptığı etkinlik, kamuoyunda geniş bir ilgi merkezi olmuştur. Kentin; siyasal, sosyal ve kültürel yaşamında etkin kişi ve kurumlar ADD’nin gecesine büyük katkı vermişler, ağırlığının hissedilmesini bir kez daha sağlamışlardır.

     İzmit ADD, her yıl Kocaeli Fuarında sergiler açıyor. Atatürk Evi projelerini geliştiriyor. Kemalist Aydınlanma Devrimi ve Atatürkçü Düşünce Sistemine uygun  çalışma projelerini yürürlüğe getiriyor. Kutlanmaya değer.

    ADD örgütselliğinde yıllarca görev almış bir kişi olarak, şimdi de sade bir örgüt mensubu sıfatıyla saptadığımız bir Kemalist çabaya değinmek istedik. İzmit ADD, takdiri hak etmiştir.

 


 
 


Windows Live: Arkadaşlarınız size e-posta gönderdiklerinde Flickr, Twitter ve Digg güncellemelerinizi öğrenirler.

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.