[anadoluhaber] Kim iktidar kim muhalefet(3)

Kim iktidar kim muhalefet (3)

Peki, Nevzat Tarhan’ın bahis ettiği ihlaslı kızlar okula girebiliyor mu?

Askerde şehit edilen çocuğun başı örtülü anası bacısı eşi ordu evine girebiliyor mu?

Neden bazı insan nüsvetteleri başkalarının nasıl inanıp ne giyeceğine kahyalık etmek isterler. Neden bende milletimize benzeyeyim demek yerine kendileri kime benzedilerse sanki pek bir matah olmuşlar gibi ille de milleti de kendilerine benzetmeye çalışırlar. Yoksa eşcinsel falan oldukları veya toplumun dışladığı bazı fantezileri olduğu için bunun açıklamasını yapamayacakları için haklıda kendilerine benzeterek içine düştükleri pisliğimi meşrulaştırmak isterler. Yoksa sadece dış kaynaklı destekçilerinin desteğini sürekli kılmak için emir aldıklarından mı öyle hareket ederler. Sıradan insanlarda onları bir matah zannedip onların görünen gösterişli hallerine mi kapılırlar. Milletimizin kimseye zararı olmayan yaşam tarzına müdahale ederek milletimizi olduğundan başka bir şeye dönüştürerek soysuzlaştırmanın ve aşağılık kompleksine düşürüp çok şerefli insanlar olan ataları ile iftihar etmek yerine onlardan utanmaya itilerek köklerinden kopartılıp köleleştirilmek ve köpekleştirilmek istenir.İşte bu gibi konuları dayatanlar var ya,işte ben hergele diye bunlara ve milletimize kendi kimliğimizi yasaklamaya kalkışan millet ve vatan düşmanlarına derim.


Ben inancım doğrultusunda Mümin olarak yaşamaya gayret ediyorum ve şimdiye kadar hiç kimse beni dini vecibelerimi yaşamakta engellemedi ve zorlamadı.
Ülkemizde ordunun ardına saklanan veya demokrasinin ardına saklanan ne kadar istismarcı hergele varsa dini de kendi bataklığına maske yapan o kadar münafık olduğunu yaşamımda gördüm tanıdım


Demişsiniz. Bunların da olması her zaman her yerde gayet doğaldır, ama bunlar konularımızı aydınlatmak ve çözüme kavuşturmakta bir işe yaramıyor. Bu tip kimseler farkı versiyonlarını Anıtkabirde kılınan ulusal bayram namazlarındaki pagan ayinlere katılanları incelerseniz.  En büyük eserim Cumhuriyettir. (Cumhur=Halk, Cumhuriyet ise halkın kendi kendisini idaresi demektir) Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir emirlerini çiğneyip egemenlik ihtilalcilerin getirdiği yargıçlar diktasındır diye yazarak milletin egemenliğini gasp etmiş olanların aynen dediğiniz gibi davrandıklarını orada görürsünüz.

Yoksa siz başörtünüzü çıkarmadan mı okuyabildiniz diye sorsam. Yoksa siz anası bacısı başörtülü diye ordudan subay olduğunuz halde hiç atılmadınız mı?

Yoksa namazlarınızı kılıyorsunuz diye üst bürokrasiye terfiiniz engellenmedi de Kuvvet komutanı general ya da AYM yargıcı falan mı oldunuz da ben hiç problem yaşamadım diyorsunuz. İtaat kültürünün müridi olduktan sonra size kim ne diyecek diye düşünüyorsunuz.

 

Fıkra:

Şeytan acele ile elindeki bir sürü alet edevat ile koşarak giderken birisini onu görür ve tanır ve ey şeytan bu ne acele nereye gidiyorsun. Elindekiler nedir diye sorar.

Şeytan insanları kandırmaya gidiyorum. Bu elimdekilerde efsun büyü vs. alet edevatıdır der. Soran kişi kendisine aşırı güven ile, hadi o kadar kolaysa beni kandır da o efsunlarının marifetini görelim diye gururlu bir şekilde tekrar hadi der.

Şeytan kendisi ile arasındaki ark gibi akan bir su ayağını gösterip buyana atlada hünerimi göstereyim deyince adam atlar. Şeytan biraz düşünüp yok öbür tarafa atla orada daha iyi der. Adam oraya atlar. Derken şeytan bu işi birkaç kere daha fikir değiştirerek yaptırıp.Ne ise ben gidiyorum diye oradan ayrılmak ister. Adan nasıl beni kandıramayacağını anladın kaçıyorsun değimli deyince şeytan güler. A şaşkın kişi benim marifetim ve aletlerim akıllı kişiler için tuzaklardır. Sen nereye dersem oraya zaten kendiliğinden atlıyorsun. Elimdeki aletlere de marifet göstermemede gerek yok ki diyerek oradan ayrılıp gider.

 

Bir milletin örf, adet, anane ve dini inançlarını zorla değiştirmek hergeleliğin de çok yönlü amaçlar vardır. Birincisi ora halkının sürekli bir birleri ile didişmesini ve kavgalı olmasını sağlamaktır. İkincisi meşhur İngiliz politikası olan köpeğe hardal yedirme politikasıdır. Köpek ne yapılsa hardalı yemeyince İngiliz hardalı köpeğin poposuna sokar ve köpek feryat figan popsunu yalaya yalaya hardalı yer. Başörtüsü yasağı gibi yasaklar bizim popomuza sokulan hardaldır ve bakın şu anda bile sizinle birlikte ve milyonlarca vatandaşımız gibi ikimizde bu yazışmada bile hala başörtüsü hardalını yalıyoruz ve bitiremiyoruz. Üstelik halada popo muz yangın yeri gibi yanıyor bizlerde durmadan orduya yargıya bu hardalı popo muza sokanlara lanet okuyup bir birimize söve saya havlıyoruz. Bu gibi işler millete ve vatana ihanetin de daniskası değil midir?

Sözleriniz ciddiyetten de gerçeklerden de çok uzak. Siyaseten de yeterli bilgi içermiyor.

Emperyalizm bir ülkeyi işgal edince orada bir azınlık diktası kurar. O azınlık diktası egemenliğini sürdürebilmek için sürekli kendilerini o makama getiren emperyalistlerin desteğine muhtaç yaşar. Bu yüzden halkın cahil kalmasını ve boş işler ile meşgul olmasını, sonu gelmez iç kavgalar içinde ülkelerinin sömürge olarak kalmasına sebep olurlar.

Yasakların ilk amacı da budur. Sadece Ruanda da azınlığın çoğunluğa yabancıların desteği ile uyguladığı ve esaretten kurtuluşu imkansız hale getiren büyük katliamdaki milyonla ölü ve yetimler dullar mallar hasarının, bizde de 28 şubatta uygulama gayretinin çok zor önlediği Ruanda katliamı konusunu biraz inceleyiniz. Sonra da neden 28 Şubat da her evde ve her arabada üç ceset torbası bulundurmak mecburiyeti getirilmek istendiğini düşününüz. Eğer siz sahiden Müslüman ve bu milletin ferdi iseniz tekrar tekrar düşününüz. İşler sizin zannettiğiniz kadar basit değildir. Tek eli ile PKK kovalayan NATO ordumuzun içindeki diğer Gladio eli ile onları saklayıp silahlandırdığına kadar ve mühimmatının Kırıkkale askeri mühimmat fabrikasından gittiği anlaşılınca sayım yapılmaya kalkışılması üzerine o en büyük ve en eski yegane askeri fabrikamızın nasıl havaya uçurulup ABD ve İsrail’e daha da bağımlı hale getirildiğimizi falanda sorgulayın. Ülkemizin çeteler katiller uyuşturucu fuhuş ve her türlü mafyalar cenneti haline dönüştüğünü vatandaşın artık mahkemelerde hukuk aramaktan umudunu kesip kendi işini kendi gördüğünü yada hukuk mafyalarına müracaat ettiğini de anlamaya çalışın. Eğer ölürseniz ve çocuklarınız sokakta kalırsa bazı devlet birimlerince öksüz yurtlarında militan yetiştirilmek için önce ırzlarına geçilebileceğinin doğruluk derecesini de sorgulamalısınız. Nasıl oluyor da an iki bin civarı hakim ve savcının sadece beş tane HSYK üyesi olarak İhtilallerin kurduğu düzeneği sürdürmek amaçlı atanmış üyesinin esiri haline getirildiğini ve Yargı bağımsızlığının asıl ihlal edenlerin AYM ve HSYK olduğunu. Yargıtay Danıştay gibi kuruluşların devletin içini böcekler gibi işgal etmiş yerli ve yabancı çeteleri nasıl koruyup kollarken hapishanelerde suçla ilgisi olmayan garibanların mahkûm edilip yatırıldığını da soruşturunuz.

Acaba hiç bir şey mi bilmiyorum ya da ideolojik mi düşünüyorum da bu söylenenlere inanamıyorum diye kendi kendinizi de sorgulayınız. Bu ülke bitiriliyor, tükeniyorken Ordusunun kendine ait dişe dokunur bir mühimmat rezervi ve bir savaş gücü var mı? Ya NATO destek sağlamazsa diye nasıl endişeler ile milletimize NATO’daki yeni düşman tanımlamasının gereği olan İslam ile mücadele konusundaki talimatlar yüzünden mi ordumuz milletimiz ile sürekli didişiyor diye de sorgulamalısınız. Bu hardallar bize dışarıdan verilen emirler ile mi yedirt iliyor.  Meclisimiz dışa bağımlı ihtilalcilere yabancılar tarafından kurdurulmuş çarpık anayasal düzenin esiri olarak çözüm üretemiyor. Yargı vatana ve millet ihanet içindeki üst bürokrasiye dokunamadığı için uluslar arası çetelerde ülkemizde cirit atıyor. Operasyonlar düzenliyor. ABD korumasında olduğundan bazı çetelere de dokunamıyor..

Biraz derin ve sahiden vatan nasıl elden gider diye de kaygılanarak düşünmek lazımdır diye düşünüyorum. Herkese de bu açıdan da düşünmeyi tavsiye ederim.

A.D.Şimşek

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.