[anadoluhaber] LİDERLİK OKULU KPSS ÖZEL EĞİTİMİ

http://www.liderlikokulu.org/kpss-ozel-egitim-programimiz-hazir/

Hepiniz bir gün elbet mezun olacaksınız ve KPSS denilen sınav ile karşılaşacaksınız. Belki de karşılaşmış durumdasınız! Hiçbir şey için geç değil… Başarı tesadüf değildir. Başarının önündeki engelleri kaldırmanız durumunda ulaşamayacağınız hedef yoktur. Çünkü siz kendinizin lideri olmak konusunda isteklisiniz!

KPSS de dahil olmak üzere tüm sınavlarda önemli olan hususlardan biri zamanı iyi kullanmak ve test tekniklerini uygulayarak beynimizi yormadan sınavın sonuna kadar dinç bir biçimde tüm soruları cevaplamaktır. Zaman yönetimi konusunda sizin için sınavlara yönelik özel olarak hazırladığımız bu programdan sonra çok daha başarılı olacağınızı garanti ediyoruz…

Bunun yanında kişiler her zaman anlatılanların gerçekleşmiş olduğunu görmek isterler. İşte bu yüzden hem motivasyonunuzu yerine getirecek hem de KPSS ile ilgili aklınızdaki tüm soruları giderebileceğiniz çok özel bir misafirimizle söyleşiyi program kapsamına aldık. Şu anda önemli bir devlet kurumunda üst düzey bürokratlık yapan misafirimiz 2009’da KPSS birincisi oldu. Kendisi KPSS’de Başarının Yol Haritası konulu bir seminer verecek.

Bunun yanında Liderlik Okulu olarak her müfredatımızda Liderlik ile ilgili özel eğitimlerimizi sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bu programımızda yer alacak olan eğitim de Yeni Nesil Liderlik eğitimi.

Sonrasını da düşündük! Sınavı kazandınız, kurum şartlarını biliyorsunuz ve yerine getirdiniz. Ancak mülakata girdiğinizde nasıl davranmanız gerektiği hususunda bir bilginiz yok! Eğitim sonrasında bu hususta da kendisine güvenen özgüveni yerinde bir lider adayı olarak yolunuza devam edeceksiniz. Beden dili konusunda özellikle mülakat teknikleri ile birleştirilmiş tamamen işinize yarayacak sonuç odaklı ve pratik uygulamalar ile bu konuda da kendinizi geliştirmiş olacaksınız.




--
http://www.vatanbir.org

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.