[anadoluhaber] Neden İktidar? Neden Muhalefet? Sadece Oku! - Türkiye Mersin İçel Burak Canlı

NEDEN İKTİDAR? NEDEN MUHALEFET? SADECE OKU!

Türkiye Mersin İçel Burak Canlı

 

Bildiğiniz üzere bir zamandır İktidar iktidarını daha da bir perçinlemektedir. Belki şu an ki konum ve durum eskiden olduğu gibi değildir. Ama gene de güçlüdür. Peki neden?

 

Son yüzyılda yaşanan tüm olumsuzlukların Muhalefet yüzünden kaynaklandığını İktidar iddia ederken ben çözümüm demektedir.

 

Çözüme yönelik sonuca ulaşamayınca da gene aynı şekil de geçmişte yaşanan olumsuzluklardan ötürü olduğunu iddia etmektedir.

 

Muhalefet çıkmazdadır. Zira baş kaldıranlar susturulmuş ve korkutulmuştur. Yüreklerde varlığını sürdüren Ümitsizliğin asıl nedeni Silivri Gerçeğimidir?

 

Sayın okuyucular, bildiğiniz üzere İktidar geçmiş olumsuzluklardan beslenmektedir. Oysaki onlar da bu olumsuzlukların paydaşıdır. Onlardan bizlerdendir. Bunu inkâr etmek kendinin Türkiye’li olmadığını iddia etmekle eş anlamlı hale gelmektedir.

 

Bu halde 8,5 Yıllık bir iktidar neden hiçbir şeye çözüm olamamıştır. Neden rivayetler ve hikâyelerden beslenmekteyiz. Neden açıktır. Çözüm olmak istenmemektedir. Çözüm uzaktır. Çözüm zordur. İstenen şey gün doldurmak ve olabildiğince iktidar olmaktır.

 

İktidar her bir daim ve her bir zaman olduğu gibi yanlıştadır. OLAN ortadadır. Oysaki OLMASI GEREKEN Olandan o kadar uzak olması bir yana bir o kadar daha uzaklaşmaktadır.

 

Bu gün için İktidarın yanında yok olmam pahasına olmayışım yarın iktidarın yanın da cebimi doldurmamam pahasına oluşuma engel teşkil etmeyecektir.

 

Nihai olarak Sevgili okuyucular uyanın ve uyanalım. Dünlerin hesabını değil bugünlerin hesabını yapalım. Dünle değil bugünle yaşayalım. Bugün doğru olan haklı bulunan her hangi bir şey bulunmamaktadır.

 

Değil bir 8,5 yıl daha bir 18 yıl daha da süre verilmesi halinde de olmayacaktır. Çözüm değil problem olmuş bir İktidarla bir yere de varılması mümkün değildir.

 

Unutmayalım ki “ yaşamım boyunca Hak dedim. Ve doğru bildiğim şey çalışmaktı. Bir daha bir daha ve bir daha çalıştım. Hak dedim. Çalışmak dedim. Çalışmayı ibadet bilerek ve sayarak çalıştım. Yaradan’a sığındım. Ama ben çalışmıştım. Ben gayret etmiştim. Ben istemiştim. Ben inanmıştım;

 

Bunlar istemiyorlar. Bunlar inanmıyorlar. Bunlar çalışmıyorlar. Bunlar gayret etmiyorlar. Bunlar Hak diyorlar. Ama biz inananların Haklarından bahsetmiyorlar. Onların Hak anlayışı konu onlar mevzubahisse işlemekte. Bizim anlayışımızda ise HAK’a yürümek ve onun uğrunca çalışmak bulunmaktadır. Bu sebeple dur diyin. Ve diğer bir ümit dediğiniz Hak olabileceğini, düşündüğünüz kişiye gidin. Hakkınızı değil Hakk’ı arayın.

 

                                                                       TÜRKİYE MERSİN İÇEL BURAK CANL

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.