[anadoluhaber] Şehit Cenazeleri Ve Mitingler!

Hasan A. Evliya

Hasan A. Evliya   |  

Arkadaşlar, siyonizme karşı güç birliği yapan imanları kıskanan münafıkların, terörün şehit ettiği cenazeleri nasıl istismar ettiklerini milletçe görüyoruz.

İslama göre cenaze de sukunet gerekir.Slogan atılan miting meydanı değildir cenazeler..

Terörü amaçlayanların halkı sokağa dökmekten mutlu olacakları da açıktır.Bizlerin gözyaşlarını içine gömdüğü ve vuranın ve vurduranın hedefiyle örtüşen şehit cenazeleri istismarını grmek lazımdır.

Biz şehitlerimize saygılıyız.Cenaze yanında bağırmayız.Madem terörü lanetliyeceksiniz alın izninizi cenazesiz bir ortam da birlikte yürüyelim.

Siz bu söylemlerle bilerek veya bilmiyerek siyonizme hizmet etmektesiniz arkadaşlar...Yapmayın...

Doğru bir mantık, duygusal bir ortamla toplumu germek politikası terörün ve arkasında ki siyonizmin temel amacıdır...

Terörün amacı ve şehit cenazelerini istismar edenlerin amacı ve bağlı oldukları mihraklar aynıdır.Aynı yerden beslenmektedirler.1980 öncesi sağcılara ve solculara silahlar Amerikadan Bulgaristan üzeri ülkemize girerken,sağcıların ve solcuların silahlandıranları Sofya'da aynı yerde,villada ağırlanıyordu...

Akıl ve izanla hareket etmek lazımdır.Teröristler; ölülerini Türk askerinin eline geçmesin diye gömerken, siz kalkın İslami Ahlaka da aykırı,cenaze adabına da aykırı ve düşmana da moral verecek şekilde, mitingler yapın...

yok yok...Bu mantık mantık değil...Gelin bana, sosyolog ve psikologların sizin görüşlerinizi destekleyen ilmi verilerle konuşun...Duygusallıkla işler çözülmez...

Siyonizmin taşerönü olmayın,kuklalar gibi bilinen ve öğretlen şeyleri terennüm etmeyin..Sizlerin İsrail'in şehit ettiklerini önemsediğinizi biliyorum.Sadece basit bir kıskançlıkla bu lafları ettiğinizi düşünüyorum...

Unutmayın hiç bir şehit mitingle gömülmedi, mitingler ayrı, cenaze ayrı zaman ve zeminlerde oldu....

Zalimlere,siyonistlere karşı Türk Halkının ve başbakanın duruşunu özümüzde olan adalet duygusuyla açıklıyoruz.Biz Türk Milleti her zaman zalimin karısında ve mazlumların yanında yer aldık ve öyle de olmaya devam edeceğiz. İçimizde ki İsrail taraftarı siyonist uşaklarına rağmen!

Onurlu bir milletin evladları olarak; dış destekli terörün kurbanı olan şehitlerimizi de; gözyaşlarımızı içimize akıtarak,saygıyla selamlıyor, gıbta ile imreniyor,şehdetlerini Allah kabul etsin diye dua ediyoruz.

İktidara muhalefet etmek, siyaset etmek,İktidara veya teröre küfretmek sizin ancak öfkenizi tatmine yarayabilir.Şehit cenazeleri siyaset yapma, siyasi mitinglere dönüştürme ve oya tahvil etme yerleri olmaktan çıkarılmalıdır.İstismarı kanunla yasaklanmalıdır.Şehit cenazelerinde sukuneti sağlamak zorundayız.

Allah için doğru şahitler olunuz!!!

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.