[anadoluhaber] Hayırcıların bir fikri varmı ki?

Yazılarıma itiraz eden internet yazarlarından bir kişi iki sayfalık yazısını kırmızı ile yazmak da varken sayfayı olduğu gibi kırmızıya boyayıp sonra yazmış. Yazısının özeti benin basmakalıp cümleler ile oyumun rengini evet diye açıklamam ve karşı fikre yani hayır diyenlerin bir fikri varmış gibi eşle alarak hayırcıların fikrine de saygı göstermem gerektiğini ince bir küçümseme ile anlatmaya çalışmış.

Sayın Yazar

Sözü böyle acayip kızıla boyamakla sözlerinize fikir ve düşünce ağırlığı kazandıramazsınız.

Sözün ağırlığı bakılmamış açılardan bakıp, daha önce söylenmemiş sözleri yerli yerince ve yeni bakış açıları açacak şekilde doğru teşhisler yapıp yeni şeyler söylemekle sağlanır.

12 Eylül anayasası bizleri birbirimize kırdırıp sonrada kurtarma görüntüsü ile kabul ettirilmiş tam bir esaret ve sömürge anayasasıdır. 1960 da aynı durumdadır ve milletimiz 1960 anayasası ile zincirlendiği zincirleri gevşettiği için 1980 anayasası zincirlerimizi sıkılamak için uygulanmış bir projedir.

!960 anayasası da milli hakimiyetin zincir tanımazlık sınırına varacağı özgür düşünce talebinin artık devam edemeyeceği endişesi ile seçilmiş iktidarı yok edip getirilmiş dış kaynaklı bir anayasa idi. Geriye doğru gittikçe tüm değişimler de milletimizi sürekli olarak, batının içimizdeki kripto ve devşirmeleri yönetsin ve millet asla söz sahibi olamasın diye milletimiz zincirlerini gevşettikçe yeniden daha sağlam zincirlemekte kullanılmak üzere Kripto ve devşirmelerini milletimizden koruma ve Türkleri (Ben Türkler kelimesini tüm Müslüman vatandaşlarımız için kullanıyorum. Türküm diyerek mutlu olduklarını söyleyen ya da söylemeye zorlanan gayrimüslim vatandaşlarımızı ise vatandaşlarımız diye anıyorum) Türkleri düşünemez mahluklar olarak kontrol altında tutma amaçlı azınlık idaresi anayasalarıdır.

Benim görebildiğim kadarı ile milletimiz sadece birinci TBMM de gerçek milli hareketin ağırlığını hissettirmiş sonrada milli iradeyi oluşturanların çoğu tasfiye edilip idare kripto ve devşirmelere geçmiştir. Ogün bugündür milletimiz ehveni şer olanı(Daha az kötü olanı) seçmek zorunda kalmıştır çünkü iyilerin parti kurmasına ve siyasete girmesine asla izin verilmemiş sürekli kapatılmışlardır. Diğerleri yani sadece dışarının arzularına uygun olanları kalmışlardır onlarda zaten şerdir.

Benim sizin gibi düşünenlerin fikirlerini umursamadığımı ve önemsemediğimi yazmışsınız. Bakın bu doğrudur. Pek önemsemiyor ve hiç de ciddiye alıp umursamıyorum.

Ancak bu benim sizlere karşı saygısızlık ve terbiyesizliğimden değil. Sizlerin fikir sahibi değil ezberleri olanlar olmanızdandır. Yeni fikirler olabilecek bir bakış açısına sahip olmadığı ve kendi gözü ile kendi basireti ile olayları değerlendirmediği halde. Kendim düşünüyorum zannı ile yıllardır sürekli beyinlerinize akıtılan propagandaların ezber ve sloganları ile düşündüğünüzden al birini vur ötekine şeklindeki statükonun sürüleri ve yığınları oluşunuzdandır. Statüko ise zaten kripto ve devşirmeler vasıtası ile yabancıların elindedir. Yargı çamura batmış adalet dağıtamamakta acze düşmüştür.  Avukat bulma yargıç bul sözü yaygınlaşmıştır.  Askerler içlerindeki PKK destekçisi sürekli sahte irtica paranoyası oluşturmak için milletimize bir sürü tuzaklar kuran kadroları meslek dayanışması gibi ihaneti aklamakta yeri olmayan nedenler ile                      kirli meslektaşlarını korumakta ve HSYK onları yargılayacak olan yargıçlardan  kurtarmak derdindedir. AYM sinin 11 yargıçtan sekizini Türk milletine ve TBMM deki konuşmalarında meclisimize bir kere bile selam vermemiş ama İsrail meclisindeki konuşmasına Şalom İbranice selam diye başlamış Sezer tarafından atanmıştır.

AKP’nin vatan satıcısı olduğu miti, geleneksel kripto ve devşirme yönetimlerinin tüm seçilmiş iktidarlara attığı geleneksel iftiralarından olup elbette ki öyle diyeceklerdir.

Bu yüzden İsmet İnönü’nün devlet idaresi diye tarif ettiği usul az farkla hala sürdürülmektedir.

Devlet idaresi okuma yazma bilenlerin, okuma yazma bilmeyenleri idare etmesi şeklinde sürdürülür. Okuma yazma bilenlerinde boyunlarına menfaat yuları takıp devlet ağılına (yemliğine) bağladığınızda devletin çarkları işlemeye başlar ve işler durur.

Devletin çarkları böyle işlemiş, bu CHP ve onun yardakçısı ya da üç kağıtçının dümencisi gibi kavgalarda kullanılmak üzere kurulmuş MHP ve DTP gibi partiler devlet yemliğinden beslenerek yaşayan partilerdir. PKK’nın da, Bir zamanların Hizbullah’ı, aczimendileri gibi derin devlet ağırlıklı hatta asker ağırlıklı bir gladio kuruluşu olduğu artık açıkça görünmektedir. Şimdi oylanacak olan anayasa değişikliği bu kısır döngü ve Türkiye’yi temelli geri kalıp yok olacağı güne kadar yerinde saydırma düzeninin den azda olsa bir nefes borusu açmak girişimidir.

Bunu görmeden konuşanların nesine önem verecek ve fikirle alakası olmayan yasakçılık inatlarına saygı duyacakmışız. Bunların vatandaşları sahte iddialar ile kandırmaya çalıştıkları için suratına tükürülse yeridir.  Oylama özetlenecek olsa vatandaşa eziyet etmeye devam edelimi etmeyelim mi, bir birlerine kırdıralım mı kırdırmayalım mı mahkemeler adalet yerine güçlülerin yanında olmaya devam etsin mi, etmesin mi?  Askerler irtica var diyebilmek için PKK’yı kollayıp askerlerimizi öldürtsün mü öldürtmesin mi? 

Bazı Generaller Hudson toplantısında olduğu gibi aman sakın bize PKK üst kadroların teslim etmeyin bu AKP ye yarar diye PKK’yı çoktan bitirecek ABD teklifine AKP ye yarayacak diye PKK üst kadrolarını teslim almayı ret edip milletimizi kan ve sermaye kaybına uğratarak ihanetlerine devam etsin mi etmesin mi oylamasıdır.  Yani zulme son vermeye evet diyenlerin haklı gerekçeleri karşısında sahte ve konu ile alakasız uyduruk sloganlarla hayır zulme devam diyenlerin, evet çilerinin hukuki mantık ve değeri vardır.

Hayırcıların ise haksızlıklar ve zulüm devam etsin ahlaksızlığı vardır. Ve bu durumda gözü görenler için gayet açık ibretler vardır. Eğer bu ortam ve oylama bir Avrupa ülkesinde olsa idi parti başkanları yüksek yargıçları ve ne yaptığını bilmeden inatları ile milleti aşağılayıp kendilerini adamdan sayan hödükleri ile tam bir cahil ve cühela inatçılar koalisyonunun sloganlarını ezberleri tekrarlanıp hayır dense idi hepsi birlikte Avrupa parlamentosunda CHP li vekilin içine düştüğü fakat far edip utanmadığı birde bizim bu davranışımıza alışın demesi gibi komik ve çok tuhaf duruma düşerlerdi. Ben yakın tarih de bunlardan hiç bir ciddiye alınacak fikir sadır olduğuna rastlamadım. Kendi magandalık şirretlik ve beceriksizliklerine rağmen, daha doğrusu bu vasıflarından dolayı Türkiye düşmanı dış ülkelerin şimdiye kadar sürekli sağladıkları dış destekle varlıklarını sürdüre bilmiş olan hayırcılar koalisyonunun artık gerçekten miatları dolmuştur. Türkiye’nin dünyada dengeleyici bir güç olmasına ihtiyaç duyan dünya devletleri bile bunlardan ve bunların ahmaklıklarından bıkıp usanmaları sonucu artık bunları muhatap bile almak istememektedirler.

Bunlar kaliteli ve nezih bir toplum olmayı başarmakta olan Toplumumuzda magandalığı ve yobazlığı temsil eden ve neye neden hayır dediklerinin umursamadan madem onlar yapıyor yasa cenneti getirse gene de istemezükçülüğü ile yakın geleceğin dünyasında zaten ayak takımı olarak kalmaya mahkum bir cahiliyetin temsilcileridirler. Bunlar hayır dese ne olur evet dese ne olur. Babaları söyler bunlarda yapar.Zavallı insancıklar. İnsan olarak kendileri düşünmek gibiş bir zahmete asla katlanmak istemezler. Bunların adına bir kaç büyük düşüncesiz düşünmüş gibi yapıp ülke aleyhine kendi magandalıkları lehine gördükleri şeyleri söylerler yada yumurtlarlar ayak takımıda gıdaklar durur.

Ben böyle görüyorum. Eskiden derhal anıt kabirekoşup Öte aleme Atatürke şikayet ederlerdi. Şimdi artık sadece gülünç oldklarını her nasılsa fark ettiler artık doğrudan kabirden mesaj almayı bırakıp parti başkanlarını ipe sapa gelmez saçmalıkları ile bağırtarak laf söyledik zannediyorlar.

Boşverin bunları bunlardan bir şey olmaz. Eskiden MHP ile CHP sağ sol adı altında dövüştürülüp nice gençlerimizin hayatını söndürdüler ve kaydırdılar. Şimdide MHP DTP adı altında aynı oyunu sürdürmek istiyorlar. Ama aslında CHP+MHP ve DTP bugün koftiden kavga eder yarunda can ciğer kuzu sarması olup birlikte koalğisyon kurarlar. DTP nin atası DEP'i meclisie ilk defa CHP nin listesinden taşındığını unutmayınız.

Arada bir de sizlerde Allaha basiretinizi açıp gerçekleri görebilmeniz için dua ediniz. Bu dünyaya kendi arzusu ile gözlerini kapalı tutarak kör gelip kör gitmenin kimseye bir yararı olamz ama zararı pek çoktur.

Selamlar.

A.D.Şimşek 

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.