RE: [anadoluhaber] İsrail Ve Yahudiler Size Saygı Duyuyorum Mersin İçel Burak Canlı

SİZ DEMEK YAHUDİ VE İSRAİL HAYRANISINIZ DEMEKKİ TÜRK İSLAM DÜŞMANISINIZ NE HAZİN Kİ HALKI MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORSUNUZ  O ZAMAN SİZ ONLARIN YAPTIKLARI HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞE ZULME SOYKIRIMA ORTAKSINIZ YAZIK ÇOK YAZIK
 

Date: Tue, 13 Jul 2010 14:14:10 +0300
Subject: [anadoluhaber] İsrail Ve Yahudiler Size Saygı Duyuyorum Mersin İçel Burak Canlı
From: sevgiyesilmen@gmail.com

İsrail ve Yahudiler Size Saygı Duyuyorum

Mersin İçel Burak Canlı

 

Sevgili İsrail sana, değerlerine, sevdiklerine ve savunduklarına saygı duyuyoruz. Zannetme ki Müslümanlar veya Türkler sana karşı tavırlı. Yahudileri seviyoruz. Hıristiyanları sevdiğimiz gibi. İçtenliğimize inan.

 

Senin olmazsa olmazlarına karşı duyarlıyız. Senin inançlarına karşı saygılıyız. Fakat bizlerin senden bir takım istekleri bulunmakta. Bu isteklerimizi inan ki senin vatandaşların ve diğer insanların da istemekte.

 

Senden çok şey istememekteyiz. Tüm dünya insanlarının tek dileği barış. Gelecek kuşakların umutla dünyaya bakabilmesi için barış. Huzur istemekteyiz.

 

İsteklerimiz biliriz ki tek senin atacağın adımlarla mümkün hale gelmeyecektir. Biliriz ki Barışın kilit anahtarı sen değilsindir. Lakin bekleriz umuda ve barışa doğru cesaretle adım atmanı.

 

Dünya gözün de seni düşman Ülke olarak göstermek isteyenlerin tuzağına düşme. Onların oyunlarına kanma. Sen geçmiş tarihlerden bu yana dışlanmış ve baskı görmüş bir medeniyetsin. Bilirsin ki insan dünyada ki en önemli değerdir. Bilirsin ki insanların rahatlığı ve hayata umutla sarılabilmeleri için göze alınmayacak bir şey bulunmamaktadır.

 

Sevgili İsrail Devleti ve Sayın Halkı sizin göremediğiniz bir şey olduğuna inanmak istememekteyim. İnsanlar haklı veya haksız bir şekil de dünyaya gözlerini yummaktadır. Güç dengeleri kimin elindedir? Bu sorunun cevabını vermek gerçek manada hatalı olacaktır. Aynı şekil de yapılan her hangi bir hareket kime hizmet etmektedir? Bu sorunun da cevabını vermek hatalı olacaktır.

 

Sevgili İsrail bilirsiniz ki Yahudiler eski tarihlerden bu yana aynı bugünde olduğu gibi korkunç kişiler gibi gösterilmeye çalışılmıştır. Bu gerçek değildir. Hiçbir inanış veya etnik durum böyle bir kefeye koyulmamalıdır.

 

Filistin meselesi ve diğer tüm meseleler de otorite hareket ederken göz ardı etmemesi gereken şey, isterse yani gerçekten ve yürekten isterse takozlara rağmen tüm sorunların çözüme kavuşturabileceğidir. Bu sayede de insanların düşüncelerin de hislerin de yastığa başlarını koyduklarında vicdanlarının rahatsız olmadan huzurlu bir şekil de uykuya dalabilmelerini sağlanacaktır.

 

Türkiye de yaşayan ve diğer Ülkelerimiz de bulunan ırkdaş ve dindaş kardeşlerimiz İsrail Devletine ve halkına karşı şu an için ön yargılı görünse de gerçekte bu önyargının sizlere değil insanların bir şekilde de olsa ister haklı ister haksız fark gözetmeden ölmelerine ilişkin olmasındadır.

 

Bilesiniz ki Bir İsrailli, Yahudi veya bir Müslüman, Türk arasında fark gözetmeyen insanlarımız aynı şekil de bunlarla birlikte dünyanın her neresin de olursa olsun ve kim olursa olsun diğerleri arasında da fark gözetmemektedir. Tepkileri ölümedir. Tepkileri zulmedir. Tepkileri şiddetedir. Tepkileri kötü olan her bir şeyedir. Bu tepkiler akıllı ve ilmi politikalarla onarılırken vicdan konusuna ayrıca ehemmiyet verilmelidir.

               Mersin İçel Burak Canlı


--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin


Windows Live: Arkadaşlarınız size e-posta gönderdiklerinde Flickr, Twitter ve Digg güncellemelerinizi öğrenirler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.