RE: [anadoluhaber] KURTULMUŞ Kendi Ekibini mi Kuruyor?

BİR KERE SAYIN BAŞEĞMEZ TÜRKİYE DE RÖPORTAJ YAPACAK DERGİ KALMADI DA MALUM DERGİYE RÖPORTAJ VERDİ İKİNCİSİ OLARAK MİLLİ GÖRÜŞ FİKRİNİ DESTEKLİYORUM AMA BAZI UYGULAMALARINI BENİMSEYEMİYORUM PARTİDE HEP AYNI İNSANLAR SORUYORUM ALLAH AŞKINA TÜRKİYE DE BAŞKA İNSANLAR YOK MU SİZ PARTİ OLARAK DİĞER PARTİLERDEN FARKLI BİR PARTİ OLABİLİRSİNİZ  ÖRNEĞİN HOCANIN KIZI DAMADI OĞLU GİK DE ÜYE OH NE ALA O AMAN PARTİ PARTİ OLMAKTAN ÇIKAR ERBAKAN HANEDANI OLUR ÜÇÜNCÜSÜ ACABA SAYIN ERBAKANIN HER HAREKETİ DOĞRUMU  EĞER HER HAREKETİ DOĞRUYSA MİLLET NEDEN TEK BAŞINA İKTİDAR YAPMADI İYİ BE SEN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMA ABD Yİ AVRUPA YI SUÇLA İSRAİLİ SUÇLA YANLIŞ ANLAŞILMASIN BEN YUKARIDAKİLERİN TARAFTARI DEĞİLİM KARŞITIYIM AMA SADECE ÇATMAKLA ONU BUNU SUÇLAMAKLA  ADAMI BAŞBAKAN YAPMIYORLAR SORARIM SİZE TÜRK SEÇMENİNİN EN AZ % 70 MÜSLÜMAN ONUN DA KOLAYINI BULMUŞLAR KENDİLERİNE OY VERMEYENLERİ SUÇLUYORLAR KENDİLERİNİ SORGUYA ÇEKMEDEN KARŞIYI SUÇLAMA KOLAYCILIĞINA KAÇIYORLAR ZATEN TÜRKİYEDEKİ MUHALEFET PARTİLERİNİN ORTAK ÖZELLİĞİ KENDİLERİNİ SORGULAMADAN KARŞIYI SUÇLAMA KOLAYCILIĞINA KAÇMAK BEN ŞAHSEN NUMAN KURTULMUŞU DESTEKLİYORUM EĞER BİR DAHA KONGRE YAPILIP NUMAN KURTULMUŞUN YERİNE BAŞKASINI GEÇİRİRLERSE YA DA KURTULMUŞ KENDİ EKİBİYLE ÇALIŞAMAZS BIRAKIN İKTİDAR OLMAYI MECLİSE GİRMELERİNİ ANCAK RÜYALARINDA GÖRÜRLER

From: yakupmusa@hotmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: [anadoluhaber] KURTULMUŞ Kendi Ekibini mi Kuruyor?
Date: Sun, 18 Jul 2010 13:32:30 +0300

KURTULMUŞ KENDİ EKİBİNİ Mİ KURUYOR?

 

 

 

            Eski Saadet Partisi (SP) milletvekili Mukadder BAŞEĞMEZ; KURTULMUŞ’un kendi ekibini kurduğuna dair bilgiler verdi. İSTANBUL eski milletvekili Mukadder BAŞEĞMEZ ile  olağanüstü kongre öncesi SP’de yaşananan ERBAKAN-KURTULMUŞ tartışmaları üzerine Aydınlık Dergisi bir röportaj gerçekleştirdi. BAŞEĞMEZ şu anda partide bir görevinin olmadığını ve kongrede kendisine herhangi bir görev verilmesi halinde üzerine düşeni yapacağını ifade etmiştir.

 

            Aydınlık ve BAŞEĞMEZ’in soru cevap röportajını aşağıda olduğu gibi yayınlıyorum.

 

            Aydınlık : SP Genel Başkanı Numan KURTULMUŞ’un “ERBAKAN’ın vesayetine son vereceğiz” gibi açıklamalarda bulunması ve ERBAKAN ekibinin KURTULMUŞ’a yönelik tepkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

            Mukadder BAŞEĞMEZ : Saadet Partisi içinde ERBAKAN hocanın öğrencileri ve Numan KURTULMUŞ’çular gibi keskin bir ayrım vardır diyemeyiz. Kamuoyu olan biteni iyi takip ediyor ve iki başlı yönetimleri tasvip etmiyor. Bu açıdan herkes kendi ekibiyle daha rahat bir çalışma içine girmeyi  arzuluyor ve kendi ekibini kuruyor. SP Genel Başkanı Numan KURTULMUŞ’ta kendi ekibini kuruyor.

 

            Aydınlık : Kamuoyunda Numan KURTULMUŞ’un yönteminin Milli Görüşle yollarının ayrıştığı konuşuluyor. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz?

 

            BAŞEĞMEZ : Elbetteki Numan KURTULMUŞ’un yönetim anlayışı ve söylemleri öncekilere göre farklıdır. Saadet Partisi’nin gerçekleştireceği bu yeni kongre İnşaAllah toplumun beklentilerine cevap verecek yeni bir umut oluşturacak.

 

            Aydınlık : El-Aziz Gazetesinde yer alan KURTULMUŞ ekibine tepki yazılarına ve Milli Gazetede artık Numan KURTULMUŞ’un sözünün geçtiği yorumlarına nasıl bakıyorsunuz?

 

            Başeğmez : Onların ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum doğrusu. Milli Gazete, Saadet Partisi’nin İsrail’e tepki mitingine az yer ayırıyorsa, bundan Numan KURTULMUŞ’u sorunlu tutamayız. Milli Gazeteyi Sayın Numan KURTULMUŞ yönetmiyor çünkü.

 

            Büyük kongre yapıldı, bu yapılan röportaj büyük kongre öncesine aittir. Tahminimiz gibi artık ERBAKAN hoca ile KURTULMUŞ tarafları arasında bir mücadele söz konusudur. Bu saklanamaz bir gerçektir. Elbette her lider kendi istediği liste/kişiler ile çalışmak isteyecektir. Ama Saadet Partisi’ndeki durum farklıdır. Öteki partiler gibi değildir. 1969 senesinde ilk kurulduğundan itibaren Milli Görüş çizgisinde yürümüş, halktan o şekilde oy almış bu davanın yolunda gitmiştir. Eğer Sayın KURTULMUŞ Milli Görüş çizgisinden ayrılacaksa AKP’nin yaptığı gibi partiden ayrılır, kendisi gibi düşünen, kitle partisi olmayı isteyen daha doğrusu AKP gibi olmak istiyorsa başka bir parti kurar ve yoluna devam eder.

 

            Lütfen Milli Görüşçülerin partisine kendi siyasi hırsları için zarar vermesinler. Bu parti halkın partisidir. TÜRKİYE’nin bu Milli Görüş iktidarına/partisine zaruri ihtiyacı vardır.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

18.07.2010



Yeni Windows 7: Size en uygun bilgisayarı bulun. Daha fazla bilgi edinin.
--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin


Yeni Windows 7: Size en uygun bilgisayarı bulun. Daha fazla bilgi edinin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.