Re: [anadoluhaber] Türk Kimdir? Cevap

Osmanlının Tüm evrakını ve arşivlerini kilosu beş kuruştan hurda kağıt diye Bulgaristanda kalan sabataist ve yahudilere sattılar. Mubadelede de Selanik yahudilerini müsliman diye getirdiler. Onlar Bulgarşstandaki arşivleri sayesinde kim kimdir ve kendilerindendir biliyorlar. Biz ise bilmiyoruz. Bu yüzden onlar organize ve bizler dağınığız. Türkiye kripto Yahudilerin Masonların ve içimizden devşirdikleri devşirmelerin elinde. Bu yüzden bunların çoğu zaten milletimizin gizli düşmanları. Birde devşirmeleri varki menfaat yuları ile kendilerine bağlı. Eğer yeteri kadar dikkatli davranmazsak ört ki ölem.
Neyseki uyanış hızlanıyor.
Selamlar.

27 Temmuz 2010 14:36 tarihinde YAŞAR TOPTAŞ <yt1958@hotmail.com> yazdı:
SAYIN AHMET DOĞAN ŞİMŞEK YAZINIZI  OKUDUM SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM YAZIŞTIĞINIZ KİŞİ HAKKINDA DOĞRUSU ŞU SORUYU KENDİME SORMAKTAN EDEMİYORUM ACABA PROF.DR.MEHMET ALİ KÖRPINAR FAŞİST FİKİRLİ Mİ DİYE AKLIMA GELDİ TÜRKİYEDE İSLAMDAN ARINDIRILMIŞ MİLLİYETÇİLİK OLSA OLSA FAŞİSTLİKTİR  ÇÜNKÜ TÜRKLER KENDİ BENLİKLERİNİ İSLAMİYETE BORÇLUDURLAR
 

From: ahmetdogan.simsek@gmail.com
Date: Fri, 23 Jul 2010 00:01:59 +0300
Subject: [anadoluhaber] Türk Kimdir? Cevap


Cevaplar satırlarınızın arasındadır.

TÜRK KİMDİR ?

Son günlerde klasik milliyetçilik anlayışı ile Türk kimliği hakkında
çeşitli yorumlar ve tartışmalar yapılmaktadır. Sanki birileri bu
tartışmaları bilerek ortaya atmakta ve yok yere zamanımızı ve gündemimizi
meşgul etmektedirler. Bazen bu tartışmalar kırıcı olmakta ve hatta bu kısır
tartışmaların dozu giderek artmakta, huzur bozucu olmaktadır.

Artık bu tartışmalar son bulmalıdır. Demokratik milliyetçilik
anlayışı içinde "Türk kimdir?" sorusuna verecek yanıtlarımız çoktur.
Örneğin:

- Ülkemiz demirbaşlarının üç kuruş on paraya elden çıkarılmasına
karşıysan,

Türk'sün sen,

 

Ama Türkiye de  tabii kaynaklar devlete aittir kuralı ile Türkiye de altından petrole kadar araştırma hakkı verilenlerin hep yabancı firmalar olduğunu ve bu yüzden ülkemizin Atatürk’ün ölümünden sonra yabancı şirketler tarafından parsellendiğini ve petrol ve maden arama alanlarının en yüksek verim alınacak yerlerin yabancılarca kiralanmış olduğunu unutmamalıyız.  Yabancıların tasarrufuna verilmiş bölgelerin arama yapılmadan öylece parçalanmamıza kadar bekletildiğini, Vatandaşlarımıza ise asla arama ruhsatı verilmediğini söyler ve bu işin bu günün hükümetlerinin değil devlet uzun yıllardır kurulu düzeninin bir marifeti olduğunu söylemek zorundayız. Bunları konuşursan Türk değilsin mi diyeceğiz. Biliyor musunuz? Çatılarımızdaki güneşle su ısıtma aygıtlarımız aslında devletin güneşini çalma suçudur. Hepimizi hapse götürebilir ama artık yol olduğundan, uyanmayalım diye soruşturma uygulanmamaktadır. Tarlanızdan petrol fışkırsa tarlanız, asli sahibi devlet tarafından ya geri alınır yada o petrol fışkıran yer kapatılarak tarlanız işe yaramaz bir şekilde sizde kalır. Ama asla işlet ve vergisini ver denilmez.

- Ülkemizin iç işlerine karışan AB ülke büyükelçilerine karşı tepki
duyuyorsan,

Türk'sün sen,

 

Ama Ülkenin ABD’nin emrindeki askeri, mülki, yargı bürokrasisine ve ABD emrinde ihtilal yapılıp vatandaşların bir birlerine öldürtülmesine karşı çıkar bağımsız ve adil yargılama hakkından söz edip hak aramaya kalkarsan Demek ki Türk değilsinmi diyeceğiz.

- AB'ye üye olacağız umudu ile ulusal bağımsızlığımızı tehlikeye
koyacak tavizlere
karşıysan,

Türk'sün sen,

 

NATO ve ABD den bağımsızlaşıp dünya devletlerinin uyguladığı hukuki hakları vermeyen ihtilal ile devleti ele geçirmiş olan çetelere karşı çıkar teslim olmayı kabul etmezsen Türk değilsin.

- Kıbrıs, Ege Adaları gibi ülkemizin geleceği için hayati önem arz
eden konularda
VER KURTUL'a karşıysan,

Türk'sün sen,

 

Ama Kıbrıs’a çıkabilmemiz için hayatını ortaya koyup Kıbrıs’ta garantörlük hakkını sökerek Avrupa’dan koparmış olan Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ı Bu anlaşma ve ABD ye rağmen bağımsızlaşmak için Ruslarla görüşmekten ve ABD’ye boyun eğmediği için başına neler geldiğini biliyoruz.  ABD’nin yaptırdığı ihtilal ile ordunun milliyetçi kesimi olarak 2/3 personelini ve üniversitelerden milli değerleri olan öğretim üyelerini kovan ve başbakan ve arkadaşlarını asan ihanet ehlini kınarsan, eleştirirsen hatta vatana hıyanetle suçlarsan sen Türk değilsin mi diyeceğiz.

 

- Ümmetcilik isteklerini, ılımlı İslam kavramı icinde benimsetmeye
çalışan ve bu konuda
emperyalist ülkelerle işbirliği yapanlara karşıysan,

Türk'sün sen,

 

Ama ben ve milletim zaten Müslüman’ız bu ne biçim laf senin şimdi ağzını yırtmayayım. Elbette Ümmeti Muhammed’den her Türk kökenli vatandaşımız gibi bir Müslüman’ım ve Hıristiyan ya da Yahudi’yim de demeyeceğim zaten tüm Türk milletinin azınlıklar tanımlaması dışında kalan kahir ekseriyeti de benim gibi Ümmeti Muhammed’den ve Müslüman’dır dersen sen Türk değilsin mi diyeceğiz.

- Laik ve demokratik Cumhuriyetimize sahip çıkıyorsan,

Türk'sün sen,

 

Laiklik devlet ile dinin ayrışması ve dinin devlete devletinde dinlere insanların yaşam tarzlarına karışma hakkı yoktur. Anlamını keyfince yorup sonrada kendi yorumunla Müslüman Türk mahallesinde salyangoz satmayı bırak. Laiklik kelimesine Türkçe de bir karşılık yok. Çünkü laikliği uygulayanlar onu bizden öğrendiler bu sözü  dil bilimci ve sosyologlardan ve ilgili diplomatik misyonlardan bir heyete doğru dürüst tercüme ettir de sonra konuş üstelik demokrasiye karşı olanlar dine de karşı olan kesimlerdir kendi vasıflarını bize yükleme derse sen Türk değilsin mi diyeceğiz..

 

- Ülkemizin birlik ve beraberliği için çalışıyorsan,

Türk'sün sen,

 

Bu lafla olmuyor gel sen bu milletin dinine karışmaktan vazgeç bizde sizin yaşam tarzınıza karışmaktan zaten çoktan vazgeçtik kavgayı bırakıp kucaklaşalım derse hayır sen benim dediklerimi yapmazsan ve eşeklik edip kafa tutar hala Müslüman olduğunu söyler bildiğin gibi yaşamakta ısrar edersen senin dediğin gibi birlik olamayız sen eşek olacaksın ben sana bineceğim dersen ve o da sana hadi lan derse sen Türk değilsin mi diyeceğiz.

 

- Ülke bütünlüğünü korumak uğruna gerektiğinde canını verecek kadar
bu ülkeyi
seviyorsan,

Türk'sün sen,

 

Oda evet seviyorum ve canımı da veriyorum. Sen benim anamı bacımı başörtülü diye okula bile sokmuyorsun. Hep ben mi öleceğim lan git birazda sen öl benim bacım okusun derse sen Türk değilsin mi diyeceğiz.

- Siyasi rant kazanmak uğruna, kutsal dinimizi siyasete alet edenlere
karşıysan,

Türk'sün sen,

 

O da bu maskaralık sözleri sen uyduruyorsun. Mutlaka bir yerlerden rant da yediğinden böyle düşünüyorsun. Be adam benim evim gece kondu anam köylü babam amele işçi ya da küçük memur. Rant yiyenler bu sözleri söylemekten utanmayanlar gibi iyi kötü bir yerlerde geçimini daha kolay söyleyenlerdir. Bir daha bana iftira edersen canını yakarım bak derse vay gerici sen Türk değilsin mi diyeceğiz.

- Siyaset-Ticare

t-Bürokrat-Mayfa işbirliği içinde ülkemizi soyanlara
karşıysan,

Türk'sün sen,

 

Karşıyım ve ümmeti Muhammed’den bir Müslüman’ım safkan da Türküm derse yukarıdaki ümmetçi maddesi maskaralığını yazanlar olarak hayır sen Türk değilsin mi diyeceğiz.

- Borç yiğidin kamçısıdır mantığı ile ülkemizi gırtlağına kadar borca
sokanlara karşıysan,

Türk'sün sen,

 

Tabii ki karşıyım. Bu yüzden bizleri IMF e, ABD ye batıya gırtlağımıza kadar borca sokup kapı kapı sıcak para dilenlerden seçimle kendimizi kan dökmeden kurtardık. Elli yıldır bizleri esir alan IMF i ülkeden kovduk kimseden de artık borç istemiyoruz. Bu Yüzden bu hükümeti destekliyor ve bizleri batırmış olanları da lanetliyorum. Demek ki bakın bu konuda anlaşabildik derse.  Anlaşamadık  IMF i kovanlara karşı değilsen sen Türk değilsin mi diyeceğiz.

- Ekonomimizi IMF emrine sokarak, işçi-memur-çiftci-emekli düşmanı
olanlara karşıysan,

Türk'sün sen,

 

Bak gene anlaştık demek ki Türküm ben derse, ne diyeceğiz.

- Kadın haklarını koruyup, onlara her alanda saygı gösterip, medeni
ve siyasi haklarını
kullanmalarına destek veriyorsan,

Türk'sün sen,

 

Vermez olur muyum? Bu yüzden zaten yeni anayasa değişikliğinde kadınlara pozitif ayrımcılık maddesi de olduğu için evet diyeceğim derse ne diyeceğiz.

- Yüce önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dahice uygulamaya koyduğu
ilke ve
devrimlerine sahip çıkıyorsan,

Türk'sün sen,

 

Devrim değil inkılaplar dersen anlaşabiliriz. İnkılap her şeyin kendi istidadında doğal değişime uğramasıdır. Tırtılın kelebeğe dönüşmesi, Mutlakıyetin Cumhuriyete dönüşmesi gibi değişimlerdir. Devrim sadece devirmektir. Devrilen ve yok olanın yerinin nasıl doldurulacağını umursamadan devirmektir. Böyle uyduruk tercümeler ile tuzaklar kuracağına Atatürk’ü  dışa bağımlı Mason localarını kapattı diye kimlerin öldürdüğünü yargıya taşırsan anlaşa biliriz derse ne diyeceğiz.

- En önemlisi ulusal marşımız söylenirken, hemen gururla eşlik
edebiliyorsan, bağımsızlık
sembolu bayrağımız göndere çekilirken gözlerin dolacak şekilde
duygulanabiliyorsan,

Türk'sün sen,

 

İstiklal maşımızı okurken nasıl duygulanmam ve canımı ortaya koyup onu ve şehit kanları ile boyanmış bayrağımı, Şu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli, ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli derken nasıl gözlerim yaşarmaz. Ama sende Şu ezanların dinin temeli ve milletimin de Müslüman olduğunu unutmayacak ve ikide birde Ümmetçi falan gibi ukalalıklar yapmayacaksın. Üstelik  ben zaten Türküm de seninde Türk olduğuna inanabilirim derse ne diyeceksin.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYEBİLENE !

Ben bu sözü desem de Türküm demesem de Türküm. En iyisi siz bu sözü Yalandan Türküm deyip sonrada Türkün dinini imamını sorgulamaya kalkışan ne idiği belirsiz olanlara sorun derse en iyisi susup hiç bir şey demeyeceğiz. Yoksa kafası atarsa Türkün karşısında durulmaz.

Sevgi ve saygılarımla.

Prof. Dr. Mehmet Ali KÖRPINAR

 

Bilmukabele

Bizden de Saygı ve selamlar. Dersem selamımı alır mısınız? Çünkü umuyorum sizde Türksünüzdür. Türk iseniz büyük ihtimalle de Türklerin çoğu gibi Müslüman ve Ümmeti Muhammed den olmalısınız. Eğer sadece Türküm demekle Mutlu olan veya mutlu olduğunu söyleyen vatandaşlardansanız.

Biz Türkler bile fitne çıkmasın diye Türkü tarif etmeye kalkışmazken, sizler Türkü Tarif etmeyi mutlaka bırakmalısınız. Dini ile yaşamı ile Türk nasıl istiyorsa onu yapandır. Yasaklar onu kışkırtır. Kimseyi kışkırtmayalım. Türküm diyenlerde böylece rahatsız edilmeden nasıl diliyorsa öyle kalsın birlikte kardeşçe dostça yaşayalım.

A.D.Şimşek

 


--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin


Windows 7: Gündelik işlerinizi basitleştirin. Size en uygun bilgisayarı bulun.

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.