[anadoluhaber] 14.Ağustos 2010 Kafkasya Bölgesi Son Güncel Haberleri

KE baş kadısı (yüksek yargıç ), Dağıstan Vilayeti Emir'i Seyfullah: ''Emir Dokku Ebu Osman tek meşru yöneticidir''

Hamd alemlerin Rabbi Allah'a, bütün Mücahidlerin Emiri Allah'ın Resulü (s.a.v)'ne, ailesine, ashabına ve Kıyamet Gününe kadar onun yolunu izleyenlere salat ve selam olsun. 

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Aslambek Vadalov Kafkasya Emirliği naibliği'nden (Emir Yardımcılığı) istifa etti

Emir Aslambek Vadalov Kafkasya Emirliği Emir naibliği (Emir Yardımcısı) görevinde istifa etti. Cep telefonuyla yapılmış olan kötü kalitede bir kayıtta yaptığı kısa açıklamada açıklama yapmaksızın istifasını açıkladı. 

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Kafkasya Emirliği İnguşetya vilayeti Valisi Emir Adem'in açıklaması

Hamd âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. Elçisi Hz. Muhammed'e (sav), ailesine, ashabına ve Kıyamet Gününe kadar O'nu takip edenlere salât ve selam olsun. 

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Rus kölelerinin çetebaşı Kadirov Mücahidlerin 'camiyi havaya uçurmak istediğini' iddia etti ve kendisi hakkında klibi yapan kişiyi öldürecek olan kimseye 500,000 $ ödül vereceğini vadetti

Çeçen kuklaların elebaşı Kadirov yerel bir köle TV'sinde Pazartesi günü, bir camiyi ve "Grozni City" diye adlandırılan alışveriş ve eğlence merkezini havaya uçuracaklarını iddia ettiği 2 Mücahidin Pazar günü başkent Cevherkale'de şehit edildiğini (inşa'Allah) söyledi.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

''İbrahim, ya haçı kaldır ya da pantolonu giy''

Çeçenya'daki Rus kölelerinin çete başı Kadırov beklenmedik bir şekilde bir ay tatile çıkacağını ve o dışarıdayken "parlamentonun" onun makamının adını…
haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Emir'e itaat ve onun etrafındaki uyuşmazlıklar hakkında

Hamd, âlemlerin rabbi olan Allah'a; salât ve selam O'nun nebisi Muhammed(s.a.v)'e, ailesine, ashabına ve bu fani dünya hayatının sonuna dek…
haberin devamı... www.shamilonline.org

****



--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.