[anadoluhaber] 28.Ağustos 2010 Kafkasya Bölgesi Son Güncel Haberleri

İşgalci Medya Duyurdu: Kabardey-Balkar'da Mücahidler ile FSB arasında Şiddetli Çatışma Var!

İşgalci medya kaynaklarından edinilen haberlere göre, Cuma akşamı (dün, 27.Ağustos) yerel saat ile 18.00 sıraları, Kafkasya Emirliği KBK (Kabardey-Balkar-Karaçay Birleşik Vilayeti) sektörü,Nalchik kenti merkezinde, MVD ve FSB güvenlik çeteleri içerde "militanların" saklandığı bahanesi ile bir eve operasyon başlattılar.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Vagabov'un 'veritabanı' mevcut değil. FSB yalan söylüyor

Dağıstan Emiri Şehit Seyfullah'ın ‘bir veritabanının' ele geçirildiği iddiası yaygın bir şekilde Rus işgalcileri tarafından duyurulduktan sonra, FSB bu ‘veritabanı' sayesinde 9 Mücahid ve Emir Seyfullah'ın 3 halefinin öldürüldüğünü duyurdu.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Dağıstan İşgalcilerin Medyası; 5 Mücahidin Öldürüldüğü İddia Edildi

Shamilonline'nin işgalci Rusya yandaş medyasından elde ettiği  verilere göre;  27 ve 28.Ağustos günlerinde Dağıstan bölgesinde, Amir Sayfullah'ın (şehid insh'Allah) komutasındaki Mücahid gurubundan 5 mücahidin öldürüldüğü iddia edildi.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Dağıstan; Bölge Seçim Komisyonu Başkanı Mürted Öldürüldü

Dağıstan Khasavyurt bölgesi Novolakskiy kasabası bölge seçim komisyonu başkanı Dadzhimurad Suleimanov silahlı bir saldırı sonucu öldürüldü.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.