[anadoluhaber] BTP BAŞ,MP EDİBALİ, HEPAR PAMUKOĞLU Neden Hayır Demektedir?

BTP BAŞ, MP EDİBALİ, HEPAR PAMUKOĞLU NEDEN HAYIR DEMEKTEDİR?

 

Şu an yazımı yazarken Hak ve Eşitlik Partisi’nin resmi internet sitesi açık bulunmaktadır. Bildiğiniz üzere Genle Başkanlığını Osman Pamukoğlu yürütmektedir. Bu zatı sevmemek mümkün gözükmemektedir. Kendinize bir iyilik yapın ve sitede çalan müziği bir dinleyin.

 

 Kanı kaynatan bir müzik! Vallahi bir dinleyebilmek için siteden çıkıp bir daha girdim. Vay anam vay! Genel Başkanın kendisi “ Milletine Hayırsıza Sandıkta da Hayır” demektedir. Zaten müziği dinleyenin evet demesi mümkün gözükmemektedir.

 

Millet Partisi ve Genel Başkanı Edip Edibali ise “Anayasa Değişiklik Paketi Ülke için Vahim Tehlikeler Taşıyor” demektedir. Kendisiyle veya bildiğim kadarıyla Partisinden her hangi bir yetkiliyle tanışmam mümkün olmadı. Resmi internet sitesin deki İslam Rönesans’ını Yöneten Muhteşem Türkiye yazısına burada da dikkat çekmek istemekteyim.

 

Bağımsız Türkiye Partisi ve Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın ise samimi içten bir şekil de yürüyüş ve adımları dikkatlerden kaçmamalıdır. Kendisi “Var Gücümüzle “HAYIR” diyelim demektedir. Anlayabildiğim kadarıyla kendisi 28 Şubatın gerçek mağduruymuş. Ve özellikle bu Mukaddes Ayda kendisinden ve Yaradan’ımızdan mesajlar veren Mesaj TV’yi izlemenizi ve kanal ayarlarınızda bulundurmanız önem arz etmektedir.

 

Ülkemiz de bu derece de candan bu derece kararlı Genel Başkanların ve Partilerin bulunduğunu görmek beni bayağı bir sevindirmiş bulunmaktadır. Millet ve Büyük Türkiye’den bahseden bu kişiler aynı zamanda da Yaradan’ımızdan da bahsetmektedir.

 

Gerçek Hakikatin yolunda ilerleyeceklerinden hiçbir şüphemin bulunmadığı bu kişilerin lütfen resmi internet sitelerine girip bir göz atın. Onlarla ruh ikizi olduğunuzu görecek ve onlarla bütünleşeceksiniz.

 

DP Demokrat Parti’den 29 Mart 2009 tarihindeki Yerel Seçimlerin de Mersin Büyükşehir’e bağlı Toroslar İlçesinden Belediye Başkan adayı olmuş ve siyaset Sahnesine girmiş bulunmaktaydım.

 

Siyaset bana göre değildi. Adını zikrettiğim Partiler gibi doğruluğu ve erdemi hedef almış kendince bir yaşam savaşıydı bizimkisi. Beden olmayanı aday olmazdan da önce severken gene de ön yargıyı düşüncelerim den atamazdım. Mesele Türk, Kürt, Alevi, Çeçen, Uygur Türkü, İnguşyalı, Gürcü, Abazyalı, Çerkez, Özbek meselesi değildi. Tüm bunlar kanımda ve canımdaydı.

 

Bugün için önyargılarımdan sıyrılmış ve Doğu Türkistanlı olan Uygur Türklerini gene Uygur Türklerinden daha çok Alevi’yi de kendimden daha çok sevmiş bir duruma gelmiş bulunmaktayımdır.

Diyorum ki “ Hiç devir ve zaman da Doğu Türkistan, Çeçenistan ve Filistin’deki kardeşlerimizin durumuna düşmedik. Düşürülmek için bin bir gayretle çalışılmaktaysa da dün ne Urfa’mıza düşen Amerikan füzelerini, Dün ne Mehmetçiklerimize giydirilen çuvalları, Dün ne Hatay Dört Yolda kardeşin kardeşe düşürülmeye çalışıldığı anları, Dün ve bugün ve gene yarın olacağı gibi Yaradan’ımızın yolundan ayrı düşüp bize Kitabımız olan Kuran’ı parayla satanları unutmayacağız. Kararımız Hayırken yolumuz da Bütünlük yolumuz da birliktelik yolumuzda Gerçek Hakkın yolu olacaktır. Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.