[anadoluhaber] Evet paniği

Evet paniği
Yapılan istatistiklerde evet oylarının fazla çıkmaya başlaması şer cephesini endişelendirmeye başlamıştır. Bu yüzden şimdiden hem Evetlerdeki yükselişi durdurmak hem de evet çıkması halinde bahane üretip itiraz yollarını açık tutmak için bir yandan seçim ve sayım hilelerinden söz edilerek Bilgisayarlarda yapılacak oyunlar ile evet oylarının olduğundan fazla gösterileceği haberleri pompalanırken. Bir yandan da BDP’nin MHP ile aynı kulvarda koşmasının izah edilemeyen her iki partinin de tek merkezden talimat almış oldukları konusundaki düşünceler bulandırmak için Apo’nun son günlerde boykottan vazgeçtiği haberlerine sığınıp zaten BDP’nin oyun oynadığı ve aslında AKP ile aynı kulvarda koştuğu iddiaları pompalanıp basın ve internette yazılıp çizilmeye başlanmıştır. Bu haberler ile zihinler bulandırılıp Hukuk devleti ve demokrasi girişimleri akamete uğratılarak ülkemizdeki Siyonist ve batı destekli kriptolar ve devşirmelerin vesayet rejimi önümüze açılan bu şansın reddi ile belki yarım asır daha ileriye atılmak istenmektedir. Tabii ki yarım asır sonrada artık bu bölgede bir Türkiye’den bahis etmek imkânsız olacaktır.  Öncelikle artık son olaylar ile zaten gizlenemeyen bir konu olarak, PKK ülkemizdeki kurulu düzenin PKK’sıdır.

Kürt vatandaşların Apo ya rağmen sandığa gideceği ve Evet oylarını kullanacakların boykota katılmayacağı anlaşılmakta bu yüzden evetlerin fazla çıkacağı anlaşılınca ve evet çıktıktan sonra Apo’nun Kürtler üzerindeki itibarı, dolayısı ile Apo’yu kullanan iç derin güçler ve dış güçlerinde en önemli kozları işlevini yitirecek ellerindeki PKK kozunun değeri sıfırlanacaktır. Çünkü boykot kararına kimsenin uymayacağı anlaşılmış Kürtlerin APO ya rağmen sandık başına gidip çoğunluğunun evet diyecekleri, boykot edip gitmeyecek olanlarında zaten hayırcılar olduklarından, boykotun amacının tersine işleyeceği anlaşıldığından. Madem evet çiler boykota uymayıp sandığa gidecektir o halde bırakalım da hayırcılar da gitsin denilmiştir. Sebeplerden birisi budur. Diğeri ise PKK’nın eylemlerinin Jandarma ve askeri birlikler ile yani askeriyemizin içindeki gladio ile ortak hareket ettiği yeteri kadar deşifre olmuştur. Bazen de PKK adına doğrudan Jitem organizesi olduğu son olaylarda gerek İskenderun Hatay hattı gerekse Heronlardan çekilen görüntüler ile anlaşılmış ve evet çıkması halinde yeni düzende Jitem, Gladio, İsrail, PKK işbirliğini ortaya çıkarmanın çok kolay olacağı da iyice anlaşılmaktadır. Ordu içindeki geleneksel İsrail yandaşlarının ordumuzdan temelli tasfiye edilmesi ihtimali ortaya çıktığından yeni bir manevra ile PKK sanki aslında şer koalisyonunun yanında değil de AKP’nin yanda imiş gibi bir hava verilerek Şer cephesinin AKP merkezli gibi gösterilmesi düşünülmüş ve APO ya taktik değiştirt ilmiştir. PKK Ülkemizdeki derin güçlerin imalatıdır. Ve derin güçler tarafından kullanılarak sanki gerçekten bir Kürt Türk savaşı varmış gibi gösterilip derin çetelerin ellerinin kuvvetlendirilmesinde kullanılmaktadır. General Saldıray Berk'in bulunduğu yerdeki bölge savcısı ile işbirliği halinde PKK bölgesinde yoktan irtica tehdidi oluşturmaya çalışması tıpkı 28 Şubatta PKK’yı tehdit olmaktan çıkartıp birinci tehdit irticadır şeklindeki İsrail’i kollayanlar koalisyonunun yaptığı ihanetin aynısıdır. PKK olayının her çözüm yolu açıldığında 33 Er olayı ve diğer olayların ve Habur olayının derin güçler tarafından yapıldığı ve Hudson toplantısında Amerikalıların tüm PKK üst düzey yöneticilerinin derdest edilip bize teslim edilmesi teklifine oradaki GKB’ dan bağımsız karar vermesi imkansız iki sözde Türk generalinin aman sakın ha bu AKP ye yarar diyerek geleneksel olarak PKK’yı korudukları ve teslimi önledikleri de hatırlardadır.

Artık halkımız bunları daha az anlasa da aydınlarımızın bu gereksiz şartlanmalar ile düşünmekten vazgeçmeleri gerekmektedir. Aydınlarımız yanlış yerde durduğu için şer ekseni daima ülkemizde kan dökerek ayakta durmakta ve hukuk işletilememektedir. Evet demesi beklenen MHP, BDP gibi bazı partilerin dizginleri aynı derin merkezin elinde olmasa tabanları ile bu derece ters düşüp Erkan Mumcu ve Mehmet Ağar’ın Cumhur başkanı seçiminde Meclise girmeyerek düştükleri durumuna düşerek partilerinin yok olması gibi aynı durma düşürüp ileri de onların partileri gibi yok edecek şekilde Anayasa değişikliğine Hayır demek zorunda kalarak şer ittifakında yer almaları zaten mümkün olamazdı. Zaten bu ve buna benzer durumlar yüzünden demokraside gelişememekte ve bölünmeye doğru bir sürükleniş başlamaktadır. Ertuğrul Özkök gibi uzun vadeli çalıştıkları için bölücülükleri fark edilemeyen gerçek bölücüler şimdiden birlikte yaşamaya mecbur muyuz diye yazılar yazmaya başlamışlardır.

Evet mecburuz. Çünkü küçülecek ve güç kaybedecek bir Türkiye’yi bu coğrafyada barındırmazlar. Çok daha küçük lokmalara bölüp yutarlar. İşte o zaman ABD nin elinden alınmış ve ABD deki neo con ların tükenmesinin sebebi olan başarısız kalarak Türkiye’ye kaptırdıkları ve artık Türkiye yararına değiştirilmiş BOP projesi yeniden İsrail ve ABD’nin eline geçer sonunda bitirilen biz oluruz. Bölgemizdeki asıl nihai örtülü savaşın İsrail ile Türkiye arasında yaşandığı unutulmamalıdır. Çünkü bu bölgenin doğal patronu daima Türkiye olmuştur. Türkiye parçalanmadan Büyük İsrail’in kurulup bölgeye patron olmasının da imkânı yoktur. Mevcut hukuksuzluk ve eşkıya hukuku ile ise Türkiye’nin devleti ebet müddet olarak yaşaması mümkün değildir.

A.D.Şimşek

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.