[anadoluhaber] Ramazan Ayı Şehadet Ayı: K.E.Dağıstan Sektörü Baş Kadısı Emir Seyfullah'ın Şehid (İnsh'Allah) Olduğu Bildirildi

Ramazan Ayı Şehadet Ayı: K.E.Dağıstan Sektörü Baş Kadısı Emir Seyfullah'ın Şehid (İnsh'Allah) Olduğu Bildirildi

Shamilonline'nin Kafkasya Emirliği Dağıstan sektörü haber kaynağı Guraba web sitesinden edindiği habere göre;  Kafkasya Emirliği Baş Kadısı,(yüksek yargıç ), Dağıstan Vilayeti valisi, Kafkasya Emirliği Silahlı Kuvvetleri Dağıstan Cephesi Emiri Seyfullah'ın şehid (insh'Allah) olduğu bildirildi.

Haber kaynağının verilerine göre, Dağıstan'ın Gunib köyünde bu sabah (21.Ağustos) şafak  vaktinde içinde 5 Mücahidin olduğu bildirilen bir evi kuşatan işgalci kafir çetesi ile bugün öğle saatlerine kadar devam eden silahlı çatışmada ev de bulunanlardan genç mücahid Abdulgafura Zakaryaev 'in babası Salahaddin Zakaryaev sabah 09.12 sıraları Dağıstan Mücahidleri bilgi ajansı ile telefon ile  kısa bir irtibat kurarak "işgalciler evin etrafını bloke etti ve oğlum şehid (insh'Allah) oldu" dedi. Ayrıca ev de Kafkasya Emirliği Baş Kadısı,(yüksek yargıç ), Dağıstan Vilayeti valisi, Kafkasya Emirliği Silahlı Kuvvetleri Dağıstan Cephesi Emiri Seyfullah'ın olduğu bildirildi. Salahaddin Zakaryaev'in telefonda duyurduğu son mesaj "ben yaralandım...hiç bir acı çekmiyorum.. ben cennete gideceğim !!!..." oldu.

İşgalci medya kaynakları işgalci FSB kafir çetelerinin sözcüsüne dayandırdığı haberi "Kafkasya Emirliği Dağıstan lideri -Magomed Ali Vagabov- öldürüldü" şeklinde duyuruldu. Kafkasya Emirliği Silahlı Kuvvetler Genel Karargahı Enformasyon bölümü henüz K.E.Dağıstan sektörü Gunib'te bugün şehid (insh'Allah) olan Mücahidler ile ilgili detaylı bilgileri teyid etmedi.

Bu arada bir başka şehid haberi de K.E.Dağıstan sektörü Khasav-yurt bölgesi Bamat-yurt (Bayram-Aul) 'dan geldi. işgalci medyanın iddiasına göre Dağıstan Bayram-Aul sektörü Emiri Rustam Mankiev ve onun arkadaşı bir mücahid, kafir çetesi ile girdikleri silahlı çatışmada şehid (insh'Allah) oldular. 

İşagci kafirlerin yandaş medyasının duyurduğu bir başka haber de; dün gece (20.Ağustos) yerel saat ile 23.00 sıraları Khasav-yurt bölgesi Göksulator köyü civarında içinde 4 sivil yolcu bulunan 2 binek tipi otomobile işgalci kafir çetesi otomatik silahlarla ateş açtılar ve içindeki yolcuları öldürdüler ve daha sonra otomobilde bulunanları "militan" ilan ettiler. 

ShamilOnline.org


--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.