[anadoluhaber] Ülkücüler MHP Bugün Sahiplenilmelidir Mersin İçel Burak Canlı

 

 

 

ÜLKÜCÜLER MHP BUGÜN SAHİPLENİLMELİDİR

 

Sevgili dostlarım inanın ki hafta sonları ev de kalmak dileğinde olmayan birisiyim. Hangi kanalı açsam Sayın Devlet Bahçeli için ağza alınmayacak kelimeleri ağzına alan, kendilerine saygı duyulmasını sağlayamayan ve bunun yanında da Devlet dâhil ona bağlı her bir kurumun saygınlığını yitirmesini sağlayan Bakanların dahi her bir yer de yuhalanmasına yol açan bir Ülke haline geldik.

 

Ülküdaşlar biliyorum istekleriniz bulunmakta. Biliyorum ki küskülükleriniz bulunmakta. Ben kendim dahi Sayın Bahçeli’nin istifa etmesi dileğindeydim. Gençlik yıllarımdan beridir her bir daim ona ve yol aldıklarına karşı muhaliftim.

 

Ama buraya kadar! Dur diyin. Sayın Bahçeli’nin yalnız olmadığını ve Türklerin hafife alınamayacağını gösterin. Gerekirse kanınızın son damlasına kadar hayır deyin. Gerekirse tüm yorganları getirin ve yakın. Roma’yı bir günde inşa edin.

 

Ama Türkleri ve Türklüğü aşağılamalarına iyi veya kötü olan Sayın Devlet Bahçeli’yi yok saymalarına müdahale edin. Terbiyesiz ve samimiyetsiz bir şekil de Ülkücülerle oyun oynamaya çalışan zihniyet beni de aradı.

 

Cevabım hayırdır. Kanmayın. Bu satılmış ve satanlarla yol almayın. Yetti artık. Türklere uygulanan zulme son! Türkler dün demir parmaklıklar arasındaydı bugün de demir parmaklıklar arasındadır.

 

Dönüp bir bakın Silivri’ye. Orada göreceğiniz şey Türklere uygulanan zulümdür. Zalimliktir. Beğenseniz de beğenmeseniz de ister içeride ister ise de dışarıda bulunun Ama unutmayın gün bugündür.

 

Günün adı MHP’ye sahip çıkma günüdür. Günün adı Sayın Devlet Bahçeli’ye sahip çıkma günüdür. Gün adı Türk Günüdür. Günün adı Türklerin Kurtuluş günü olacaktır. Ya bu zalimler altında inim, inim inleyeceğiz ya da mücadele verip üzerimize düşen görevimizi icra edeceğiz.

 

Yazıyı okuyan CHP’lilere deyişim bulunmaktadır. Ki bunun için de ayrı bir yazı kaleme alacağım. Lakin Bilinmelidir ki hiç bir Türk Tunceli İlimizle dalga geçmemiş ve hiçbir MHP’li de Alevileri yok saymamıştır. Ve diyorum ki hiçbir şey tam değilse bile Tunceli için hayır. Alevi için hayır. Ülkücülük için hayır. Hayır demek son görevimiz olacaksa dahi bugün için hayır diyelim. Türkler eğilmeyecek ve Türkler zulme baş kaldıracaktır. Türkler bugün ve şimdi, Devlet Bahçeli’ye, MHP’ye, Ülkücülüğe, Devlete, Millete, Birlikteliğe sahip çıkacaktır.

                                                                                                                

Son nefesime kadar Bağımsız Çeçenistan için mücadele verecek ve Doğu Türkistan’ın mutluluğu için çalışacağım. Bunları yaparken Filistin kalbim de yaşacak ve diğer Allah Yolundaymış gibi yapan Şeytanlara kanmayacağım. Allah Büyüktür. Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.