[anadoluhaber] Yargılarımızı değiştirdi bu yargı.(Sitemiz yazarı Hasan Ahmet Evliyaoğlu yazdı)

Hasan A. Evliya

26 Ağustos 2010, 07:05

Hasan Ahmet Evliyaoğlu   

Yargılarımızı değiştirdi ve geliştirdi bu yargı. Yüksek duygularımızı zedeledi. Adalet duygularımızı imha etti. Yok, etti bütün iyilik duygularımızın içine. Adalet, atalet içine girdi. Tuz koktu dedirtti insana. Tuz koktuysa; memleket mi kalırdı?

Bütün terörü besleyen unsuru gördü halkımız. Orduya verilen darbe yapma cesaretini de gördü. Ayırımcılığı hissetti iliklerinde. Gözlerine battı bir çöp gibi yargı. Yargı besledi kargayı, kargada oydu milletin manevi hassasiyeti, milli duygularını. Ama bitiremedi kargalar leş diye üşüştükleri vatanı. Vatan ayağa kalktı, attı bastonunu eline verenin kafasına. Mahcup bir eda gibi gelirken referandum. Amerikalı zencilerin hürriyeti istemeyişleri aklıma geldi. “Hayır” sesleri, korku rejimini pompalayanların vesayeti esaret kıldıkları argümanları oldu hep.

Geçmişe ait ne varsa inkâr edildi. Geleceğe ait ne varsa onlara da şimdi hayır dedi aynı zevatlar. İnkâr psikolojisi ile uydurma bir devlet ve bir Milet oluşturdu emperyalist işbirlikçileri. Eskiden Osmanlıydı herkes. Şimdi Kürt var, Türk var… Ayrışımın, parçalamanın en güzel vahşetini vesayetçiler yaptı bu ülke de. Yargını desteğinde ki darbeciler; akla ziyan işkenceler ve öldürmelerle halkı sindirdiler. Pusuları, öldürmeleri bile kutsaldı onların. Çünkü rejim onlarındı. Onlar kurtarmıştı bu milleti geçmişten, gericilikten.. ve şimdi gelecekten kurtarma zamanıydı. Ve Hayır diyor aynı zevatın mirasyedi çocukları. Halka rağmen halkçı geçinenleri… Halka rağmen iktidar devşirdiler. Halk onlara iktidar vermedi, despotluklarından sonra… Ama onların despotluğu bitmedi, iktidar oldular hep vesayetle, orduyla, yargıyla, medyayla…

Halk anladı onların ne mal olduğunu, zaten biliyordu da… Ama arifdi halk; hır çıksın istemezdi. Sessizdi, nezaket sahibiydi, dedeleri şehit olmuştu nerdeyse her bir  ailenin.. .

Despotlar kurtarıcıydı. Onların varisleri de bugün kurtarıcılarıyla kutsadılar kendilerini ve devletlerini…

Devamını Okuyun>>>

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.