[anadoluhaber] 5.Eylül.2010 Kafkasya Bölgesinden Son güncel haberler

Dağıstan, TemirHanShura: Rus Askeri Üssüne Şehadet Saldırısı, Onlarca Ölü ve Yaralı Var

Kafkasya Emirliği Dağıstan sektörü haber kaynaklarından gelen haberlere göre, Cumartesi gününün Pazar'a bağlandığı gece ilk saatlerde (bu gece 05.Eylül.2010)  yerel saat ile 01.00  sıraları, Dağıstan (Buinaksk bölgesi), TemirHanShura bölgesinde bulunan işgalci Rus askeri üssü 136.Motorize Piyade Tümenine bir Şehadet saldırısı düzenlendi.



Kuklalar Mücahidleri ormandan çıkarmak için Mücahidlerin annelerini insan kalkanı olarak rehin aldı

KC haber kaynakları kalabalık kukla kuvvetlerin Cumartesi günü saat 4 gibi Nohçiyço vilayetinin Vedeno, Nojay-Yurt ve Kurçaloy bölgelerinde Mücahid ebeveynleri arasında çok sayıda kişiyi rehin aldıklarını bildirdi.



Arac bombalanmasında Rus işgali altındaki Dağıstan vilayetinde üst düzey kukla yetkili yaralandı

Bir kukla polis sözcüsü Rus işgali altındaki Kafkasya Emirliği Dağıstan vilayetinde ki üst düzey bir kukla yetkilinin Cumartesi günü arabasına yerleştirilen bir bombanın patlaması üzerine yaralandığını şoförünün ise öldüğünü söyledi.


Ruslar kukla Kadırov'dan acilen 'hain' sorununu açıklığa kavuşturmasını istedi

Kukla çete başı Kadırov'un köyü Hosi-Yurt'a (Tsentoroy) yönelik Mücahid baskınından hemen sonra sözde bir "Rus özel soruşturma ekibi" oluşturuldu.

İşgal kaynaklarına göre, "soruşturma ekibi" savcı, istihbarat servisleri ve içişleri bakanlığının en deneyimli personelinide içeriyor.


Kafkas Emirliği Kadısı Seyfullah (Ebu İmran)’ın Şeyh Ebu Muhammed El-Makdisî ‘ye Mektubu

Kafkas Emirliği Kadısı Seyfullah (Ebu İmran)’ın «Allah rahmet etsin ve Firdevsinde ağırlasın, Şehid İnsh'Allah» Şeyh Ebu Muhammed El-Makdisî «Allah kendisini muhafaza buyursun» ‘ye Mektubu



Rus 'diplomatlar' ve Kadırov'un katilleri

Çeçenya ve yurt dışındaki haber kaynaklarından gelen bilgilere göre, Rus özel servisleri, kukla çete başı Kadırov aracılığıyla,Çeçenya'da ki Mücahid liderlerini ve Moskova'ya göre Kremlin'e tehdit oluşturan Kafkasya Emirliği'nin yurt dışındaki temsilcileri arasındaki liderlere suikast planları yapmaya devam ediyor.



Ramzan Kadirov`un cahilliğini Tataristan yönetimi durduramadı

Rusya`nın Çeçenistan`a atadığı Ramzan Kadirov, bundan birkaç hafta önce bir tartışma başlattı.
Bir ülkenin tek Cumhurbaşkanı olur. Asıl Cumhurbaşkanı Dimitri Medvedev`dir. Bizlere başka bir isim verilsin. Rusya`da 21 özerk bölge bulunuyor. Özerk bölgenin ikinci bir ismi “Otonomi” dir. Rusya gibi emperyalist bir devlet yüksek nüfusu sayesinde 1552 yılından bu tarafa küçük bölgeleri, obaları, hanları ve beylikleri yutarak dünyanın en büyük toprak genişliğine sahip ülke durumuna geldi.


Rusya tekrar yanıyor, kilise yardım topluyor

Rusya' da yine birkaç köy yanıp kül oldu. Ortodoks kilisesi bu yaz Rusya`yı yakıp yıkan yangınlarda evlerini kaybedenlere para topluyor.Bir kilise sözcüsü, Rus haber ajansı “ria novosti” ye şimdiye kadar 100 milyon ruble (2,5 milyon Euro) topladıklarını açıkladı.





--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.