[anadoluhaber] Bazı Google Gruplarının Referandum Üzerine Basın Açıklaması Mersin İçel Burak Canlı

Bazı Google Gruplarının Referandum Üzerine Basın Açıklaması

 

Demokrasi Pazarı, Boş Meydan, Sosyal Haklar Guruplarının Referandum Üzerine Basın Açıklamasını içermektedir.

 

CHP’li veya MHP’li veya da diğer bir başka Siyasi Partinin siyasi politikasını benimsemediğimiz gibi tüm bu politik güçlere karşı da bulunmamaktayız.

 

Mensubu bulunduğumuz gruplara Tunceli, Alevi, Arap, Türk, Ülkücü, Kürt, Çeçen gibi hiçbir unsur yabancı değildir. Bugün Ülkücü gibi görünsek kürdün bizleri bağrına basmasını bugün Kürt gibi görünsek Ülkücülerin bizi bağrına basması dileriz. Çünkü bizler insan ayırt etmeden, politika dinlemeden tüm unsurları bağrımıza basmış ve gene bizlerin de onların parçası olduğunu her defasında göstertmiş bulunmaktayızdır.

 

Tarih boyunca tüm iktidarlar halkını dinlemiş ve var olabilmek için onların isteklerine yakın dereceler de cevap vermeye çalışmış bulunmaktadır. Geçmişten bu yana halkına yakınmış gibi davranıp da bu derece de uzak olan ve bunun yanında da toplumsal barışı yok sayan kuvvetler yıkılmış ve yıkılmamışsa da halkıyla beraber yok olmuşlardır.

 

Mesele evet çıkması mesele hayır çıkması meselesi değildir. Tüm bunlardan farklı olarak halkın üzerinde yaratmış bulunduğu inanç yoksunluğunun yanı sıra birliktelik bağlarını kopartmış, zayıf olana karşı öfke püskürmüş ve azınlığı boğmaya çalışmıştır.

 

Değişikliğin gerçek manada da elle tutulur her hangi bir pozisyonu da bulunmamaktadır. Patlama noktasına gelmiş insan yığınlarının, Dış Kuvvetlerden alınmış talimatlar doğrultusunda görmezden gelinmesi gerçek manada sadece bizleri değil aynı zamanda da dünyayı zora sokacak bir iştir.

 

İktidar kendisi içi öz eleştiriden uzak bir konumdadır. Sevilmemesinin ötesinde kendisinden nefret edilmekte ve tüm olumsuzluklar tamamıyla onunla bağdaştırılmaktadır. Yapılan eleştiriler haksız bulunmamaktadır. Zira düşüncesiz ve plansızca uygulanılan politikalar sayesinde toplum ayrışma sürecini aşmış kutuplaşmalar toplumu ikiden de fazla yerden bıçak gibi kesmiştir.

 

Korkulan İmparatorluk daha ne kadar varlığını korkuyla devam ettirebilecektir?

 

Yapıcı ve onarıcı politikaları uygulaması beklenen iktidara evet oyu verecek insan yığınlarının işsizlik, zam, kadın hakkı, emekli, işçi, esnaf, çiftçi, öğrenci, yaşlı, hasta, Türk, Kürt, Arap, Alevi, Müslüman, Hıristiyan kesinlikle seçimden sonra da her hangi bir söz söylemeye de hakkı bulunmayacaktır.

 

Cevap hakkı bugündür. Cevap yapılan tüm yanlış hareketlere karşı hayır olmalıdır. Aksi halde Muhalefet kırılacak ve ortalıkta toplumsal hakları savunacak kimse kalmayacaktır.

 

Tüm bu açılardan sandığa gitmeden bir daha düşünün. Sonra sandıkta bir daha! Sonrasında ise dertlenmeyin, kederlenmeyin. Kabullenin. Kabullenelim. Kendimiz ettik kendimiz bulduk. Demokrasi Pazarı, Boş Meydan ve Sosyal Haklar Grupları adına yazıyı kaleme alan Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.