[anadoluhaber] Bolu Valisi mi? Köroğlu mu? "kısadır lütfen okuyun" "kısadır lütfen okuyun" "kısadır lütfen okuyun"

BOLU VALİSİ Mİ? KÖROĞLU MU? “kısadır lütfen okuyun”

 

“Ya seni Şurada vursam kurşun… Yapsam…” İşte bu sözler, Otorite karşında bulunduğunu anlayamayan bir Vatandaşın haksızlık karşısında ki isyanıdır.

 

İktidarda ki bir Milletvekili, arabayla ailesiyle seyir altında ki bir vatandaşa arkadan çarpmakta! Bom! Allah esirgesin. Esirgiyor da. Durmadan ben yol yaptım diyen iktidarın bu olay üzerine anlaşılıyor ki yapması da pek işe yaramamış.

 

Sevgili kardeş ve dostlarım birçok yerde güçsüz birçok yerde de çaresiz kalabiliriz. Bu halde karşımızda bulunan ve bize haksızlık yapan kişi otoriteyse Yargıya gidip derdinizi anlatabilir ondan çare ondan derman olmasını dileyebilirsiniz.

 

Yargı yolu kapatılmışsa yapabileceğiniz daha da bir şey kalmamaktadır. Vurmak kırmak çare değildir. Ama Otorite laftan ve sözden anlamamaktaysa! O zaman ne yapacağız?

 

Hayır verin. Hayır deyin. Deyin ki otorite kendine çeki düzen versin. Deyin ki bizleri adama alsınlar. Demeksek. Unutmayın onların bizlere çok deyecek şeyleri olacaktır. Frene basın.

 

Kaldı ki mevcut vatandaş olarak elimizden alınan bir takım siyasi haklarımız da işin bir başka yönünü teşkil etmektedir.

 

Durmayın. Hayır deyin. Bir Hâkim bir Savcı hata yaparsa şikâyet edersiniz. Şikâyetiniz ancak Adalet Bakanlığının izniyle soruşturulabilir. İzin vermez ise İdari Yargıya başvurursunuz. Peki ya şimdi? Şimdi Evet çıkacak olursa elinizde tek şikâyet hakkı olacak ve Adalet Bakanlığı izin vermeyecek olursa bu halde de idari Yargıya başvurma hakkınız elinizden alınmış bulunacaktır.

 

Bu zamana kadar her hangi bir siyasi görüşü veya duruşu temsil etmedim. Şu iyidir. Bu iyidir. Demedim. Halktan yana. İnsandan yana. Vatandaştan yana oldum. Hak Yolunda yol alırken doğruları zikretmeye ve savunmaya çalıştım.

 

Anlıyor ve görüyorum ki kişilerinde haklarını savunmak için çabası bulunması gerekmektedir. Sırf karizma için sırf beğendiğinden dolayı evet verilmemelidir. Siyasi düşünceniz iktidardan yana ve hatta babanız iktidar bulunsa dahi hayır deyin. İktidara eski zamanlar da baş kaldıran Köroğlu gibi baş kaldırın. Onun gibi dağlara çıkmayın. Onun gibi ölümü göze almayın. Ama en azından onun gibi haksızlığa ve yanlışlığa baş kaldırın. Hayır deyin. Deyin ki karşınıza çıkıp gelebilecek bin bir türlü olasılık anında sizler

 

“Seni şurada vursan ve kurşun… Yapsam…” demek zorunda kalmayın… Sevgi ve saygılarımı sunar ve sandıktan hayır çıkmadığı takdirde (yürekten yapmış bulunduğum) muhalefeti bıraktığımı ve bundan sonra Köroğlu olmaya değil de belki de Bolu Valisinin yanında olmaya çalışacağımı beyan ederim.  Mersin Burak CANLI

 

 

 

 

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.