[anadoluhaber] Evet, Çıkarsa İhracat Bitecek... ALLAH BÜYÜKTÜR Mersin İçel Burak Canlı

EVET, ÇIKARSA İHRACAT BİTECEK…

 

İhracat bir Ülkeyi ayakta tutan ve olmazsa olmazlarındandır. İhracatımızın bitmesini isteyen inançsızlar ve dış bedhahlar evet çıkmasını istemektedir.

 

İnanç Çeçenistan’a inanmaktan geçer. İnanç Filistin’e inanmaktan geçer. İnanç Doğu Türkistan’a inanmaktan geçer. Hakkın yolundan ayrılmış bulunanlara cevap verelim. Bugün şimdi ve hemen cevap verelim. Telefonunuzu alın elinize mesaj çekin. Mailinizle haykırın. Komşularınızı arayın. Aile üyelerinizi arayın. Arayın. Durmayın.

 

Bana Şarap iç veya bilmem ne ye diyenlere cevabınızı verin. Burak Canlı Gibiler yazısını yazanlara cevap verin. Bir hayır dedim diye anamı ağlatanlara, Çeçenistan’la dalga geçenlere, Doğu Türkistan da neymiş be diyenlere Filistin için ne yaptınız be dediğim de bana sana acıyoruz diyenlere şimdi ve şu an cevap verin.

 

Gerekirse balkonlarınıza bayrak asın. Gerekirse Kuran’ı parayla satıp üzerinden ticari kazanç sağlayanlara nispet Kuran’ınızı da elinize alıp sokaklara çıkın. Ama ne yaparsanız yapın bilin, görün ki Etin kilosu kaç para olmuş ve bilmem ne hayvanı gerçekten de bizlerin kaderi olmuştur.

 

İşsizlik başını almış gitmiş utanmadan evet istemektedirler. Durmayın. Renginizi belli edin. Bayramı bize haram edenleri cezalandırın. İki kuruşluk verdikleri maaşın hesabını sorun. Durmayın. İster habur için. İster ise de askerlerimizin başına geçirilen çuvallar için hayır verin ama hayır verin.

 

Biz inananları yok sayanlara. Ülkücülerle dalga geçip Kürtleri adama almayanlara. Alevileri, Tuncelileri Vatandaştan saymayanlara hayır deyin. Unutmayın. Gün bugündür.

 

Kardeşlerin bilin ki ve bilsinler ki kardeşi terörün başladığı günden bu yana kardeşe düşürenler bunlardı. Bunlar çaldı. Bunlar çırptı. Evet haklısınız. 50 yıldır bizleri kandıran bunlardı. Bunlar ABD’ye gitti. Bunlar Irak’ın vurulmasına bunlar Afganistan’ın işgaline ön ayak oldular. Gene bunlar İran’ın bunlar Suriye’nin vurulmasına yol verecekler.

 

CHP kötü dediler. MHP kötü dediler. Her tür hayır diyen kuruluşu Darbeci olarak nitelendirdiler. Ama son. Buna son verelim. ABD’nin İsrail’in düdüğü çalmasına mani olalım. Özgürlüğümüze prangalar vuran anaları evlatsız koyan on binlerce şehide mal olan on binlerce gaziye neden olan bu düzene dur diyelim.

 

Belki de bu benim son yazım olacak ve belki de bu yazıyı yayınlamaya zaman dahi bulamayacağım. İnanın. Önce insana inanın. Alevi’ye inanın. Kürde inanın. Tunceli’ye inanın. Türk’e inanın. Ama her şeyden önce Türkiye’ye inanın ki bu Hakkın Yolundan doğarken ayrılmış bulunanlara Hayır çıksın. Hayır, la birlikte de bizleri Özgürlüğümüze götürecek bulunan bütünleştirici Anayasamızı yapabilelim.

 

Allah’ına inananlar. Ben Hakkın Yolundan gittim. Mutlaka hatalar biz Kullar içindi. Fakat bilesiniz ki ananı da al git diyen, oğulcuklarına gemicikler alan, bağıran, çağıranlarla yol almamız mümkün değildir. ALLAH BÜYÜKTÜR. Çeçenistan için diyen Doğu Türkistan için diyen Filistin için diyen, Kürt, Türk, Arap, Alevi Sevilmelidir diyen, Ezenlerle yol almam diyen, ABD’nin Filistin’in düdüğünü Çalmam diyen Adam Burak Canlı

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.