[anadoluhaber] Günaydın

15.09.2010 Tahmin ediyorum bekleyenler var   

Ay Yay burcunda.

 

Koç

Sevgili Koç, güne hızlı başlayıp hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz, bir yerlere yetişmeye çalışırken sinirli olmamaya ve sabırlı davranmaya çalışın. İş ortamınızda çabuk sinirlenme ve fevri davranma eğilimindesiniz. İşleriniz çok olabilir, çalışma arkadaşlarınız da sinirli olabilir. Acele kararlar vermekten ve plan yapmaktan kaçının.

 

Boğa

Sevgili Boğa, maddi konularda acele hareket etmeyin. Düşünerek hareket etmeyi seversiniz ancak aniden para harcayabilir ya da ani bir masraf karşısında çabuk sinirlenebilirsiniz. Sevgiliniz, bir hobiniz ya da çocuğunuz veya katılmayı düşündüğünüz sosyal bir program sizi masrafa sokabilir. Kumardan ve riskten kaçının.

 

İkizler

Sevgili İkizler, aile ilişkilerinizde parlamaya hazır bir durum olabilirsiniz. Anne babanız size kızabilir ya da eşiniz, uzun zamandır beraber olduğunuz veya birlikte iş yaptığınız birine siz sinirlenebilirsiniz. Evde yoğun bir hareketlilik var. Evle ilgili sorumluluklar gözünüzde büyüyebilir, moraliniz bozulabilir ve karamsarlaşabilirsiniz. 

 

Yengeç

Sevgili Yengeç, günlük işler tüm zamanınızı alacak. İşlerin perde arkasında gelişen gizli yönleri ile uğraşmanız gerekebilir ve bu durum işe harcamanız gereken enerjiyi çalabilir. Yakın çevrenizde birine çok sinirlenebilir ama hiçbir şey belli etmeden yolunuza devam edebilirsiniz. Yeni düzenlemeler yapmanız gerekecek. 

 

Aslan

Sevgili Aslan, Ay sizin gibi ateş burcu olan Yay’da iken size uygun enerjiler verir ancak bugün Ay’ın yaptığı sert açı bu enerjilerin huzursuzluğa dönüşmesine yol açabilir. Düzensiz hareket ederek kendinizi yorabilirsiniz. Her türlü ilişkide ortak paylaşımlara ve bu paylaşımlarda sizi rahatsız eden noktalara odaklanacaksınız.

 

Başak

Sevgili Başak, bugün hem ev, hem de partnerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Ya da sadece kariyeriniz en yoğun alan olacak ama yanında diğer sorumlulukların varlığı bile sizi biraz zorlayacak. Neyse ki, motive olacak ve hızlı hareket edeceksiniz. Otorite figürleriyle aynı fikirde olmadığınız bazı ailevi konularda yüzleşebilirsiniz.

 

Terazi

Sevgili Terazi, hareketli ve hızlı tempolu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken ama ihmal ettiğiniz iş ve görevler varsa, minik bir kriz sonucunda rehavet duygusundan sıyrılıp işe koyulabilirsiniz. Zihinsel olarak çok aktif bir gündesiniz ancak acele etmeden sağlıklı düşünmeye ve detayları atlamamaya çalışın.

 

Akrep

Sevgili Akrep, para evinizdeki Ay’ın enerjisi ile birlikte maddi konular en önemli önceliğiniz olacak. Harcamalarınızı gözden geçirebilir, yapmış olduğunuz veya yapmayı düşündüğünüz harcamalarda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Bir arkadaşınızdan dolayı daha gerçekçi ve biraz da karamsar olabilirsiniz.

 

Yay

Sevgili Yay, burcunuzdaki Ay’ın değişken enerjisi üzerinizde duygusal bir gerilim yaratabilir ve fiziksel olarak tek bir yerde durmakta zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Hareket etme ihtiyacınız içsel gerilimden kaynaklanıyor. Zaman zaman huzursuz olabilirsiniz, partneriniz ve ayrıca otorite figürleriyle olan ilişkinizde gerilim var.

 

Oğlak

Sevgili Oğlak, işlerinizi dikkatleri üzerinize çekmeden halletmek ve kimselere görünmemek istediğiniz bir gündesiniz. Mahremiyetiniz ön planda ancak günün bir noktasında patlayabilir ve bir anda bastırdığınız tüm duygular ortaya çıkabilir. Yurt dışı, mahkeme veya eğitimle ilgili konulardan dolayı karamsar olabilirsiniz.

 

Kova

Sevgili Kova, Ay yıldız haritanızın en kalabalık bölgesinde olduğundan kalabalık grupların içinde yer alacaksınız. Ancak maddi bir sorun olabilir veya bir grupla değil de tek bir arkadaşınızla yüzleşmeniz gereken bir meseleniz olabilir. Ortak maddi konular, borç ve ödemelerde zorlanabilir ve durumu olduğundan kötü algılayabilirsiniz.

 

Balık

Sevgili Balık, bugün sorumluluklarınız ve kariyeriniz ön planda geliyor ama eve ait konularla da ilgilenmeniz gerekecek. İkili ilişkilerde bazı sorunlar patlak verecek ve bunlara çözüm bulmak için motive olacaksınız. Partnerinizle eve ait konular yüzünden sürtüşebilirsiniz. İlişkiniz bir çeşit sınavdan geçiyor.


__._,_.___




__,_._,___



--
Kinim kendime !
Susuşum sana !
küsüşüm tüm dünyaya...!!!

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.