[anadoluhaber] Hadi Özışık'a ağır suçlama.

SP'li Kurt:
07 Eylül 2010, 02:47

SP'li Kurt: "Özışık, milyarları götürüyor biz de götürelim!"

Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Kurt'tan gazeteci Hadi Özışık'a ağır suçlama.

Feridun CESUR
İVEDİHABER.COM

Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Kurt’tan İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Hadi Özışık hakkında zehir zemberek suçlama.

İVEDİHABER’in ele geçirdiği video kaydında Kurt, Özışık’ı Belediye Başkanları ve Milletvekillerini kafalayarak menfaat temin edip milyarlar götürmekle suçladı.

Milli Görüşlülerin en eski ve köklü bilgi paylaşım ortamı Milli Görüş Portal’ın geleneksel iftarlar serisinin Sakarya da gerçekleştirilen bölümüne katılan Yavuz Selim Kurt’un video kaydında, Milli Görüşlü gençliğe “tırtıklama” taktikleri verdiği görülüyor.

“GÜL VE ERDOĞAN’I MUHTAR BİLE YAPMAM AMA
BUNLARDAN TIRTIKLAMA YOLLARINI GELİŞTİRELİM”

Adapazarı Kültür Merkezi’inde (AKM) gerçekleştirilen iftar sonrası katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Yavuz Selim Kurt, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ve Başbakan Tayyip Erdoğan’a yönelik ilginç benzetmelerde bulunduktan sonra bakın neler söylüyor:

 “Ben ne Tayyip’i ne Abdullah Gül’ü köyüme muhtar bile yapmam. Şu Belediye Başkanını tanıdığım için söylüyorum köyüme muhtar bile yapmam ama bunların oturduğun imkanlar, buralar bile bizim sırtımızdan gelinerek elde edilen imkanlardır. Bunlardan gerekirse maddi olarak istifade ederek tırtıklama yollarını geliştirmemiz lazım”

"HADİ ÖZIŞIK AKP’LİLERDEN MİLYARLAR GÖTÜRÜYOR
BİZ DE GÖTÜRELİM!"

SP İl Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Kurt, konuşmasında hızını alamayarak tanınmış gazeteci ve İnternethaber’in Yönetim kurulu Başkanı Hadi Özışık hakkında şok suçlamalarda bulunuyor. İşte Yavuz Selim kurt’un gazeteci Hadi Özışık hakkındaki sözleri:
“ İnternethaberi çıkartan adam (Hadi Özışık) kendi etrafında 10-15 tane internet haber sitesini toplamış bir çatı oluşturmuş. Oradan da menfaat temin ediyor. Bizim sırtımıza basarak oralara gelen AKP’li Belediyeleri ve Milletvekillerini kafalayarak oradan milyarlar götürüyor. Biz de böyle bir şey yapabiliriz!”


WWW.İVEDİHABER.COM

Video:  http://www.dailymotion.com/video/xepv8g_sp-li-kurt-tan-hadi-ozyyyk-hakkynda_news?start=0#from=embed

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.