[anadoluhaber] HAKAN ŞÜKÜR,TRT VE FAŞİZM...

HAKAN ŞÜKÜR,TRT VE FAŞİZM…

 

Son günlerde işin ölçüsü iyice kaçtı.Genelde  yaşananlara karşı, sessiz kalmaya çalışıyorum.Çünkü bazı şeyleri binlerce kez tekrar tekrar söyledim,yazdım ve anlattım.

Ayrıca adam olana laf bir kez söylenir.Bizim söylediğimiz laf ise bini aştı.

Ülkemiz bizce sonu  malum olan bir meçhule sürüklenmeye çalışılıyor.Ancak bazı gözler ve akıllar bunu hemen keşfederken bazılarımız ise bile bile lades demeye devam ediyor.

Olsun canları sağolsun.Herkes bizim insanımız ve kardeşimiz.Birileri ezilse bile hep  yanlışlara karşı direnecek, birileri de sonuca  gore kaymak yemeye devam edecek.

Ancak yine de canımızı sıkan şeyler oluyor.

Bunlardan biri de TRT’nin kadrolu yorumcusu ,Türk futbolunun efsane ismi Hakan Şükür’ün “evet”çiliğe soyunması  ve AKP’nin Diyarbakır mitinginde Başbakan Erdoğan’la kürsüye çıkması oldu.

Ey Hakan Şükür!sen siyaset yapabilirsin,tercihini açıklayabilirsin, ancak bunları yaparken TRT’de ballı maaşla yorumculuk yapamazsın.

Onun için derhal TRT’den istifa et ve TRT’de yorumculuğu bırak.

TRT’nin kimseyi takmayan  genel müdürü İbrahim Şahin bey,Hakan Şükür’ün işine hemen son ver.Aksi halde senden  her iki dünyada da davacıyım.

TRT; iktidarın ve amerikancı cemaatin değildir.TRT,Türk milletinindir.

TRT vatandaşın vergileri ile oluşan bütçeden ve devlet televizyonu olması sebebiyle oluşan yasal gelirlerden para bulmaktadır.

Bu sebeple vatandaşımız, kendi televizyonunda siyasete girmiş ve cemaatle ilişkisini inkar etmeyen bir eski futbolcuya ömründe asla göremeyeceği paraların ödenmesine razı değildir.

Acaba bu paralar “evet” tercihinin bir karşılığı olarakmı ödenmektedir?Böyle olduğu konusunda derin endişeler mevcuttur.

Ülke bir bilinmeze doğru her türlü yöntem denenerek götürülmeye çalışılırken,devlet kuruluşlarını bu yolda  kullanmak,akıllara zarar verici  işlerdir.

Hanefi Avcı’nın iddialarına karşı bu iddiaların muhataplarının ne kadar büyük bir sessizlik içinde olduğunu görüyorsunuz.Şimdi de karşımızda başka bir devlet kuruluşu olan TRT,İbrahim Şahin ve yılda 800 bin TL. aldığı konuşulan Hakan Şükür var.

Demokrasi şu an sporcu,sanatçı,bürokrasi,siyasetçi,sanayici ve bilcümle iktidar yalakası kullanılmak suretiyle  rafa kaldırılmış durumda.Hakan Şükür ve benzerleri de bunun birer örneği.Hepsi paranın peşinde “evet”çi kesilmişler.

Demokratik imparotorluğun bu son merhalesinde  değişik baskılar ve menfaat temini ile halk tercihe zorlanıyor.Hakan Şükür gibilerde işin garnitürü.Bunun adına “faşizm” denilir.

Parayla,pulla,baskıyla,işsizlikle ve nihayet açlıkla tehdit edilen halkın “evet” kararı vermesi  isteniyor.Bu yolda herşeyi yapın ama devletin kuruluşlarını kullanmayın.Çünkü devletin parası saçı bitmemiş yetimin hakkıdır.O yetimler gün gelir size çok kötü çarpar.

 

Özcan PEHLİVANOĞLU

www.trakyanethaber.com

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.