[anadoluhaber] Haşhaşinler konusu 2.ci yazı

satılmışlardan ve satılmışları destekliyenlerden nefret etmek hem insanlığın gereğidir hem de dinin emridir. Unutmayın

Demiş ve ilave etmişti.

Saraylarda süremem, dağlarda sürdüğümü.

Bin CiHAN"a değişmem, şu öksüz TÜRK"LÜĞÜMÜ.

Hasan Sabbah’ın haşhaşinleri Başlıklı yazıma sebep olan kısa yazının sahibi sayın yazar, söz konusu yazıma verdiği yeni cevap da kendisinden alıntıladığım yukarıdaki sloganı kast ederek bana aşağıdaki kısa yazısı ile yine geleneksel hakaretamiz sözleri ile işi benim cehaletime bağlayan bir cevap daha vermiş. Söz konusu yazının daha fazla işlenmesine vesile olduğu için aslında cevabındaki üsluba rağmen kendisine teşekkür ederim.

ne kadar da cahilmişsiniz o yazı benim her iletimin altında giden yazıdır ama siz cehaletinizden size yö nelik sandınız,

bakın şimdi o yazıyı değiştim bunuda size söyledim sanırsınız her halde .

taktiri kişilere bırakıyorum

Dünya,Kötülük yapanlar yüzünden değil,sayıları daha çok olduğu
halde,seyirci kalıp hiçbirşey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.

Sayın Yılmaz Arslan

O yazının sizin her yazınızın altında kullandığınız bir slogan olduğunu biliyorum.

Zaten bu yüzden sizin de bir tür güncellenmiş bir haşhaşin olduğunuzun delili olarak ispatlamak amaçlı o sloganı da alıntıladım. Bunu benim cehaletime bağlayarak da benim kanıtlarımı doğrulamış oluyorsunuz. Bu yüzden sizi kesinlikle kınamıyorum. Çünkü hepimiz ayni haşhaşin eğitiminden geçerek geldik. Bu durumdan çeşitli farklı ortamlarda bulunmak sureti ile büyüsü bozulmuş alan kişiler hariç herkesin haşhaşin türü büyüsü devam ediyor. 

Bizler Alfabeyi uyu uyu yat uyu gibi hipnoz sözleri altında okuyarak ve

Karga karga gak dedi.
Çık şu dala bak dedi

Çıktım baktım o dala

 Bu karga ne budala

Sözleri ile de alaya alınıp sürekli aşağılanarak ama bunun farkında olmadan Yahudi Kabala büyüleri ile büyütüldük. Hem karganın lafı ile ağaca çıkan sonrada onun gösterdiği yere bakan, sonrada bir şey göremeyince de kandırıldığını anlamak yerine kendisini değil de bizleri aldatan açıkgöz ve dolandırıcı kargayı budala zannederek büyüyen ve hala farkına varamadığımız için haşhaşinleştirildiğimiz sloganlardan kurtulamayan budalalar değil miyiz? Bu şablon hayatımızın her alanında sürekli kullanıldığı halde farkına varmayıp olmayan kargaları suçlayarak aslında bu olmayan kargalara bizleri kim yönlendirdi ise onları yakalamak yerine muhayyel suçluları taşlayıp durmuyor muyuz?

Konuyu lütfen sen ben diye almayınız. Biz hepimiz sanal olan dala çıkmış ve sanal kargayı budala sanmış, bizi bu sanal masallar ile kim büyülüyor diye hiç sorgulamamış budalalardanız.  Ayılanlar sarhoşları ayıktırsın. Uyananlarda uyuyanları uyandırsın diye dikkatleri bu konulara çekmeye çalışıyorum. Bunca cinayetlere imza atmış çeteleri kurtarmak için hala anayasaya dokundurtmayız diye çığlık atanların ve o işlerin içinde olanların dışında kalan kitleler, haşhaşin değillerse nedirler bana izah edebilir misiniz? Ben de milliği kimliğimim çok geniş alanları kapsadığı bir Türküm ve kendimi hiç öksüz hissetmedim. Çünkü kimliğimi dindar Türkler de dâhil herkesi dışlayan ve sonunda itilip kakılmış kimsesiz bir haylaz çocuk durumuna düşürenler gibi milletimi kimsesiz bırakıp azınlıklara evlatlık vermişlerden biri de değilim. Bazı haşhaşin durumuna düşürülüp milli ailesinin bir kısmını ve tüm akrabalarını düşman zanneden ve bu yüzden dışlanıp yalnız kalıpta kendisini terk edilmiş bir öksüz zannedenlerden de değilim. Çünkü bizler bebek olarak doğarız ama baba olarak büyütülürüz. Evlatlar arasında ayırım yapmayız. Babamız vurulunca yedi yaşında bile olsak aile reisi oluruz. Neden öksüz olacakmışız ki. Bu duyguyu kendi kendine aşılamak ile sanal karganın lafı ile sanal dala çıkıp sanal kargayı budala sanmak arasında bir fark yoktur. Bu slogan deyimler haşhaştan çıkarılan afyon gibidir.  Bana sen öksüzsün diyenlere de benim bakışım. Bu kişi ya güncellenmiş Hasan Sabbahlardandır, ya onların adamıdır, ya da ayak takımı haşhaşinlerdir diye bakarım. Ben bu gibi sloganlar ile güdülebilecek birisi değilim. Bu yüzden sloganların içindeki uyuşturucuyu kolayca fark ederim. Öyle önüme gelen lüzumsuz ve yersiz karga gaklatan sloganlara da inanmam. B yüzden de öksüz değilim. Milletim bu günleri de nasılsa atlatacaktır. Er ya da geç ama atlatacaktır.

Selamlar

A.D.Şimşek

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.