[anadoluhaber] Mersin İlinden Haber Av. Burak CANLI'ya Yerel Yönetimler Takip Derneği (TAK-DER) Plaket Verdi

AV. BURAK CANLIYA YEREL YÖNETİMLER TAKİP

            DERNEĞİ (TAK-DER) PLAKET VERDİ

İlimiz Avukatlık Barosuna kayıtlı Genç Avukat Burak CANLI Gerek toplumsal uyum sağlamada, Gerek halkla ilişkilerde başarılı bir grafik sağlayarak puanlarını yükseltmeye devam ediyor. Adeta canlı bir kütüphane olarak birikiminde toplamış olduğu kültürel ve bilimsel yazılarını İnternet ve çeşitli yayın kuruluşları aracılığı ile halk ile paylaşan genç Avukat Burak CANLI Aynı zamanda gazetemizin de köşe yazarlarından olup Yazıları ile okuyucuları ile her ay sayfalarında buluşmakta.

Burak canlının bu çalışmalarını karşılıksız bırakmayan Yerel Yönetimler Takip Derneği Yönetim Kurulu Kendisini bir plaketle ödüllendirme kararı alarak Geçtiğimiz ay içinde Plaketini bizzat TAK-DER Başkanı Ali YILDIZ Takdim etmiştir.

Kendisine Plaket verilmesinden çok duygulandığını söyleyen Av. CANLI “Böyle bir Plaketin tarafıma verilmesi hele Yerel Yönetimler Takip Derneği gibi bir Derneğin ödülüne layık olmakta benim için ayrı bir şeref. Tüm yönetim kuruluna başkanları nezdinde teşekkür ediyorum.” Dedi.

TAK-DER Başkanı Ali YILDIZ İse “Halkı Yerel yönetimler hakkında bilinçlendirme amacıyla yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Burak beyi takdir ediyoruz. Yönetim kurulumuz karar alarak böyle bir Plaketin verilmesini uygun bulduk. Sn. Avukatımızın çalışmalarının devamını diliyor. Başarılarının devamını temenni ediyorum.” Diye konuştu.

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.