[anadoluhaber] PKK, DOGU'DA BITTI

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz’ün, “Anayasa Değişikliği REFERANDUMU” neticeleri hakkında yapmış oldukları basın açıklaması :

 

“Neticelerin tek olumlu yanı, Doğu’da halkın PKK’ya itibar etmemesidir”

 

“Anayasa değişikliği referandumu neticesinde milletimiz % 58 oyla Anayasa Değişikliği’ne Evet demiştir. Milletin iradesini her zaman olduğu gibi şimdi de saygı ile karşılıyoruz. 

Bizim % 58 Evet oranına duyduğumuz saygının aynısını, Sayın Başbakan’da % 42 Hayır oyuna duymasını bekliyoruz. Zira oy oranlarına baktığınızda tam bir mütabakat olmadığı görülüyor. Beğenmediğimiz, hemen herkesin eleştirdiği 1982 Anayasası bile % 92 oy almış idi. Sayın Erdoğan’ın bu neticeyi iyi okuması, iyi değerlendirmesi gerekmektedir. Aynı şekilde muhalefetin de neticeyi iyi değerlendirerek, sonuçtan ders çıkarması lazımdır.

Şimdi büyük bütçelerle, büyük kavgalarla gerçekleştirilen Anayasa Değişikliğinin Türkiye’ye ne kazandırıp, ne kaybettirdiğini göreceğiz. Bakalım değişiklik, koparttığı kavgalar kadar yaşam tarzımızı değiştirecekmi.

Bence değişikliğin tek olumlu yanı, Evet oylarının doğu illerinde yüksek çıkmasıdır. Bu da, bölge halkının PKK’ya korkulduğu kadar itibar etmediğini, PKK’nın doğuda fazla sözünün geçmediğini gösteriyor.

Sayın Erdoğan’ın ve muhalefetin bu neticeleri iyi okuyup, iyi değerlendirmesini umarak, yeni Anayasamızın milletimize hayırlı olmasını diliyorum”

  

Ropörtaj İçin :

Genel Başkan (direk) 0 505 7814071

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.