[anadoluhaber] Ramiz, MHP yönetimini Daltonlar’a benzetti

Yoruma gerek yok
Yanlış politika dikiş tutmuyor. Ramiz Bey Basının ilgisini çeken bir kişi. Ama ne kadar çok eski sahipsiz kalmış ülkücü basınada ulaşamadığı için derdini anlatamıyor acaba diyede düşünmek gerekiyor.
A.D.Şimşek
Yazının kısa yolu
 
Ramiz, MHP yönetimini Daltonlar'a benzetti
 
Ramiz Ongun.jpg
Referanduma EVET diyeceğini açıklayan Ramiz Ongun, MHP yönetimini Daltonlar´a benzetti.
05/09/2010 - 10:00

Ülkü Ocakları'nın Kurucu Genel Başkanı Ramiz Ongun, yeni anayasa değişikliği için "evet" oyu kullanacağını açıkladı. Ongun, "Rahmetli Türkeş'in karşı çıktığı 1982 anayasasına bizim Daltonlar niye sahip çıkıyor, ayıp değil mi? Kesin olarak evet oyu kullanacağım" dedi.
 
Daltonlar niye sahip çıkıyor
Ongun, Başak Medya Ajansı aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Siyasetin dar bir sokağına insanları sıkıştırmanın anlamı yok. Türkiye'nin önemli bir meselesini siyasi parti kavgasına alet etmenin anlamı yok. Daha evvel anayasa değişmedi mi bölük pörçük de olsa. Bahçeli de övünüyordu, herkes övünüyordu. Siz değiştirince makbul, başkası değiştirince kötü öyle mi" diye sordu. Anayasa değişikliğini savunduğunu ifade eden Ongun, MHP'nin tutumunu ağır bir dille eleştirdi. Ongun, konuyla ilgili şunları söyledi: "Rahmetli Türkeş'in karşı çıktığı anayasaya bizim Daltonlar niye sahip çıkıyor, ayıp değil mi? Nasıl bir çelişkidir bu? Sonra da mezarına gidip timsah gözyaşları dökmek çok çirkin iki yüzlülük. 11 yıl hapis yatmış insanlara hakaret ediyor. Buna hakkı yok. Şehitlere sahip çık, gazilere hakaret et. Ne vicdansızlıktır, Devlet beye yakışır mı? Çok ciddi bir çelişki, taban da bunu görüyor. Türkeş'ten bu yana ne değişti de karşı olduğumuz anayasayı sıkıca savunuyoruz. Anayasa değiştirmek karamanlık olacak, üstelik de istediğimiz maddeler değişiyor."

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.