[anadoluhaber] Re: {HaberPOSTA} - Re: [UNITED-TURKS] Re: [icimdeki_okyanus] Bazı ülkücülerin ırzına geçtiler

Sayın Aydemir
Merhaba Önce bu yazıyı hangi yazıma cevap olarak yazdığınızı anlayabilmem için alttaki benim yazımı silmemeniz daha doğru olurdu sanırım. Bu durumu maksatlı değil ama yanlış bulduğumu belirtmeliyim. Yazınıza cevaplarımı satır aralarında mavi yazı ile vermeye çalışacağım.

10 Eylül 2010 23:20 tarihinde <dr.aydemir@web.de> yazdı:
Sevgili Ahmet Doğan Şimşek!

Kazın ayağı öyle mi?

1. TSK nın kilit birimlerinde,
haçlı ordusu Nato, siyonist uşağı generaller çöreklenmiş durumdalar.
Sayılarını biz henüz bilmiyoruz. Etkilerini yaşıyoruz.
 
Maalesef Cumhuriyetin kurulduğu yıllarda tüm Osmanlı arşivlerini önemli nüfus kayıtlarıda dahil kilosu beş kuruştan Bulgaristan da kalan Sabataist ve doğrudan Yahudilere satılması ile ülkemizde kimin kim olduğunu ve kökenlerini bilebilmek imkanımız elimizden alınmış ama dünya emperyalistlerinin ve Siyonistlerinin eline geçen arşiv kopyaları sayesinde onlar kimin kim olduğunu bilerek NATO daki önemli terfi nedeni olan özel eğitimlere kriptoları alarak ordu ve aynı yönteemle bürokrasi ve de sermaye alanındaki köşebaşlarını önemli ölçüde ellerine geçirmişlerdir. Bu yüzden halkımızın şimdiye kadarki durumu kendi ülkemizde parya durumunda kalmak olmuştur.

2. BOP Eşbaşkanı RTE, tam otuzdört kere canlı yayında,
BOP Eşbaşkanı, yani CİA ajanı olduğunu tekrarladı.
KITleri gözümüzün önünde peş keç çekti.
Yıllık karı dört milyar olan Tüpraş,
dört buçuk milyara gitti.
Ya, Telekom?
 
Tayyip bey için Önce BOP eşbaşkanı diyor sonrada yani eki ile bu durumun CIA ajanı olmak hükmüne varıyorsunuz. Mümkündür ama bu şekilde yaazdığınızda fanatik bir taraf olarak analiziniz irtifa kaybediyor.

3. BOP Eşbaşkanı ile, Pensilyanyadan tasmalı, rockefeller burslu Baykal,
Boporos Lokantasında 2002de, bir Glodya ajanı huzurunda,
üçbuçuk saat boyunca ne gibi dersler aldılar?
Livaneli ve Öztürk olayı doğruladılar.
Muhalefet ve iktidar danışıklı döğüş yapmıyorlarmı?
Milleti oyalıyor, mal gidiyor, yurt gidiyor, değil mi?
Yurt gitmiyor, yurdun yeni sahipleri gelmeye yelteniyor veya teşeppüs ediyor
 
Öncelikle kaçınılmaz olaylar karşısında herkes o alaydan sorumlu olduğu ülke ve ya alanın nasıl etkileneceğini düşünmek ve kiminle gerekiyorsa onunla görüşmek zorundadır. Bu görüşmeden önce Türkiye ABD ve Batı dan bağımsızmışda bu olay ile bağımlı olmuş gibi anlatıyorsunuzki mekeze aldığınız ve üzerine bastığınız pergelin ayağı yanlış yerde durunca doğru yere daire çizmenin imkanı yoktur. Bu gibiolağan üstü değişimleri kaçınılmaz kılan dünya konjektüründe mevcut durum ne idi ve seçenekler ne idi şeklinde pek çok analiz gerektiren bir konuda, Başbakanı ve yüklendiği BOB eşbaşkanlığı olayını illede kötü bir şey olarak mahkum edip aşağılıyor sonrada ülkesinde barındırılmayan kişilerden biri olan Pensilvanyadaki kişiyi sankiihanet amaçlı orya kaçmış bir kişi gibi boynuna idam ilmeği takarak yargılamadan hüküm veriyorsunuz. Sonrada ülkenin bier araya gelemeyen iki siyasi liderini bir araya getiren gücün amacı ile bizlerin amaçlarımızın bir yerde kesişip kesişmediğini düşünmeden ihanet ettikleri hükmüne varıyor şahit olarakda bir bozacı ile birde şıracı bulup hüküm oluşturuyorsunuz. Ben bu işlerin bu kadar basit açıklamalardan çok daha başka ve kaçınılmaz bazı gelecek öngörülerinin sonucu olarak yerli aktörlerinde kaçınılmazlık içinde en karşıyı aradıklarını düşünmeninde mümkün olabileceğini düşünüğyorum. Çünkü 2002 den önceki durumumuz zaten oksijen cadıında koma ile bitkisel hayat arasındaki ölümü beklenen bir hasta durumunda olduğumuzuda göz ardı etmeden olayları daha geniş perspektifden çok farklı açılardanda gözlemlemek gerektiğini düşünüyorum. Şu ana kadar her şeyin iyiye gittiği söylebilirim. Mesela BOB eş başkanlığı eğer İsraile, Mısıra, İrana ya da Irakta kurdurulkacak sunidevlete verilse idi ve bizde kabul etmeyip o merkezin uydusu durumuna düşseydik dahamı iyi olurdu sorusuna bir cevap bulmadan bu işi hemde bölgedeki İsraile rağmen bizim üslenmiş ve asıl amacından çıkartıp bir Türk projesine çevirmiş olmamızın başarılı bir yerli operasyon olduğunu düşünmeninde mümkün olacağımnı düşünüyorum. Kaldıki BOP planlarındaki Irak dışındaki hiç bir bölünme Türkiyenin ustamanevraları sayesinde uygulanamamış ve bu yüzden planı hazırlayan Neo Con lar ABD de iktidardan bu yüzden düşmüşlerdir. Yani yukarıdaki gladio ajanı dediğiniz ABD nin esli Ankara büyükelçisi fena halde kazıklanmış durumdadır. .
 
diyebilirsiniz de.

4. BOP Eşbaşkanı,
Dolmabahçe Sarayında ABD oğlanı Büyükanıtla neye karar verdiler, dersiniz?

BOP Eşbaşkanı ve Başbuğ ABDe neden gittiler, dersiniz?

Gabroçova, CIA pensilvanyada üç ay ders vermiş, Yeniden Yapılanma kitabını CIA yazmış.

1963 de, SSCB nin 1990larda dağıtılıp, BDT olması kararlaştırılmış.

2017 e kadar, Türkiyenin, İranın ve Türkistanın işgali öngörülmüş.

Yuguslavyada oynanan oyun, Türkiye koşullarına göre yeniden sahneye konulması kararlaştırılmış.
 
Bu sorulara binlerce farklı cevap ve yorum getirilebilir. Ama bir gerçek vardırki yapılan planlar işlememiş ve Planı yapanlar zararlı çıkarken Türkiye karlı ve güçlenerek çıkmıştır. Bizi tam anlamı ile kontrol amaçlı kurulan aslında işleyen ama bağımlı işleyecek olan Kemal Derviş planı, Türkiyenin Ruslar ve Araplar ile gizli bazı kapital desteği sözleri ile manüplasyonlara kapatılmış Dünya krizinde batan batı ülkeleri büyüyen ise Türkiye ekonomisi olmuştur.

5. Türkiyede, yasadışı olarak 105 binden fazla Ermeni vatandaşı olduğunu, gerek BOP Eşbaşkanı, gerekse Powelle iki sayfa , dokuz maddelik gizli sözleşme yapan, İngilterede iki yıl özel eğitimden geçen Gülyan itiraf ettiler!
 
Bu iddiaklar en azından rakam bazında resmi olarakda yalanlandı 30 binlerden söz edildi. Ajanlar her halukarda Türk kimliği ile de gelirler Türk vatandaşlarından da devşirilip eğitilebilirler. Bu şekilde gelenlerin Almanyada Akrabalarının yanında kaçak kalan Türklerden pekde farkı olacağını zannetmiyorum. Çünkü Ermenistandan kapılar açılsa kaçmak için herkes sıraya girecek kadar yoksul durumda.

Özel ajan olarak eğitilmiş bu Ermeniler, TSK, Emniyet ve diğer devlet kurumları içine yerleştirilmediğini nereden bileceğiz?

Çünkü onlara ihtiyaç yok onlardan bahis ettiğiniz yerlerde kritik noktalaradaki makamlarada yerli vatandaşlarımızdan olanların sayısı Türklerden daha fazla sayıda bulunduğundan söz edilmektedir. Onların sadece ekonomik alanda faaliyetlerine dikkat etmek gerekir. Çoğuda Ermenistan vatandaşı ama Rus ajanı olabilir. Dost ülkeler çok zorlanmadıkça birbirlerinin ajanları deşifreedipde zaten bildikleriajanın yerini hiç bilmedikleri birinin almasını ve takibin zorlaşmasını istemezler.
Türkiyeye yeni bir fabrikamı açıldı? Nerede bu aç yoksul komşularımız. Bilelim adreslerini, ekmeğimizi paylaşırız.
Almanyadaki kaçak Türkler nerelerde gayri resmi çalışıyorlar ve hangi akrabalarının yanında saklanıp domuz çiftliklerinde bile işçilik yapıyorlarsa, bide Türkelrin yapmadıkları işlerde kullanılabilirler. Bu gibi olaylar her ülkenin az ya da çok sorunuzudr. Abartılacakbir şey görmüyorum. 
Abdullah Çatlıya, sahte olarak gerçek Türk Kimliği veren Glodya, bu Ermeni ajanlarına da Türk subayı, polisi kimliği yapamaz mı? Fetocu subaylar, fetocu polisler bunlar değil mi?
Yapabilir tabi ki ama neden yapsınki. Bu ülkede vatanı bir Nataşa ile bir şişe rakıya satacak bir sürü insan türedi. Bu konuda çok daha dikkatli ve şaşırtmacala dalmadan daha gerçekçi bakmak lazımdır diye düşünüyorum.


İşin aslında,
Ne PKK var
Ne de Feto.

Bu iki kavram,
Kırkharamilerin yüzlerinde,
Kendilerini saklamak için maske değilmi?
Ben de böyle düşünüyorum

Almanyanın AB temsilcisi, sizin BOP Eşbaşkanı için, Ölümüne Susamış Adam, Eceline Koşan Adam deyimlerini açıkca söyledi.
Durup dururken, eloğlu, sizin BOP Eşbaşkanını niye uyarsın?
Bakın bu haber bizim eş başkanın namusunu aklar. Almayanın en önemli ekonomistleri dünya krizi Türkiyeyi yok edecek. Eğer 90 - 110 milyar dolar civarında borç bulamazsa batar dediler. Bizim alman ortaklı Doğan medyasının ekonomistleri bu Parayı Almanyadan isteyelim. onlarda verecekler biz tavassut ederiz bu para alınmazsa ülkemiz ölür biter diye feryadı bastılar. Sizn eşbaşkan diye aşağılamaya çalıştığınız zatın ekonomi ekibi bir kuruş bilealmak bir yana IMF ile bile anlaşma yapmayıp IMF i de sepetlediler. Babakan kriz teğet geçecek derken kimse inanmıyor ve yalanlıyordu. Türkiye krizi en az hasarla atlattı. Batıhapşırsa Türkiye ekonomisi zatüree olurdu olmadı. Şimdi AB üyeleri bilhassa Almanya kendi krizlerini türkiyeye ihrac edip faizi ile Yunanistanı falan kurtarmayı plalarken kendi bankalarından bazıları bile battı. Yunanistan adalarınısatılığa çıkardı.
Eğri otursk da doğru konuşmak lazımdır. Yiğidiöldür ama hakkını yeme denir.  

 
 
Fransız Başbakanı,
BOP Eşbaşkanını ve İtalyan Başbakanını,
Allahın kısa sürede' Yürü, ya kullarım' dediği insanlar arasında olarak tanımladı.
Aşırı İsrail ve Ermenistan yanlısı baskıları ile malum olan fransızların bu sözleride Başbakanımıza güven artıcı olarak kabul edilmelidir. Yoksa neden kızıpta bağırıp çağırsınlar.

Abromoviç, 1995lerde BOP Eşbaşkanını ve Gülyanı yedi yıl içinde, geleceğin Türkiye yöneticileri olarak vatvitz etti.
Şimdi de beni kazıkladılar diye tasfiye edildiği köşesinde saçını başını yoluyordur. Hele Türkiyenin İsraile yaptıklarınından ve paçasını aşağı aldıktan sonra delirmedi ise şanslıdır.

3. Hitler, Saddam yahudi kökenli, ajanlar değilmiydi? Siyonistler, onları amaçları için kullanmadılar mı? BOP Eşbaşkanının kökeni hakkında ne dersiniz?
Bu konuda bilgim olmadığı için bir şey diyemem ama Abdullah Gül kendisi hakkındaki iddialara bu ülkede kimse yedi göbek gerisini bile ispatlamakta tam muvaffak olamaz. Benim ailemin 70 göbek geriye doğru kayıtlarımız var veTürk olduğumu ispatlarım deyincede vay Yahudi olmayı aşağıladın diye saldırdılar. Ama ben kişilerin işlerine ve gidişatına bakarım. Bu bakış ile Eski CB Sezer bana Tipik bir fanatik Yahudi gibi görünüyordu. Erdoğan pek öyle görünmüyor ama yinede bilemem.
 

Hele hele Türkiyede ne kadat Yahudi vatandaşımız var?
Nerelere yerleşmişler?
Ne yerler, neler içerler?
Açmılar, susuzmular bilelim ki,
yardım edebilelim.
Doğan medyasının yazarlarını çizerlerini bir eleğe koyup eleyin. sadece aşağıya birkaçtane türk düşer elektekalanların tümünü kayda alabiliriniz.Tabi Yılmaz Özdil de buna dahildir.

Bir CIA emeklisi eski ajan,
üç saat boyunca, Alman Fransız yapımı ARTE televizyonunda,
Saddamı, Mısırda öğrenci iken CIA a aldıklarını ve onu Irakın yönetimine nasıl getirdiklerini,
belgesel olarak anlattı.
Başabakan Menderesin yakasını toparlayıpda özgürlük istiyoruz diye bağıran gladio ajanı bir genç vardı. Adıda galiba Deniz Baykaldı. Her ne kadar sonradan ben değildim desede hafızalrımızda da kayıt altına alındı. Bölgedeki nerede ise tüm kritik noktalardaki kişilerin CIA bağlantısı olmadan zaten şimdiye kadar ayakta kalmalarıda mümkün değilidi. Şimdi kartlar yeniden dağıtılıyor. İyi gözlemleyerek beklemek lazımdırdiye düşünüyorm.
Saddama, Irakın gerçek toplumcu önderlerini bir parti toplantısında nasıl yok ettirdiklerinin, gerçek belgesel filimlerini göstererek anlattı.
Yakında bizim 27 mayısçılar, 12 eylülcüler, Üst düzey komutanlar ve CHP içindeki gladyatörler ile Demirel falanda  isterlerse aynışeyleri anlatabilirler ama önce öldüklerinden sonra yayınlanırkiitiraz edip başka şeyleride açıklayarak intikam almaya kalkışmasınlar.

Kısaca durum böyle apaçık iken, eşkiya hükumdar olmuş iken onlardan adalet beklemek demek,
ne demektir?
Zaten onlardan adaletbeklenemeyeceği için AKP atına oynadık ya

Örnek bir iletiyi gönderiyorum!
İletiden sonrada bir Türkmen fıkrasını yazacağım.
Eminim, bunlar bildiğiniz olgular.
Olur ya, duymayanlarda duyar.
Aşağıdaki örnek bir bürokratın başına geleni anlatmıyor. Bir hükümetin işe yaramayan ve seçilmişlerden emir almayan dünyada her bakanın derhal işten atması gerek bir büğrokratın. Adaleti ve hukuku kaale almayan yargıçlar diktası tarafından hükümetin ayağına nasıl pranga zinciri gibi bağlanıp ülkeizin neden asla kalkınamadığını anlatıyor.
Şecaat arz eden merdi kıpti sirkatin söylermiş.

 
 


Yılmaz ÖZDİL
A.D.Şimşek

Fevzi


Fevzi Budak.

Erzurum Milli Eğitim Müdürü...

AKP iktidar oldu, 2003'te görevden alındı, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri döndü. (Bir)

*
Beş gün sonra...
Görevden alındı, Şırnak'a gönderildi, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri döndü. (İki)
*
Bir gün sonra...
Görevden alındı, Ankara'ya gönderildi, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri döndü. (Üç)
*
Bir gün sonra...
Görevden alındı, Muş'a gönderildi, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri döndü. (Dört)
*
Beş gün sonra...
Görevden alındı, Ankara'ya gönderildi, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri döndü. (Beş)
*
Bir ay sonra...
Görevden alındı, Kütahya'ya gönderildi, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri döndü. (Altı)
*
Bir ay sonra...
Görevden alındı, Çanakkale'ye gönderildi, mahkemeye başvurdu, Erzurum'a geri döndü. (Yedi)
*
Üç ay sonra...
Görevden alındı, İstanbul'a gönderildi, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri gönderildi. (Sekiz)
*
(Başbakanımızın askerlik arkadaşı olan AKP milletvekili adayı, üç defa, Fevzi Budak'ın yerine Erzurum Milli Eğitim Müdürü yapıldı... Gözünü budak'tan sakınmayan Fevzi, üç defa mahkemeye başvurdu, başbakanımızın askerlik arkadaşını üç defa görevden aldırdı!)
*
(Fevzi Budak, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Necat Birinci'yi şikayet etti. Yargıtay, Necat Birinci'yi görevini kötüye kullanmaktan beş ay hapis cezasına çarptırdı, para cezasına çevrilerek, ertelendi. Necat Birinci, AKP'den
İstanbul Milletvekili yapıldı.)
*
(Fevzi Budak, Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik'i altı defa manevi tazminata mahkûm ettirdi. Kazandığı tazminat miktarı, faizleriyle birlikte 100 bin lirayı buldu.)
*
Üç ay sonra...
Görevden alındı, Ankara'ya gönderildi, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri döndü. (Dokuz)
*
Beş ay sonra...
Görevden alındı, İstanbul'a gönderildi, mahkemeye başvurdu, haklı bulundu, Erzurum'a geri döndü. (On)
*
(Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü, kendisini camiada küçük düşürdüğü iddiasıyla Fevzi Budak hakkında soruşturma açtı. Ancak, mevzuata göre, sicil raporunun altı ay birlikte çalıştığı amiri tarafından hazırlanması gerekiyor... Fevzi Budak altı ay bir yerde kalamadığı için, rapor hazırlanamadı! Meslekten atılamadı!)
*
Üç ay sonra...
Görevden alındı, Ankara'ya gönderildi, mahkemeye başvurdu, gene haklı bulundu, gene Erzurum'a geri döndü. (On bir)
*
Dün...
Fevzi Budak tutuklandı!
*
Erzincan Başsavcısı'nı içeri tıkan Erzurum Savcısı tarafından ifadesi alındıktan sonra, dolandırıcılık ve yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle hapse gönderildi.
(Aha bu da on iki)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Delilleri kimlerin imal ettiğini biliyorsunuzdur?
Başbakanlığın, önüne 35 CIA ajanı hükümdarlık kurmuş!
İncirlik ABD Üssü ne işe yarıyor?

Demokrasiyi, Irakta getirdikleri gibi,
Türkiyeyede getirmeyi deneyeceklerdir!

Viatnam,
Irak,
ve
Türkiye! Çekirgenin üçüncü sıçrayışı olacaktır.

Hiroşimadan,
Nagazakiden
ezeli dostlarımız karıncalar, yılanlar, çıyanlar, akrepler, kuşlar,
kısacası ruh hastası batı alemi hariç,
tüm canlılar alemi,
savaşan Türk Halkının yanında olacaklardır!

PIRINE GUYRUK ELTİP BER

Bir sopı bir goçı südenekledip, pirine eltip bermek üçin
alıp ugrapdır. Yolda ona bir gassap duşup:

-Goçı nire alıp barıarsın? -diyip sorapdır.

Sopı:
-Pirime alıp baryarın- diyip, jogap beripdir.

Onda gassap:

-Goçı mana satıp, pirine onun guyrugını eltip bersen, yagşı bolar-diyipdir.

Sopı onun aydanını unap, goçı sekiz gırana satıp, guyrıgını dokuz gırana satın alıyp, pirinin yanına barıpdır.

Piri bolan işi anıp, şeyle diyyer:

Türküm, türküm türkümdir,
Türküm menin görkümdir.

Könlümde menin gümanıym bar.
Türkümde menin ayanım bar.

Goşgarın satar sekize,
Guyrugyın alar dokuza.

Her ne kadar SSCB döneminde, Türkistandaki, deyişler, fıkralar, öyküler bilinçli olarak bozulduğu savlansada anlaşılıyor.

Bizi yönetenleri ne güzel de analtıyor.

Demek ki,
Büyük Türkistanda anlaşmakta hiç zorlanmayacağız.
Kucaklaşarak binlerce yılların özlemini gidereceğiz.
Kim bilir, belki ata biner, kımız bile içeriz.
Hep beraber aydım söyleriz.

Saygılarımla, İsmet Aydemir

--
Bu iletiyi "HaberPOSTA" grubuna ÜYE olduğunuz için aldınız.

Gelen Maillerden RAHATSIZ Olmuş İseniz, Üyeliğiniz Sonlandırılması için Konu Bölümüne " ÜYELİK SONLANMASI " başlıklı Mail Atınız LÜTFEN...

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.