[anadoluhaber] Bu bir iddiadır!

 
SP Ankara İl Başkanı Mustafa Çetin'in "Artık AK Parti'ye sert muhalefet yapmayacağız. Onlara her fırsatta onları ne kadar çok sevdiğimizi söyleyeceğiz. İyi yaptıkları icraatlara teşekkür ederek destekleyeceğiz. Bizim amacımız üzüm yemek. Numan Bey'i Başbakan, Tayyip Bey'i de Cumhurbaşkanı yapacağız." Dediği iddia ediliyor.



Geçen Hafta SP İl başkanları ile Ankara'da Saadet Partisi Genel Merkezinde bir toplantı yapan SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bundan sonraki süreçte nasıl bir yol haritası izleneceği konusunda gÖrüş alışverişinde bulunmuştu. Bu Görüşmelerin sonucunda İl Başkanları adına SP GİK üyesi ve Ankara İl Başkanı Mustafa ÇETİN ortak bir basın açıklaması yaparak Kamuoyunu bilgilendirmişti.

Ankara İl Başkanı Mustafa ÇETİN’in kamuoyu ve Ankara’lılar tarafından bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. Mustafa Çetin’in bu yönünü Sosyal Paylaşım sitesi FACEBOOK ‘ta bulunan kişisel sayfasına taşıyan isim de, yine SP Ankara İl Başkan Yardımcılarından ve Tanıtma Başkanı olan Recep ACUN oldu.

Recep Acun’un Sosyal Paylaşım Sitesi olan Facebook Sayfasında Dile getirdiği Satırlar şöyle:’’Sayın İl Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Ankara kongresi öncesi özellikle ulusal medyanın Ankara temsilcilerinden birçoğu ile görüşme gerçekleştirmiştik. O zaman ben basın müşaviri idim. Gazetecilere Saadet Partisi'ne neden yayın organlarında yer verilmediğini sorduğumuzda bunun iki gerekçesi olduğunu söylediler hep. Birincisi bunu Sayın Başbakan'ın istemediğinden dolayı olduğu, ikincisi; Saadet'in en az %10'u geçmesi halinde ancak medyada yer alabileceğini belirtmişlerdi. Ancak Numan Bey'in tarzının Milli Görüş'e uzaklığını fark ettiklerini de belirtmeden geçememişler, Numan Bey'in bu doğrultuda başarılı olabileceğini söylemişlerdi.

Peki 11 Temmuz'dan sonra ne olmuştu da medya rüzgarı tersine dönüvermişti? Kongreden önce 3-4 kez randevu talep ettiğimiz halde bizi kale almayan ve randevu dahi vermeyen bazı gruplar ise bugün adeta Genel Merkez önünde kamp kurarak, Numan Bey aşkı (!) ile gecelerini gündüzlerine katmaktadırlar. Ben partinin medyada yer almasına itiraz etmiyorum elbette, 2 ay öncesine kadar bize yer vermeyenlerin bugünkü durumunu gözler önüne sermek istiyorum. Numan Bey aşkına karşılık Erbakan Hocamıza söylenenler, Milli Görüş'e yapılan bu hakaretler ne oldu da birden bire artarak devam etmekte sizce?

Gelelim sizlere aktaracağım ilginç başka bir olaya: Aslında açıklamak istemezdim ama Sayın Çetin'in bugünkü açıklamalarından sonra belirtme ihtiyacı hissettim. Kongre öncesi medya ziyaretleri esnasında Sayın İl Başkanımız Mustafa Çetin'in bazı sözleri bizleri ziyadesiyle üzmüştü. Ancak bunların siyaseten söylenmiş olabileceğini düşünerek çok fazla irdelememiştik. Üstelik bu sözler İl Yönetim Kurulu toplantılarımızdan birinde de sarf edilmişti. En az 60 tane şahidi de vardır. Ülkenin ileri gelen medya mensuplarına da bu cümleleri sarf etmiştir. Bunun da 4-5 şahidi vardır.

Peki neydi bu sözler? "Artık AK Parti'ye sert muhalefet yapmayacağız. Onlara her fırsatta onları ne kadar çok sevdiğimizi söyleyeceğiz. İyi yaptıkları icraatlara teşekkür ederek destekleyeceğiz. Bizim amacımız üzüm yemek. Numan Bey'i Başbakan, Tayyip Bey'i de Cumhurbaşkanı yapacağız." Deniyor.

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.